Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naty9 píše:
Ahojky vsem vim ze techto temat je tu zde vice, ale byla bych rada kdyby se tu nasel nekdo kdo ted zrovna podstoupil iui nebo bude podstupovat, a jake mate pocity, priznaky atd.
Ahojky byla jsem teď ve čtvrtek a pocity jsem 5den po a začalo mě bolet v podbřišku a občas ve vaječníku ale tak zvláštně nikdy jsem takovou zvláštní bolest neměla????co ty pociťujeme něco ráda si vyměním pocity s někým kdo je taky cerstve po ivf ![]()
@Marusatko88 Mě to teprve čeká
Nejspíš v pátek nebo další pondělí bude odběr vajuch a pak uvidíme… testování má vyjít na pár dní před Vánoci. Tak snad ti to vyjde! Držím palce!
![]()
@Salazaret tak to už mám vše naštěstí za sebou vytahování vajíček pro mě bylo hodně náročné ale vytáhli mi 20vajicek a s toho mi zůstalo 8 tak snad to vyjde držím ti palečky ať vše vyjde byl by to krásný vánoční dáreček????
@JannneM ahoj moc ti držím palečky
já jsem po kontrole mám jeden folikul cca 12mm Dr . Se to moc nelíbilo v pondělí zase uztrazvuk a uvidí se . Doufám ze tobě to vyjde a budete mít krásného Ježíška ![]()
@Dudlik123 děkuji taky držím palečky ať je vše o.k. no jsem zvědavá jak to dopadne????
@Marusatko88 kolik holky mate folikulů ? Mě já když vidím na stránkách jak holky píšou 5-13 folikulů jsem zhrozena tím jedním ![]()
@Dudlik123 já měla 20vajicek a stojí mi zůstali 8 po pěti dnech ????
Az testnu tak napisu…drzim nam moc palce…folik jeste vyroste ne?
@JannneM doufám ze ano
uvidíme v pondělí ultrazvuk tak snad krásně vyroste … chceme to zkusit a uvidíme co bude potom dále . Dr. Mě ujišťoval ze to první se málo kdy povede ,ze uvidíme teď po 2IUI a po novém roce,kdyby to nevyšlo tak se domluvim z Dr. Jak postupovat dále …
Snad ti to teď konečně vyjde moc ti to přeji ![]()
@JannneM ahoj uvidíme v pondělí , chceme to zkusit . Sice nepočítám ze by to mohlo vyjít ,ale za zkoušku nic nedáme ![]()
Holky můžu se vás tady zeptat jak se dělají genetické testy? to mě a přitelovy vezmou krev a hotovo? Dneska jsem byla v Caru poprvé a dostali jsme žadanku na genetiku.
@Lulusila ano, staci oboum vzit krev. Po nas jeste chteli rodokmen a choroby vsech lidi v rodine u nas obou. Pak teprve doktorka rozhodla na jake nemoci ci postizeni bude potreba z te krve udelat testy. Byly jsme v Pronatalu v Praze a tam byly vysledky za 3 tydny.
@holicka.zuza ja mam genetiku taky z Pronatalu…neviš nahodou jestli vyšetruji i AMH? Nejak si nevzpominam