Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@if666 jinak mě teda od rána bolí břicho, jak když to mám každou chvíli dostat, tak nevím, co si o tom myslet, je to nepříjemné a mám strach, že to snad přijde ještě dřív než test! Nebo budu mít průjem, fakt nevím. Moc jsem toho nenaspala, mě berou nervy ted z toho všeho…
![]()
@Salazaret tak to ti přeju pevné nervy at to všechno zvládnete
kdybych mohla tak ti ty korpusy napeču a pošlu poštou
ale jak říká @Pedrrita tu smůlu si vyberete teď a pak už Vás čeká jen samé dobré ![]()
@Lucylooo hele tak s tím stejným pocitem jsem se ráno vzbudila
dokonce bych i řekla, že jsem i trochu nafouknutá, což mám vždy před MS… pocit, že se pose.. a na wc si maximálně tak vytlačím oči z důlku
a jinak já mám zase hrozně oteklé prsty, že si nemůžu vzít ani zásnubní prstýnek
začínají se ve mě mísit různé pocity
ale to břicho mě po příchodu do práce přestalo bolet, tak musíme věřit, že to nepřijde a max. se pose… ![]()
@if666 přesně,
… no uvidíme, ono nám nic jiného nezbyde. Prsa mě bolí přesně jako vždycky před menses, já to vidím bledě ![]()
Ale v pátek určo testnu, jestli ta tetka nedorazí ještě dřív…
@Lucylooo jo a to ještě když jsem šla ráno z marketu, tak jsem najednou měla pocit jako by mi někdo sedl na hrudník a od té doby se mi nějak těžko dýchá
ale to bych asi přisuzovala tomu počasí a taky tomu menšímu stresu jak se nám to blíží ![]()
@Lucylooo a kdy máš dostat Ms? já přesně v úterý za týden, ale dokud beru ten utrouš tak by neměla přijít. a ty prsa ty mě bolí už týden a posledních pár dní jako že hodně a dokonce jsem i všimla, že mam na nich vidět žíly… no ještě že si můžu dovolit chodit v práci bez podprdy ![]()
@if666 @Lucylooo to je děsný, že se člověk na ty příznaky nemůže absolutně spolehnout, když jsou stejný při těhu i před MS.
Budu Vám moc držet pěsti, potřebujeme tu pozitivní zprávy ![]()
@if666 no já myslím, že v neděli, minulý cyklus to přišlo v neděli, počítala jsem až v pondělí, podle předpředchozího. Takže
. Takže určitě to přijde přesně jako dárek k narozkám - v neděli!
Jinak mě hrozně bolej prsa každý měsíc, týden před, zvětší se mi o číslo a s příchodem MS zase splasknou, žíly nepozoruji. Jestli je tam máš, tak to podle mě bude dobré, to jsem nikdy neměla!
![]()
@Pedrrita jojo PMS…s tím já si užívám každý měsíc
a k nerozeznání od příznaků, příroda si s námi hraje
.
Jo pozitiva, ty potřebujeme ![]()
@Lucylooo mě prsa bolí týden před MS tentokrát už vlastně 14 dní… no já bych se z toho pos…
nejhorší je, že jak se to blíží tak člověk ať chce či nechce začíná pozorovat a zkoumat atd.
je to náročné
@if666 jo a taky mi už začínají bujet beďárky
, úplná krasavice
, prostě klasika předs MS.
@Pedrrita no to prostě nepoznáš, jednou je to tak pak zase jinak a pak se v tom vyznej
když jsem si dělala tt asi před 2 měsíci tak mi čičík říká, že mi tam příště tu druhou čárku dokreslí abych nebyla zase smutná
takže já ho budu mít pozitivní i když vlastně bude negativní ![]()
@Lucylooo tak na ty já jsem nikdy netrpěla
ale je taky pravda, že mě od čtvrtka do soboty pěkně píchalo v podbřišku a to vždy v průběhu celého dne a byla to teda vždycky taková bolest až mi škublo v noze ![]()
@if666 ano nápodobně, mě to zase střílelo do konečníku a čípku.
. Nebo když jsem se blbě natáhla na balkoně při věšení prádla, tak mě to tak táhlo…fakt divný, nicméně jak říkám PMS je mocný čaroděj ![]()
Taaak jsem doma. Další injekce Ovitrelu a od zítra utrogestan. Jelikož clostík nezabral… folykulek jeden maličký (18,1) a zítra v 9,45 IUI
![]()