Hygiena v MŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sukjoss
16.1.19 19:21
@Janli píše:
Tak tohle si myslí každý, kdo trpí obsesí. Pokud máš nutkavou potřebu k mytí rukou, není třeba prudit všechny okolo a učitelky ve školce, ale navštívit psychiatra. Tohle už je za hranou a tvoje příspěvky tady to jen dokazují. :nevim:

Aha.. Takže jsem nemocná protože dodržuji hygienu :lol: :potlesk: Ten se Ti povedl :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
25045
16.1.19 19:22
@Anonymní píše:
Já bych řekla že o tom že nejsem čuně

My taky nejsme cunata, ale co je moc, to je moc. Já jsem se nad sebou hluboce zamyslela, když jsem objizdela ubrouskama madlo nákupního košíku. Ale to bylo v době šestinedělí, omlouvalo mě mlíko na mozku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
16.1.19 19:22
@ka2ka píše:
a ty máš přístup do koupelny ve školce??? předpokládám že tam chodíš zutá a převlečená

tak zas aby se do zakladatelky zbytečně netepalo pro její odlišný názor - u nás ve školce měly děti záchody a umývárny jednak ve třídě a jednak jedna byla vedle šaten a zároveň vchodu na zahradu a ta byla určená právě pro děti, které si potřebovaly odskočit ať už na záchod nebo k umyvadlu ze zahrady, takže samozřejmě se ani nepřevlékaly, ani nepřezouvaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.1.19 19:24
@Anonymní píše:
Aha.. Takže jsem nemocná protože dodržuji hygienu :lol: :potlesk: Ten se Ti povedl :potlesk:

@Janli to je zbytecne, ona vůbec nevidí rozdíl mezi dodržováním hygieny a uzkostlivemu lpění na přehnané ociste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
16.1.19 19:25
@Tichošlápek píše:
Jo, o tom, ze jsi uzkostliva

A nevychovaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sukjoss
16.1.19 19:25
@Tichošlápek píše:
@Janli to je zbytecne, ona vůbec nevidí rozdíl mezi dodržováním hygieny a uzkostlivemu lpění na přehnané ociste
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
21311
16.1.19 19:26

Btw nevyjádřila si se k donesenym hrackam :mrgreen: možná by se mohla zřídit desinfekcni stanice pro plysaky a myčka pro autíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25045
16.1.19 19:27
@Russet píše:
U nás jediná leštička hygienickými kapesníčky v práci prodělala na začátku roku angínu. Takže tak :mrgreen:

To je fakt po vzoru hesla čistota, půl zdraví, špína celý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sukjoss
16.1.19 19:28
@Tichošlápek píše:
Btw nevyjádřila si se k donesenym hrackam :mrgreen: možná by se mohla zřídit desinfekcni stanice pro plysaky a myčka pro autíčka

Ty jsi ale vtipná. ( ne ) chtěla bych vidět Tvoji domácnost :pankac:

• Citovat
  • Upravit
85299

Po prichodu do skolky si nikdy ruce nemyla, ostatni deti taky ne a zijeme. Na navsteve si je taky nejdeme hned umyt a navstevy u nas doma taky ne.

A ze si hraje s hrackami s nekym, kdo byl v autobuse metru tak co, tak je tolik bacilu, ze se to ztrati. Moc premyslis nad tim, kde jsou/nejsou bacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
@sagina píše:
tak zas aby se do zakladatelky zbytečně netepalo pro její odlišný názor - u nás ve školce měly děti záchody a umývárny jednak ve třídě a jednak jedna byla vedle šaten a zároveň vchodu na zahradu a ta byla určená právě pro děti, které si potřebovaly odskočit ať už na záchod nebo k umyvadlu ze zahrady, takže samozřejmě se ani nepřevlékaly, ani nepřezouvaly.

i tak by tam podle zakladatelky teorie měli snad chodit převlečený a zutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sukjoss
16.1.19 19:29
@ka2ka píše:
i tak by tam podle zakladatelky teorie měli snad chodit převlečený a zutí :nevim:

Nic takového jsem neřekla :andel:

• Citovat
  • Upravit
21311
16.1.19 19:30
@Anonymní píše:
Ty jsi ale vtipná. ( ne ) chtěla bych vidět Tvoji domácnost :pankac:

V klidu, uz jsi nam všem sdělila, ze jsme cuncata, jen ty vzor lesku :mrgreen: a vtipná jsem, takže díky, ze sis všimla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sukjoss
16.1.19 19:32
@Tichošlápek píše:
V klidu, uz jsi nam všem sdělila, ze jsme cuncata, jen ty vzor lesku :mrgreen: a vtipná jsem, takže díky, ze sis všimla

Nikde nic o vzoru lesku nepíšu. Možná by to chtělo číst:) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
21311
16.1.19 19:32
@Anonymní píše:
Nikde nic o vzoru lesku nepíšu. Možná by to chtělo číst:) :pankac:

Proboha holka, tobě koukám děla problém i pochopit vtip a nadsázku, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí