Hovada v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66798
2.9.14 21:11

Účtenku vždy projíždím, v albertovi se mi stalo, že mi v uzeninách navážili asi 50 kilo salámu místo několika deka :mrgreen: Na pokladně jsem čuměla. Ale toto lze lehce vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
2.9.14 21:13

@blecha72 8o to se mi nikdy nestalo, ale proto kontrolují na kase třeba žárovky a další, jestli tam není něco jiného. Kamarádka dělá v Kaufu a prý si lidi třeba usypávají do kapsy kafe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570

Taky beru vše zásadně až zezadu. Ty první jsou nejvíc ošmatané :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798

@eli196 Navíc se mi ekluje představa, že budeme používat kapesníky, které kdovíkdo měl v ruce. Ale 7 korun doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
2.9.14 21:14
@kozisek píše:
@blecha72 8o to se mi nikdy nestalo, ale proto kontrolují na kase třeba žárovky a další, jestli tam není něco jiného. Kamarádka dělá v Kaufu a prý si lidi třeba usypávají do kapsy kafe :roll:

Dnešní zážitek je z kauflandu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
2.9.14 21:15
@Litta píše:
Vajíčka kontroluji, lahve zkouším otvírat/zkoumám, deodoranty beru ze zadních řad, datum spotřeby kontroluji,… Mě nenapálí. Leda moli v mouce, tu tam bohužel přebírat nemůžu. :|

Taky koukam na vajicka a beru veci zezadu :) pred peti lety jsme koupili v OBI bodovky a neco u nich chybelo uz nevim co, lidi to proste vycorovali, tak od te doby do vseho pokud to jde rozdelat koukam a nebo reknu u pokladny at mi to zkontroluji…uz je clovek po te zkusenosti opatrnejsi.
Ale minule jdu pro housky a chlap je tam holou rukou prehazuje jak brambory, tak jsem ho servala, ze to snad nemysli vazne…no dostal preknyho sprdaka, pac tohle ja nesnasim… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198

Dělala jsem brigádu na pokladně a kolikrát přiletěla ochranka a dala zákazníkům zaplatit použitý deodorant, snědenou hrst pistácií atd. Občas se to neobešlo bez scén. Po obchodě najedené, rozpité a jinak použité a odložené věci - normál. Vyměněné věci v krabicích atd. Lidé jsou občas hrozní, taky si po těchto zkušenostech vše hlídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211

Chtěla jsem dnes v albertu koupit broskve a byli tam jen plesnivé :zed: takže jsem nekoupila, ale copak to ty prodavačky nevidí :think: A TAKY MĚ VYTÁČÍ ZAMÍCHANÉ VČEREJŠÍ PEČIVO S NOVÝM :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.9.14 21:16

Já koupila vakuovaný sýr s „penicilinem“, bohužel jsem si toho nevšimla..a kuře, které údajně mělo spotřebu do pěti dnů, když jsem ho doma vybalila, tak mě ten smrad málem položil..zkažené :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197

@blecha72 to mi fakt hlava nebere :roll: čeho jsou lidi schopní. No je fakt, že do Kauflandu nechodím :D, tak třeba proto takové nechtěné zážitky nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286

Ja jsem jednou kupovala v Kauflandu zarovky, vzala jsem krabicky, rychle jsem nakoukla, jestli nejsou praskly a az doma jsme zjistili, ze ty zarovky v tech krabickach byly praskly a pouzivany… Naky hovado si to tam proste prislo vymenit :cert: fakt nehoraznost na co maj lidi zaludek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973

Ja si teda za cele sve nakupy pamatuji akorat ty chybejici magnety v jogurtech, nebo ukradeny darek k casopisu, jinak nastesti nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
2.9.14 21:17
@kozisek píše:
@blecha72 8o to se mi nikdy nestalo, ale proto kontrolují na kase třeba žárovky a další, jestli tam není něco jiného. Kamarádka dělá v Kaufu a prý si lidi třeba usypávají do kapsy kafe :roll:

Kafe do kapsy? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259

JInak oni na pokladne musi koukat asi do krabicek apod, jestli tam neni neco jineho nebo neco na vic, vim, ze koukaj do vajicek, do zarovek, do krabicky s pastou a koukala mi i do krabicce s barvou na vlasy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

Obchodaci jsou mrchy…ja spis vidim lidi jak se chodi do obchodu nazrat.. :pocitac: cim vetsi obchod, treba Globus tim vetsi moznosti :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák