Islámský stát

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66800
22.3.15 21:24

@KackaDoup tak je tu řeč mimo jiné o Bibli- sama jsi doporučila, abych si ji přečetla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
22.3.15 21:28

@blecha72 ted ten prispevek byl o necem jinem.,o tom ze neexistuje pojem hodny muslim…proste se to nepozna…ze neco takove muze prijit..prosim klid uz jo…opravdu uz neodepisuj.

• Citovat
  • Upravit
Menora
22.3.15 21:29
@KackaDoup píše:
http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
taky hodny kluk…hodny muslim, jak rikate ze jsou…no ale…radeji nic at si to kazdy prebere sam…uz jsem o tom tady psala…

Na tom přeci není vůbec nic překvapivého. Je docela známé, že extrémisti se velmi často chovají pro okolí nenápadně, tak „aby to do nich nikdo neřekl“. Tzn. nenosí vousy, neoblékají tradiční oblečení, chodí se bavit do barů, dívají se na západní televizi, modlí se jen zřídka, resp. tak aby to nikdo neviděl. To přeci není žádná novinka.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
22.3.15 21:31

@Menora tam nic takoveho nepisou spis, ze zacal do mesity chodit casteji…ale to je jedno…nerozumime si. :kytka: spis ten pojem hodny a normalni…ty mas na vsechno hned odpoved, ale ja to tak cernobile a jasne jako ty nevidim.

• Citovat
  • Upravit
Menora
22.3.15 21:33

@KackaDoup
Já naopak věci nevidím černobíle. Pokud se někdo na věci kolem sebe černobíle dívá, vypadá to úplně jinak. Černobíle vidí svět jenom hlupáci a fanatici.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
22.3.15 21:35

@Menora nemjak vis hned vsechno presne…co to bylo za lidi, nejaky vzorec techto lidi…divne…ale ze to vis ty a nikdo jiny to nepoznal :think: ale to jedno uz se do toho motam… :mavam: dobrou

• Citovat
  • Upravit
66800
22.3.15 21:38
@KackaDoup píše:
@blecha72 ted ten prispevek byl o necem jinem.,o tom ze neexistuje pojem hodny muslim…proste se to nepozna…ze neco takove muze prijit..prosim klid uz jo…opravdu uz neodepisuj.

o tom to fakt není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
22.3.15 21:39
@Menora píše:
@KackaDoup
Já naopak věci nevidím černobíle. Pokud se někdo na věci kolem sebe černobíle dívá, vypadá to úplně jinak. Černobíle vidí svět jenom hlupáci a fanatici.

oou, to některé bude bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
22.3.15 21:49

@KackaDoup
Neřekla jsem, že to vím přesně. Žádná šablona na extrémisty neexistuje, ale u určité skupiny lidí tyto mechanismy fungují a chovají se podle nich.

• Citovat
  • Upravit
18305
22.3.15 21:54

Myslím, že téma IS se už vyčerpalo… Oni sami pořád dokola předvádějí, jací jsou to dobytkové. A my se tu zbytečně hádáme. :think: :nevim:
Dobrou noc… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
23.3.15 10:38

Osud mi dopřál k nám do malinké vesnice nového souseda - je z arabské země (vyznání jsem se neptala). A zatím mohu říct, že je to lepší soused než všichni okolní bývalý pražáci. Tak jestli zjistím, že on je muslim, tak asi budu muset přehodnotit svůj hodně kritický postoj vůči muslimům obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.3.15 10:54
@KackaDoup píše:
http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
taky hodny kluk…hodny muslim, jak rikate ze jsou…no ale…radeji nic at si to kazdy prebere sam…uz jsem o tom tady psala…

No. Hlavně že ty jsi důkazem křesťanské lásky a tolerance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.3.15 10:55

Kdo chce psa bit hul si vzdycky najde…

• Citovat
  • Upravit
17630
23.3.15 10:57
@KackaDoup píše:
Kdo chce psa bit hul si vzdycky najde…

A to teď mluvíš o sobě jo? V tom případě naprosto souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.3.15 11:02
@Antonie Bolavá píše:
A to teď mluvíš o sobě jo? V tom případě naprosto souhlasím

jen posetily blazen muze verit tomu ze bych nekomu prala rakovinu :cert: :cert: :cert: uz to nikdy tady nepis…jestlize jsem se pismeny nejak spatne vyjadrila, beru to..ale uz jsem xkrat psala ze je to strasny omyl…cili ze to bylo mysleno jinak…a timto tohle tema koncim…ze si nerozumime temer v nicem beru…ale ty nejsi taky svata, obcas tady nekho urazis tim ze si ma jit zobnout sve prasky…ale ja opravdu nemam zajem ne najakych konfliktech a prosim te aby jsi se ani k tomuto nijak nevyjadrovala, neni to nutne, ja proti tobe nemam VUBEC NIC, chci jen klid. :kytka: :kytka: :kytka: preji hezky den

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová