Igelitové tašky

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.3.18 15:07

@aiwwa @nikitice díky, zítra si tu smrdutost koupím a začnu konzumovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115747
4.3.18 15:13
@Pipilota Citrónie píše:
@aiwwa @nikitice díky, zítra si tu smrdutost koupím a začnu konzumovat :lol:

Nesmíš si to zosklivovat předem. :lol: Zkus po troskách, třeba přidat do polévky, do livanců apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
4.3.18 15:21
@Pipilota Citrónie píše:
@aiwwa @nikitice díky, zítra si tu smrdutost koupím a začnu konzumovat :lol:

Tak já jí fakt miluju, chutná i manželovi. Chutna jak knakebrot, takže do toho klidně maso, sýr…tuňák… Já si to do toho vmíchám vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
4.3.18 19:32

@nikitice vypadas fakt dobre ;)
Holky prozradte jak se ta pohanka ji? :think: priklad, nejaky recepty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
5.3.18 00:03
@Káťa19 píše:

Jak jsem psala už nebo mamka s česnekem tu klasickou ne tu zalívací. Ta klasická je jako krupky..dá se jako kuba třeba s houbami nrbo místo rýže. Ta zalévaci je pristě umletá, konzistence bramborové kaše a to mám raději. Solím a dam do ní tuňáka, suš. rajčata.

Příspěvek upraven 05.03.18 v 09:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.3.18 09:04
@nikitice píše:
Bude mi 42 :oops:

No tak to je mazec..fakt geny. Vypadáte super! :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.3.18 09:06
@Pozitivni-obrazy píše:
@Evulina kde takového super zemědělce seženu? U nás v praze začíná na 30,– :D jelikož jsme mlíčňáci celá rodinka, bylo by krásné sehnat levněji :)
Dělám si srandu, vím že v praze asi smůla..

Jukni po vesnicích za Prahou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.3.18 09:10
@nikitice píše:
@Pozitivni-obrazy Taky si myslím, že zevnitř je vše lepší. Já dostala k vánocům kyselinu hyaluronovou a MSM (99,97 síra) od Barnys. Dvě super věci. Užívám ještě panthenol. Msm je zázrak, šla bych dělat reklamu. Věk nezastavíš v těle. Kolena, záda, kotníky. Užíváme to už celá rodina, tchánovci to dostali k Vánocům od nás. Opravdu tchán 80 už skoro nechodil díky kolenu a po měsíci už šel do lesa. Je to vyhlášené od Alavis, dřív to bylo vyráběné jen pro koně. A cena cca 650,– na půl roku. Kolegyně v práci taky trpěla na kolena a moje ségra. Ta síra je zázrak a lepší, než colagen za stejnou cenu na měsíc.

Tak popravdě mě taky hádají míň roků, než mi je. Je mi 37 a hádají tak kolem 30. A je fakt, že síru jím taky asi dost, protože máme domácí vajíčka, slepičky si běhají venku na 2 hektarech, mají kvalitní žloutky a ty jak známo, síru obsahují. Takže něco na té síře asi bude. Ale když mě někdo nasejří, tak to má účinek na pleť opačný teda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
5.3.18 09:53
@Evulina píše:
Tak popravdě mě taky hádají míň roků, než mi je. Je mi 37 a hádají tak kolem 30. A je fakt, že síru jím taky asi dost, protože máme domácí vajíčka, slepičky si běhají venku na 2 hektarech, mají kvalitní žloutky a ty jak známo, síru obsahují. Takže něco na té síře asi bude. Ale když mě někdo nasejří, tak to má účinek na pleť opačný teda :mrgreen: :mrgreen:

Já chci taky domácí vajíčka. Kde je sehnat :think: Ty z obchodu jsou někdy před zkažením a i v těch prodejnách, kde je z domácího chovu to prostě není ono. Kdysi jsme je měli od tchýně z vesnice a už tam slepice nikdo nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.18 14:59

No, mně ale vlastně hádají víc :-D…mám pupek sedmý měsíc, doma skoro předškoláka, s manželem příští rok 10 let výročí..když se to lidi v konverzaci dozví, řikají, a kolik ti vlastně je? A když povím 26,tak jim často ujede:jé, teprve? Kor tady v Praze.. :lol:
Ale na druhou stranu i přes vše výše napsané a snubák na prstě mne většinou oslovují „slečno“ tak to nebude zas taková hrůza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.3.18 19:08

Jinak já používám klasickou pohanku - kroupy taky, ale ne teda denně. Jako zavářku do polévek, do kaše - dá se i spojit s jinou obilovinou, dělávám z ní někdy nastavenou sekanou, kdy do směsi na sekačku přidám i pohanku..přesně jak píše nikitice - jsou to vlastně takový „kroupy“. A zdravý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
6.3.18 17:48

Já mám i tuhle sladkou. Mně ty zalévací vyhovují i doma. Já tedy jím spíše jako hlavní chod místo příloh raději, než čočkovou kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
7.3.18 00:00

@lucenka Tak není nic jednoduššího než mít dvě tašky. Ale maso je většinou nějak už baleno, takže holé maso určitě do taky nedávám. Ale chodím k řezníkovi na maso a to nakoupím najednou, tak nesu v tašce třeba jen maso, takže to moc neřeším :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.3.18 00:55
@jarmarkty píše:
@lucenka Tak není nic jednoduššího než mít dvě tašky. Ale maso je většinou nějak už baleno, takže holé maso určitě do taky nedávám. Ale chodím k řezníkovi na maso a to nakoupím najednou, tak nesu v tašce třeba jen maso, takže to moc neřeším :-).

To bych těch tašek musela mít víc. Jsem zvyklá mít samostatnou tašku na maso (i to balené většinou někde prosakuje), na mléčné výrobky, ovoce a zeleninu, ostatní věci. Zese mi přijde přehnaný, když jsem teď dostala dvě kilove činky ve dvou pevných taškách.

• Citovat
  • Upravit
25038
7.3.18 01:24
@Káťa19 píše:

Pohanka je super. Ja tu kasi mam nejradsi rozmichanou s mlekem a davam si do toho uz jen orisky a trochu masla. Mnam. Nekdy si taky udelam nasladko, tak do toho misto orechu a masla nakrajim banan nebo pomeranc, hrusky, nekdy jen lzicku jahodove marmelady, bily jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný