IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3133
28.5.18 11:57

@Salazaret to vypadá moc dobře, ta vaše netradiční svatba :srdce:, děkujeme za sdílení a už se to blíží, nervíky pracují nebo jsi uplně v pohodě? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
28.5.18 12:02

@Lucylooo ahoj kočko, no kde ses nám flákala celý víkend? ;) jsem si říkala, že určitě dospáváš to páteční zapíjení dvojčátek :palec: a co jinak, jak se cítíš? už se nám to testování naostro pomalu blíží :potlesk: nemáš choutky testovat už teď? jsem si říkala, že si na ten velký den asi koupím nějakým extra test :mrgreen: buď to ten z krve a nebo digitál :think:

Příspěvek upraven 28.05.18 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
28.5.18 12:03

@Showme_a Vítej, přidej se a také držím palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
28.5.18 12:05

@if666 to vypadá dobře s tou bolestí bradavek :lol:, to se všude hodně říká, že to je ten pravý příznak, bohužel nevím, jak je to s tím utrogestanem - jestli to může dělat? Ale tak v pátek už snad budeme vědět víc. Já nic necítím, kromě toho, že si myslím, že mám lepší čich :nevim:…možná si to namlouvám :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
28.5.18 12:07

@Salazaret ajjjjjjjj alergie, jak tohle dobře znám! Naštěstí moje smrkací období už skončilo :), nicméně bez kapesníku stejně nejsem celoročně :?
Tak vydrž prdka vydrž…to mě ale taky napadá, zda můžeš léky? Já beru xyzal, obšas 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
28.5.18 12:10

@if666 no víkend se povedl, až dneska je mi nějak lépe, o víkendu mi bylo na :poblion:, ale přisuzuji to tomu počasí, asi tlaku, nebyla jsem moc schopná toho udělat, horko, návaly, motačka hlavy…dneska jsem zůstala doma, půjdu až na odpolední schůzku a makám z domu :P
Jinak testovat chci až v pátek, myslím, že i to bude možná brzo? :), ale to bude den D, den dětí 1. 6. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.5.18 12:15

@Lucylooo 1.6. To k testu primo vybizi :mrgreen: navic jste byly s @if666 stejne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
28.5.18 12:27

@Pedrrita jo jo jsme na tom úplně stejně :*, to datum je idální, mé „nepříznaky“ nikoliv :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.5.18 12:33

@Lucylooo hele, příznaky nepříznaky bych neřešila, moje máma třeba říkala, že jí nebylo ani u jednoho těhotenství vůbec nic, ani nevolnosti, nějaký bolení nebo tak něco… až prý později byla hrozně žravá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
28.5.18 12:40

@Pedrrita jo jo, my to máme s @Lucylooo 20 minut po sobě :-D já se včera celý den potila jak na sahaře :-D jinak jsem večer dostala masáž prsou a to od jednoho z hafanů :mrgreen: spal čelem ke mě a asi se mu zdálo, že běží a tak zatínal pacinky, který měl čirou náhodou na mém hrudníku :potlesk: mě to najednou vzbudilo a pak si říkám jak je to příjemný a tak jsem spala dál :mrgreen: jinak běžně jsem zvyklá na kopance do obličeje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
28.5.18 12:53

@if666 jinak jsem neměla uplně pohodový víkend, nejen, že mě asi zmohl ten alkohol, ale moc jsem nepila, tak akorát 8)…ale problém s taťkou, z krve mu vyšly špatné výsledky, snad nepřijde relaps rakoviny :(…za 14 dní bude jasněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
28.5.18 12:54

@Lucylooo jééé tak to mě mrzí :* no tak snad přijdou od pátku a za 14 dní je samé dobré zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
28.5.18 12:58
@Pedrrita píše:
Ahoj @Showme_a, vítej :mavam:
já byla na 3. IUI den po tobě, testování mi vychází na 9.6.
Jak dlouho už se s manželem snažíte?

Snazime se 3roky a 2 mesice. Tak to muzeme testovat spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
28.5.18 13:00

@if666 mam to stejne. Trochu pred ms boli ale tehdy jsem i manzela od nich odhanela jak to bolelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
28.5.18 13:00

@Lucylooo úplně Ti rozumím, můj táta má za sebou v poslední době dost operací, nejdřív náhrada části břiční aorty a teď nedávno mu vyoperovali nádor z močáku. Teď čeká na schválení další léčby pojišťovnou a to mu zatím neschválili a to čeká už skoro dva měsíce…byrokracie.
Přeju jenom dobré zprávy! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital