Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me ted zase zacalo trapit astma s alergii. Takze ani ja ani manzel se moc nevyspime jak porad pokaslavam. ![]()
Holky jaka CAR navstevujete? A jak jste spokojene?
@Showme_a ty jo tak to mate taky pestrou noc
ja chodim v Praze do ISCARE a zatim jsem tam byla parkrat, takze nemuzu uplne rict ze je to tam na prd nebo perfektni ![]()
@Showme_a já chodím v do Motola a spokojená jsem
jdiný co, že jsou trochu delší objednací termíny na konzultace přímo k mojí doktorce, to třeba i měsíc, ale spoustu věcí vyřeším jen se sestřičkou a i po telefonu, utz dělá stejně pokaždé jiný doktor, prášky mi případně taky napíše kdokoliv a když si den předem zavolám, už tam na mě recept čeká a ani se nezdržuju. A sestřičky jsou tam úžasný, strašně fajn a všechno krásně vysvětlí, mají to tak zajeté, protože doktoři toho mají hodně ![]()
Pro odlehčení (ne, že by to tu bylo nějak vážný
- čtete někdo deníčky od karjak tady na emiminu? dneska o sportu ![]()
jestli ne, tak doporučuju přečíst všechny, jsou super ![]()
Kráásné ráno. Tak dnes na 12.15 jdu na vyšetření a rozhodně se jestli a kdy IUI. Doufám že zítra! Jediný napůl volný den… ![]()
@Showme_a
No poprvé bych chtěla zkusit v neděli, ale nevím jestli to má cenu.
Potom až příští týden třeba v úterý, tam už by něco mělo být.
Kdy ty?
@Showme_a
Já navštěvuji IVF Clinic v Olomouci.
A jsem moc spokojená
I když objednávací temríny na konzultace jsou také delší.
@Salazaret Ahoj skoropaní
budu moc držet pěsti! kolikátý jsi DC?
@Pedrrita Dnes 11. Ale máme toho teď fakt moc… musíme upéct celkem 5 dortů. Do toho nám 2 lidi onemocněli. Pivovar nám slíbil bečku piva s chlazením a volali včera že chlazení nebude, že to blbě počítali… takže odmítli i to pivo. Tak se shání bečka s chlazením, pípou
Včera při grilovačce se grilovali hřiby co se sbírali a asi 4 dospělí to nedali a dnes jsou trochu nemocní no… a dalších pár věcí se pokazilo…
No jsem zvědavá co ještě přijde… Ale dnes pečeme 5 korpusů. A já musím udělat asi 300 kytiček drobných z marcipánu a k tomu další věci… bude to mazec no
Ahooojte dámy
, tak já jsem taky zmuchlaná, trápí mě pořád přiucpaný nos a taky pokašlávám a to vedro…jsem ráno durch vždycky a proto v noci piju a chodím na wc. Jsem opuchl, že když v práci sundám helmu, tak hodinu ji mám ještě obtisklou na ksichtě
, a všichni…jéééé ty jsi ted vstávala vid
![]()
@Showme_a já chodím v Praze do CARu Gest a zatím jsem také spokojená ![]()
Za IUI tedy chtějí 500 Kč za katetr, jinak jsem nic nedoplácela a s tou alergií ti rozumím. Myslíš, že ten Xyzal mohu brát i v podezdření na těhotenství?
@Salazaret tak mooooc držím palce
, a dej vědět, jak jsi dopadla, doufám, že to tam máš nachystané pěkně!
Jinak teda mazec s těma dortama a pivem a vůbec, to potěší pár dní před svatbou…ale snad to vyřešíte nebo někdo pomůže řešit, at z toho nezcvokneš ![]()
@Salazaret no ty to máš teda dobrodružný, ale o to spíš to pak dobře dopadne, protože si všechnu smůlu vybereš teď ![]()
![]()
@Pedrrita to jsi dobré ptáčátko, to já mám ještě noc
, to tě obdivuji, já ráno prostě neumím vstát ![]()