Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže pořád ta samá písnička
před chvilkou vstal, šel se napít vody a začal říkat, že nemůže spát a že udělal za celou noc 200kč
že se nejezdilo atak…jo a že dneska nikam nepojede, že se na to může vykašlat, že dnes bude doma, že tam nebude stát jako b. l.b. e.c a čekat na jízdu, že na to nemá nervy a šel si zase lehnout.
Holky tohle se mě už opravdu nezdá, je tam celou noc a udělá jen 2OOkč
jako třeba to možné je, třeba nelže a opravdu se tak moc nejezdí, lidi nemaj dnes peníze na jídlo natož na taxi a třeba mluví pravdu ale každopádně se v tom začnu štourat a pořádně se potom pídit ale tak aby přítel nic netušil ![]()
Všem strašně moc děkuju za podporu, rady i názory a určitě Vám dám vědět, jak to vše dopadlo
![]()
@Tullamorka milá zakladatelko.. ikdyby v tom nebyly automaty.. tak tyhle cholerické sebelítostivé povahy jsou cesta do pekla dříve nebo později..
..přečti si něco o pasivní agresivitě..
nadruhou stranu tyto vlastnosti se „závislou osobností“ jsou spojená nádoba.. ![]()
Držím palce ať se rozhodneš jakkoli! ![]()
Ahoj, tak k tomuhle musím něco napsat. Máme rodinnou taxislužbu a pracuji tam jako dispečerka kvůli dohledu a zpětné vazbě se zaměstnanci a můžu potvrdit že za posledních pár měsíců to jde všechno z kopce. Lidi nemají peníze a během 2 měsíců skončili 4 soukromníci, protože opravdu stojí jako blbci na místě a po 3 hodinách chytí např. babku za 30kč na hřbitov. Když si to spočítám tak za 10 hodin v autě vydělají průměrně 400kč, tzn 40kč na hodinu. Něco prokouří, projí a jsou tam vlastně zadarmo. Druhý poznatek za těch pár let je, že 70% řidičů spí s dispečerkou, nebo jezdí za šlapkama a třetí poznatek je že 90% taxikářů hraje automaty. Nejprve se mi tomu nechtělo věřit, ale je to tak, asi k tomu mají sklony, že nemají pevnou pracovní náplň a zvlášť na nočních to je děs. Nechci děsit zakladatelku, ale já bych s taxikářem nepěstovala ani rybičky
@Deninina píše:
Ahoj, tak k tomuhle musím něco napsat. Máme rodinnou taxislužbu a pracuji tam jako dispečerka kvůli dohledu a zpětné vazbě se zaměstnanci a můžu potvrdit že za posledních pár měsíců to jde všechno z kopce. Lidi nemají peníze a během 2 měsíců skončili 4 soukromníci, protože opravdu stojí jako blbci na místě a po 3 hodinách chytí např. babku za 30kč na hřbitov. Když si to spočítám tak za 10 hodin v autě vydělají průměrně 400kč, tzn 40kč na hodinu. Něco prokouří, projí a jsou tam vlastně zadarmo. Druhý poznatek za těch pár let je, že 70% řidičů spí s dispečerkou, nebo jezdí za šlapkama a třetí poznatek je že 90% taxikářů hraje automaty. Nejprve se mi tomu nechtělo věřit, ale je to tak, asi k tomu mají sklony, že nemají pevnou pracovní náplň a zvlášť na nočních to je děs. Nechci děsit zakladatelku, ale já bych s taxikářem nepěstovala ani rybičky
tak nijak
i když jestli se to potvrdí je mi zakladatelky líto. Hned jak pujde do práce tak bych ho šla na stanoviště stopovat(asi jinak se to nedovíš, jak už ti zakladatelko zakazal i chodit za jeho kolegy do práce tak je to jasné…ale nechápu jak ti zakáže chodit na brigádu
asi bych mu nevěřila. nemá peníze na automaty-nepujde do práce! pujčíš mu peníze-pujde do práce! jinak tam fakt bude stát jako debil, než bude mít výplatu, tak nevím.
Teda diskuzi jsem přečetla jedním dechem a držím zakladatelce palce, ať je to nějaká blbina… Drž se ![]()
@Tullamorka Tak podle toho, co jsi sem napsala, mě napadají dvě varianty - buď o práci přišel a bojí se ti to říct, nebo - a to je asi pravděpodobnější - zase hraje automaty ![]()
Tullamorka. Jsi šikovná, držím pěstě, ať je to jen nějaké blbost a mohla si být v poho.
Tak nakonec dnes jel do práce, nejdřív, že nepojede a pak si to rozmyslel, odjel před hodinou a ve mě to hlodá, takže přemýšlím, že se pojedu podívat na nádraží ale jenom nenápadně, aby mě nezahlídl a kouknu se jak probíhá situace na místě činu
ale je to takový zvláštní pocit, ještě jsem to nikdy neudělala aby jsem se takhle ponížila
ale potřebuji zjistit pravdu, aby jsem byla klidnější…
Tak na tebe budu moc myslet, snad se to nejak rozumne vysvetli. Pak pisni jak jsi dopadla. Drzim palce!
@ropucha 02 píše:
Tak na tebe budu moc myslet, snad se to nejak rozumne vysvetli. Pak pisni jak jsi dopadla. Drzim palce!
děkuju
srdce mám až v krku ![]()