Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Salazaret to vypadá moc dobře, ta vaše netradiční svatba
, děkujeme za sdílení a už se to blíží, nervíky pracují nebo jsi uplně v pohodě? ![]()
@Lucylooo ahoj kočko, no kde ses nám flákala celý víkend?
jsem si říkala, že určitě dospáváš to páteční zapíjení dvojčátek
a co jinak, jak se cítíš? už se nám to testování naostro pomalu blíží
nemáš choutky testovat už teď? jsem si říkala, že si na ten velký den asi koupím nějakým extra test
buď to ten z krve a nebo digitál ![]()
Příspěvek upraven 28.05.18 v 12:07
@if666 to vypadá dobře s tou bolestí bradavek
, to se všude hodně říká, že to je ten pravý příznak, bohužel nevím, jak je to s tím utrogestanem - jestli to může dělat? Ale tak v pátek už snad budeme vědět víc. Já nic necítím, kromě toho, že si myslím, že mám lepší čich
…možná si to namlouvám
![]()
@Salazaret ajjjjjjjj alergie, jak tohle dobře znám! Naštěstí moje smrkací období už skončilo
, nicméně bez kapesníku stejně nejsem celoročně ![]()
Tak vydrž prdka vydrž…to mě ale taky napadá, zda můžeš léky? Já beru xyzal, obšas ![]()
@if666 no víkend se povedl, až dneska je mi nějak lépe, o víkendu mi bylo na
, ale přisuzuji to tomu počasí, asi tlaku, nebyla jsem moc schopná toho udělat, horko, návaly, motačka hlavy…dneska jsem zůstala doma, půjdu až na odpolední schůzku a makám z domu ![]()
Jinak testovat chci až v pátek, myslím, že i to bude možná brzo?
, ale to bude den D, den dětí 1. 6. ![]()
@Pedrrita jo jo jsme na tom úplně stejně
, to datum je idální, mé „nepříznaky“ nikoliv ![]()
@Lucylooo hele, příznaky nepříznaky bych neřešila, moje máma třeba říkala, že jí nebylo ani u jednoho těhotenství vůbec nic, ani nevolnosti, nějaký bolení nebo tak něco… až prý později byla hrozně žravá ![]()
@Pedrrita jo jo, my to máme s @Lucylooo 20 minut po sobě
já se včera celý den potila jak na sahaře
jinak jsem večer dostala masáž prsou a to od jednoho z hafanů
spal čelem ke mě a asi se mu zdálo, že běží a tak zatínal pacinky, který měl čirou náhodou na mém hrudníku
mě to najednou vzbudilo a pak si říkám jak je to příjemný a tak jsem spala dál
jinak běžně jsem zvyklá na kopance do obličeje ![]()
@if666 jinak jsem neměla uplně pohodový víkend, nejen, že mě asi zmohl ten alkohol, ale moc jsem nepila, tak akorát
…ale problém s taťkou, z krve mu vyšly špatné výsledky, snad nepřijde relaps rakoviny
…za 14 dní bude jasněji.
@Lucylooo jééé tak to mě mrzí
no tak snad přijdou od pátku a za 14 dní je samé dobré zprávy ![]()
@Pedrrita píše:
Ahoj @Showme_a, vítej
já byla na 3. IUI den po tobě, testování mi vychází na 9.6.
Jak dlouho už se s manželem snažíte?
Snazime se 3roky a 2 mesice. Tak to muzeme testovat spolu ![]()
@if666 mam to stejne. Trochu pred ms boli ale tehdy jsem i manzela od nich odhanela jak to bolelo ![]()
@Lucylooo úplně Ti rozumím, můj táta má za sebou v poslední době dost operací, nejdřív náhrada části břiční aorty a teď nedávno mu vyoperovali nádor z močáku. Teď čeká na schválení další léčby pojišťovnou a to mu zatím neschválili a to čeká už skoro dva měsíce…byrokracie.
Přeju jenom dobré zprávy! ![]()