IUI 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2668
1.6.18 11:42

@if666 tak cooo foto :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
1.6.18 11:44

@Lucylooo No to si nemyslím, že by to samo lehce zmizelo. Jako možná až s odstupem delší doby. :nevim: Každopádně listovku a tyto vitamíny bychom měli mít v těle min. 3 měsíce před otěhotněním a pak vitamíny brát až do konce 1. trimestru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
1.6.18 11:45

@petinka4 @Lucylooo já utorgestan beru už asi od loňskýho října, protože jsem neovulovala, tak jsem ho brala abych vůbec měla MS, v listopadu pak clostyl, po něm se mi udělala cysta, čekalo se, jestli se to nevstřebá, ale utrogestan jsem měla brát dál 16.-25. DC, v prosinci jsem místo něj dostala Norethisteron, v lednu zas utrogestan a v únoru usoudili, že to nezmizí, tak jsem šla pod kudlu, ale hned po první MS po zákroku, což bylo asi 4 týdny po operaci, jsem začala zas Clostyl - ovitrelle - IUI - utrogestan. to jsem teď jela v tahu 3×.
Tím chci říct, že bych se vůbec nedivila, kdyby to přibírání bylo i těma hormonama, mám pocit, že trochu zadržuju vodu a (snad to nikoho nepohorší) požád mám pocit „plných střev“, ale na záchod se mi chodí špatně.
Jinak, Femibiom beru od 2. IUI a ještě navíc vlastně od začátku půl prednisonu denně, protože mám mírně zvýšenou buněčnou imunitu. Ten ale budu muset vysadit, nemá se to brát dýl než půl roku a já už jedu asi 7. měsíc :?

Sakra, to je zase román :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
1.6.18 11:47

Ahoj,
tak jsem udělala test a je tam… /plný h**no.:D vřerejší druhej dušík bylo moje zbožný přání, takže vysazuju Utrouš a čekám na MS.. Jdu si dát víno..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
1.6.18 11:50
@mistiko007 píše:
Ahoj,
tak jsem udělala test a je tam… /plný h**no.:D vřerejší druhej dušík bylo moje zbožný přání, takže vysazuju Utrouš a čekám na MS.. Jdu si dát víno..:D

tak to jsme zatím dvě, jo pivo, víno i rum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:…já teda počkám na tu rudou královnu a pak si dám i ten rum!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
1.6.18 11:51

@Pedrrita jo je to i těma hormonama, já loni clostyl 2 měsíce, dalších 5 kilo z něho, takže jsem ted uz o 10 nahoře, nádhera! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
1.6.18 11:53

Ta iffffffff nás napíná jak kšandy :dance: :dance: :dance:  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
1.6.18 11:56

Tak schválně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
1.6.18 11:58

@Lucylooo jsem to musela dostat z telefonu do Pc a ještě taky nějak vyfotit aby tam bylo něco vidět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
1.6.18 11:59

@if666 mají být //, já vidím /, ale to může být fotkou, tak co tam je? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
1.6.18 12:04

@Lucylooo no asi mám fakt halucinace :-D když na to koukám reálně tak vidím mizivého ducha, když koukám na foto v telefonu tak možná nepatrný duch tam je, ale tady nevidím téměř nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
1.6.18 12:06

Jik v příbaláku píšou, že by měl detekovat těhotenství už po 8-9 dnech po oplodnění, ale na další stránce zase, že detekuje už od 10ml :think: a to normální čůrací mají taky 10ml… no jsem z toho jelen :lol: večer si vezmu ještě teda ten utrouš a od zítra na to prdím a uvidíme kdy dorazí MS :palec: a pokud nedorazí do úterka kdy mám termín tak prubnu ještě jeden čůrací tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3133
1.6.18 12:06

@if666 no tak asi brzo, zkus to zase za 2 dny :srdce:, třeba je tam toho hCG ještě málo, za dva dny už by mohl být duch viditelný. Ale jestli ho vidíš, je tam!!! :*
Ty to máš dostat až v úterý? :), tak to ještě doleze :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
1.6.18 12:11

@if666 já mám pocit, že tam vidím náznaky na krajích, ale taky můžu mít vlčí mhu…no, já bych si asi být tebou vzala ještě večer ten urouš a zkusila zítra ráno zas čůrací…těch pár korun za test tě nezabije a budeš mít jistotu, ne? :nevim:
já v testuju 15. den - 14 dní utrogestan - 15. den test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
1.6.18 12:11

@Lucylooo no kéž by dolezl :hug: ale ten utrouš stejně od zítra vysadím ať případně nebrzdím MS ;) kdyby to tak šlo lépe vyfotit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí