Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mistiko007 tak to já ti neporadím já brala max norethisteron, takže já nevím. Ale myslím že by to vždy mělo být plus mínus stejné. max do 5 dnů po vysazení ![]()
@mistiko007 ale třeba někde píší, že by utrouš neměl bránit ms, když ji más pravidelnou a měla by ti přijít i bez vysazení. ![]()
@VeruNikka píše:
@mistiko007 ale třeba někde píší, že by utrouš neměl bránit ms, když ji más pravidelnou a měla by ti přijít i bez vysazení.
Jo to jsem četla taky, já jí mám pravidelnou. Padne 28 dní a holka je tu.
A teď nic, tak jsem lovila na netu a taky jsem našla, že by to MS nemělo vadit. ![]()
@mistiko007 jee to má každá jinak
někdo to má po dvou dneh jiná zase co jsem četla po týdnu a další až za 11 dní
a jak dlouho se snažíte o mimčo, že už po dvou IUI chcete jít do IVF? Mi se snažíme něco přes rok a půl a ráda bych IUI absolvovala alespoň 5× pokud se nezadaří už teď ![]()
@if666 No něco přes rok přírodně. A 2 pokusy přes IUI, jde o to, že mám i RS. Tak to u mně kvůli stresu, potřebují urychlit.
A prej IVF má větší šance než IUI. Takže asi tak.
@mistiko007 tak to je dobré znamení. počkej zítra žádné IVF nebude třeba. ![]()
@mistiko007 a to ti teda doporucili v CARu? Jako uspesnejsi pry je, ale rekla bych ze narocnejsi jak pro telo tak o na psychiku ![]()
Dobé ráno dámy, tak šup šup, pěkně počůrat testíky a sem s nima. Všem moc držim pěsti! ![]()
Jinak dovolila bych si návrh - co z toho tady udělat uzavřenou skupinu, nebylo by to pak osobnější?
@Salazaret tak dneska je den D:-) určitě jste všechno stihli a zvládli na 1 a dnešek si moc užiješ a až se nám sem zase přihlásiš, budeš mladá paní. ![]()
Dobre rano kocky
tak ja poslusne hlasim, ze mam na curano a je tam mozna tak velky kulovy
jeste pak prubnu ten testik z krve a kdyz to bude stejne vysazuji utrous a zacnu nahanet MS ![]()
@if666 to mě mrzí
tak ještě uvidíš ten krevní, ale kdyby to nevyšlo, tak pěkně vzhůru do dalšího pokusu, ne? ![]()