IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3133
29.5.18 10:34

@if666 jinak mě teda od rána bolí břicho, jak když to mám každou chvíli dostat, tak nevím, co si o tom myslet, je to nepříjemné a mám strach, že to snad přijde ještě dřív než test! Nebo budu mít průjem, fakt nevím. Moc jsem toho nenaspala, mě berou nervy ted z toho všeho… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
29.5.18 10:35

@Salazaret tak to ti přeju pevné nervy at to všechno zvládnete :* kdybych mohla tak ti ty korpusy napeču a pošlu poštou :hug: ale jak říká @Pedrrita tu smůlu si vyberete teď a pak už Vás čeká jen samé dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
29.5.18 10:39

@Lucylooo hele tak s tím stejným pocitem jsem se ráno vzbudila :think: dokonce bych i řekla, že jsem i trochu nafouknutá, což mám vždy před MS… pocit, že se pose.. a na wc si maximálně tak vytlačím oči z důlku 8o a jinak já mám zase hrozně oteklé prsty, že si nemůžu vzít ani zásnubní prstýnek :? začínají se ve mě mísit různé pocity :nevim: ale to břicho mě po příchodu do práce přestalo bolet, tak musíme věřit, že to nepřijde a max. se pose… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
29.5.18 10:47

@if666 přesně, 8o 8o 8o… no uvidíme, ono nám nic jiného nezbyde. Prsa mě bolí přesně jako vždycky před menses, já to vidím bledě :think:
Ale v pátek určo testnu, jestli ta tetka nedorazí ještě dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
29.5.18 10:48

@Lucylooo jo a to ještě když jsem šla ráno z marketu, tak jsem najednou měla pocit jako by mi někdo sedl na hrudník a od té doby se mi nějak těžko dýchá :? ale to bych asi přisuzovala tomu počasí a taky tomu menšímu stresu jak se nám to blíží :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
29.5.18 10:57

@Lucylooo a kdy máš dostat Ms? já přesně v úterý za týden, ale dokud beru ten utrouš tak by neměla přijít. a ty prsa ty mě bolí už týden a posledních pár dní jako že hodně a dokonce jsem i všimla, že mam na nich vidět žíly… no ještě že si můžu dovolit chodit v práci bez podprdy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
29.5.18 11:00

@if666 @Lucylooo to je děsný, že se člověk na ty příznaky nemůže absolutně spolehnout, když jsou stejný při těhu i před MS.
Budu Vám moc držet pěsti, potřebujeme tu pozitivní zprávy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
29.5.18 11:17

@if666 no já myslím, že v neděli, minulý cyklus to přišlo v neděli, počítala jsem až v pondělí, podle předpředchozího. Takže :nevim: :nevim:. Takže určitě to přijde přesně jako dárek k narozkám - v neděli!
Jinak mě hrozně bolej prsa každý měsíc, týden před, zvětší se mi o číslo a s příchodem MS zase splasknou, žíly nepozoruji. Jestli je tam máš, tak to podle mě bude dobré, to jsem nikdy neměla! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
29.5.18 11:19

@Pedrrita jojo PMS…s tím já si užívám každý měsíc :roll: :roll: a k nerozeznání od příznaků, příroda si s námi hraje :-).
Jo pozitiva, ty potřebujeme :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
29.5.18 11:23

@Lucylooo mě prsa bolí týden před MS tentokrát už vlastně 14 dní… no já bych se z toho pos… :zed: nejhorší je, že jak se to blíží tak člověk ať chce či nechce začíná pozorovat a zkoumat atd. :pocitac: je to náročné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
29.5.18 11:25

@if666 jo a taky mi už začínají bujet beďárky :pocitac: :pocitac: :pocitac:, úplná krasavice 8), prostě klasika předs MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
29.5.18 11:25

@Pedrrita no to prostě nepoznáš, jednou je to tak pak zase jinak a pak se v tom vyznej :lol: když jsem si dělala tt asi před 2 měsíci tak mi čičík říká, že mi tam příště tu druhou čárku dokreslí abych nebyla zase smutná :mrgreen: takže já ho budu mít pozitivní i když vlastně bude negativní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
29.5.18 11:44

@Lucylooo tak na ty já jsem nikdy netrpěla :P ale je taky pravda, že mě od čtvrtka do soboty pěkně píchalo v podbřišku a to vždy v průběhu celého dne a byla to teda vždycky taková bolest až mi škublo v noze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
29.5.18 12:05

@if666 ano nápodobně, mě to zase střílelo do konečníku a čípku. 8o. Nebo když jsem se blbě natáhla na balkoně při věšení prádla, tak mě to tak táhlo…fakt divný, nicméně jak říkám PMS je mocný čaroděj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2462
29.5.18 13:53

Taaak jsem doma. Další injekce Ovitrelu a od zítra utrogestan. Jelikož clostík nezabral… folykulek jeden maličký (18,1) a zítra v 9,45 IUI :) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí