IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
8.12.18 10:07

@Salazaret tyjo o tom jsem ani nevedela ze to muze nasta..a oni te behem prvni poloviny cyklu hlídali a podle toho hak reagujes upravovali davky leku nebo to proste nejak naordinovali a basta? Ja pujdu na ivfko nejspis v lednu nebo únoru..tak abych byla v obraze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
8.12.18 20:30

@JannneM Ahoooj ,tak jak to s tebou vypadá ? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.12.18 11:14

@Dudlik123 otestnu zitra…ale uz me boli prsa…tak pocitam ze to dostanu…co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
9.12.18 12:16

@JannneM tak uvidíš ještě je čas ,držím palce :think: já jsem furt unavená po tom Gynprodylu a dnes mě teda pěkné bolí podbrisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 12:07

Bolesti po iui

Holky měla jste některá bolesti po iui? Iui jsem měla v pondělí a od vcerejsiho večera mě bolí dost spodek jako při Ms + takové bodání jako kdyby za čípkem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
12.12.18 12:10

@Gabulinka12 Ano ano. Já byla na čtyřech IUI a bylo to tak pokaždé a párkrát to bolelo i delší čas… týden a dýl… ale každý je jiný. Může to být cokoliv :) Ale držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
12.12.18 12:39

@Gabulinka12 Byla jsem zatím dvakrát, zákrok jako takový bezbolestný, ale dva dny potom píchání, trošku krvácení…řekla bych, že to byla vždy ovulace a ovulační krvácení..Přeci jen po píchnutí ovitrelle (i před iui) jsem vždy ovulaci citíla a to ji běžně bolestí zaregistruji málokdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
12.12.18 14:02

@Gabulinka12 Ahoj taky jsem to tak měla a otěhotněla jsem,ale bohužel to nedopadlo,ale tobě to třeba dopadne :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 14:02

Moc dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
12.12.18 14:10

@Gabulinka12 Prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
15.12.18 21:24

Ahoj holky ráda bych se k Vám přidala, ve středu jsme byli poprvé v CAR. Já bohužel bez léků nemám ovulaci a manžel má horší morfologii. V pondělí budou výsledky krve a pokud bude vše ok tak jen počkáme na mestruaci a od 3 do 7 dne mám brát femaru a pak rovnou na IUI. Tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.12.18 22:41

@Buuublinka Ahoj, muzu se zeptat jak spatnou morfologii ma? Jinak budu drzet peste na prcni IUI at se zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
15.12.18 23:27

@Kater90 děkuju :) no norma je 4 a manžel má 5 takže přesně na hranici. A ve spojitosti s tím že já nemám ovulaci nic moc kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
16.12.18 09:42

@Buuublinka Ahoj, s tou morfologií bych si být tebou vůbec nelámala hlavu. Jednak je to malinko, a jednak morfologii ovlivní spousta věcí (např. i délka abstinence před odběrem, čím déle, tím horší). Tohle zrovna máme hodně vyzkoušené, kdy kolísáme mezi úplně normální a špatnou morfologií… Uvidíš, že příští odběr bude třeba zcela v pořádku. Navíc je to fakt miminální problém, většinou mají chlapi špatný spermiogram z několika stran, např. opravdu malé množství, velice malá pohyblivost a koncentrace, plus zhoršená morfologie - a děti zplodí ;) Jestli je tvůj chlap po této stránce ok, veleb ho a nějaké jedno procento pusť z hlavy, to na početí vliv nemá.

Jako hlavní problém bych viděla to, že nemáš ovulaci, to už opravdu dětem zabrání spolehlivě. Ale zase dobře, že to víte a jste v CARu, kde vám s tím pomohou - držím palečky, ať se zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1855
16.12.18 10:00

@Nicky B je děkuju za uklidnění :) zbytek má v pohodě. No snažíme se od dubna co jsem vysadila antikoncepci nejdřív vůbec žádná menstruace pak dvě vyvolavacky a potom 5 cyklusu s clostikem, potom ovulace byla, ale nezadarilo se. A teda clostik měl na mě hrozný vedlejší účinky tak jsem zvědavá na tu femaru zda to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí