IUI 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
31.3.21 14:35

@Nexxie
Jejda, to mě moc mrzí, věřila jsem, že Ti to dobře dopadne, tak budu moc držet palce v další snaze :hug:. osobně jsem akupunkturu neabsolvovala, ale mám 2 kamarádky, které ano, obě po x letech neúspěchu, jedna 6 let, druhá 10. Obě k tomu chodily k lékaři, který praktikuje čínskou medicínu a světe div se, obě se dočkaly, jedna má krásnou holčičku a ti co se snažili 10 let mají krásná dvojčátka… Obě ale současně chodily x let i do Caru. U mě zatím tu průchodnost kontrolovala doktorka rovnou, přímo po uiu ultrazvukem, protože to, co ti spolu se spermiemi aplikují je krásně vidět pod sonem, celé se to prozáří, bylo to hezké vidět jak putují spermie kam mají :lol:, do rohů dělohy a do vejcovodu, no a podle toho to prý vypadá, že by to mělo být v pořádku. Uvidíme… Ale pokud by to teď nevyšlo, ještě bych určitě pár pokusů uiu udělala… Děkuji / děkujeme za podporu, jsi zlatá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
31.3.21 15:42

Holky 14 den po IUI odpolední moč, že to není duch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
31.3.21 15:54

@KP91 krása!!! Myslím že se můžeš radovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.3.21 16:44

Holky tak mám z krve potvrzené těhotenství a 212 Hcg 14DPO. Jinak pro info náš případ. Snažili jsme se 3 roky, toto byla 2. IUI ale nevěřila jsem tomu a chystala se na IVF. Příznaky žádný, úplně lehká bolest břicha, ale ne pořád. Předtím jsem se až moc sledovala každý měsíc. Přítel špatná morfologie 1,3. Radovat se budu radši až po 1. trimestru. Držím vše palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
31.3.21 16:47

@KP91
Vypadá to nadějně :pankac:. Budu moc držet palce, ať čárka pěkně sílí 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
31.3.21 16:49

@zenacinu
Gratuluji a držím palečky, ať je vše v pořádku a těhotenstvím proplouváš naprosto hladce 🍀 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
31.3.21 18:05

@Lucinta Tak to je dobře, já to neznala :-) Jo to máš pravdu, správný přístup je vždycky nejdůležitější. Pak se to tahne už celou dobu, tak aspon se tam člověk nebojí jít, o něco si říct atd, aby zkrátka neotravoval no…Inofolic znám, ten jsem ještě ale nevyzkoušela. Za ty roky jsem začínala na femibionu, pak chytré mimino myslím, že se to jmenovalo, pak fertility blend, nosifol, k tomu kapky jeřábu ptačího, kotvičník, gynex, drmek, čaj maliník a kontryhel. Bylo toho fakt hodně bohužel.. Teď zase pravidelně beru nosifol, není zrovna nejlevnější, k tomu gynex a kotvičník a čaje kontryhel a maliník. Užívám do ovulace a po ní zase jen nosifol. Zkusila jsem objednat z pilulky myoovunelle, tak vyzkoušim ještě tenhle cyklus, třeba to k něčemu bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
31.3.21 18:30

@Pavouček1994
Koukám, že jsi toho taky už vyzkoušela. No já začala Gynexem, Listovkou, gynex mi pěkně rozházel už tak dlouhé cykly, do té doby 40-50 dní, po něm pomalu 70 dní :roll:.
Srovnávala jsem to Macou, Kontryhelem a čajem od Radlické, k tomu Femibion 1, 3 měsíce kůra, potom kůra Chytré miminko, pak Conceive for Her, for Him a Conceive gel v období ovulace, pak jsem k tomu přidala na radu doktorky ten Inofolic, no a jak tak člověk pročítal vše možné, tak jsem narazila na dobré recenze na ten Mimi star, který má ve 3tbl denně naprosto všechno, co žena v období přípravy na miminko potřebuje, a užívám ho už třetí měsíc. Jinak samozřejmě k tomu už roky vit C a multivitaminy a co chodíme do Caru, tak jsme místo Dčka, co jsme brali 1000ui denně, vyfásli Axonia 7000ui, co užíváme 1× týdně. No a do uvulace jsem pila Kontryhel, protože Clostík snižuje sliznici… Ale jak říkám, snědla bych i žížalu, pokud by mi někdo řekl, že potom zaručeně otěhotním :lol:.
Držím palečky, ať se daří 🍀 ❤️️ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
31.3.21 18:39

@Lucinta Čaj od báby Radnické :-) je pěkně hnusný, jen malá vsuvka, byla to báječná žena, moje babi si ji ještě pamatovala a chodili k ní se svou maminkou, diagnostikovala ji rakovinu a bohužel měla pravdu. Kdyby ještě bába žila, určitě bych ji navštívila, mám to kousek. Ten čaj od ní se nedal snad ani dosladit, čaje nesladím, ale tady nepomohli ani 4 lžičky :D :D Ano concieve taky jsme měli, několik cyklů a prdlajs.. Jinak ano, s tou žížalou můžu souhlasit :D Taky toho máte už celkem dost jak tak koukám. Čaj podle Mojžíšové taky zřejmě znáš, ten byl dobrý :-) Tobě také držím moc palce :dance: :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
31.3.21 18:58

@Teruli03 děkuji, pořád tomu nevěřím… Občas mě poboliva břicho jako kdybych měla dostat měsíčky 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
31.3.21 18:58

@Lucinta děkuji moc, zítra ráno ještě zkusím test a zavolám do CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
31.3.21 19:04

@Pavouček1994
Jj, čaj od Mojžíšové jsem pila a taky podle ní cvičila a cvičím, ten čaj mi docela chutnal, oproti Radlické :lol:… Ještě asi doma mám nějaké zbytky.
To s maminkou mě moc mrzí.
A mám pocit, že člověk zkouší prostě cokoliv v naději, že „něco“ snad pomůže. Před rokem jsme taky naprosto změnili stravovací návyky, ne že bychom do té doby jedli nějak extra nezdravě, ale oba dost sportujeme, tak nám změna určitě pomohla k lepší kondici, pocitu a já shodila přebytečná kila… Teď si teda po těch hormonech přijdu nafouklá jak pátrací balón, ale to je to nejmenší. Člověk tak nějak počítá, že miminko s sebou přináší i nějaké to kilo navíc. Tak kéž by nám to oběma vyšlo 🙌🏻 🍀 ❤️️

Příspěvek upraven 31.03.21 v 20:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
31.3.21 19:05

@KP91
Jasný, jen ať tě objednají pěkně na krev a máš jistotu. Tak nám pak dej vědět, jak jsi dopadla. Držím palce 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
31.3.21 19:45

@KP91 jojo to mě taky, většinou večer a pak ráno :D držím palečky ať čárka sílí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
1.4.21 16:37

@Lucinta Ahojky, zdravím tě :-) tak ovitrelle doplatek Lékárna Menora 80 kč a utrogestan 60. Dnes si mě vzal přímo primář, ještě udělal utz, tak jsem byla ráda, vše ok a řádit máme zítra. Tak snad to nějak pomůže :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí