IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
6.4.12 08:37

dani tobe drzim palecky at je vse ok. ja uz se tesim na menstruaci a na dalsi cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
6.4.12 08:56

Dani, tak to je super, že ti je celkem dobře, teda až na ty nevolnosti, tak hlavně, že nezvracíš. Ono to brzy odezní. Neboj, ultrazvuk dopadne na jedničku a ty uvidíš konečně svého malinkatého broučka :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
6.4.12 09:40

Holky moc vám všem děkuju! :hug:

• Citovat
  • Upravit
6327
6.4.12 14:21

ivco a jak se citis ty? jeste stale citis cystu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.4.12 14:23

Tak nás čeká druhý pokus IUI,ten první se nepovedl,pak mi dělali hysteroskopii,kde odstranili polyp a teď nás čeká druhý pokus IUI,ale bude za pomocí Menopuru inj.,máte s tím některá zkušenosti?a kolik jste doplácely za Menopur injekce?
Jinak jsem tu četla,že jste platily i za samotné IUI?Já jsem za první IUI neplatila vůbec nic,ale taky jsem nic nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.4.12 14:28

danculo ja jsem mela taky jedno neuspesne iui,brala jsem clostik utros a pregnyl . chodim do caru ale do statniho takze jsem u prvniho neplatila nic.koncem dubna nas ceka druhy a zaroven posledni iui ale budu od 3dc pichat fostimon,doktorka mi rikala ze fostimon prijde na 1000kc+ 1100 kc takovy ty hadicky katr nebo jak se tomu rika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.4.12 14:42
@hanka1120 píše:
danculo ja jsem mela taky jedno neuspesne iui,brala jsem clostik utros a pregnyl . chodim do caru ale do statniho takze jsem u prvniho neplatila nic.koncem dubna nas ceka druhy a zaroven posledni iui ale budu od 3dc pichat fostimon,doktorka mi rikala ze fostimon prijde na 1000kc+ 1100 kc takovy ty hadicky katr nebo jak se tomu rika.

Hani,já chodím do Pronatalu v Teplicích,ale je to vše na dlouho,alespoň mě to tak připadá,ale nic s tím neuděláme,musíme být trpěliví.Já jsem také brala u první IUI hormony v tabletkách,byl to Clostilbegyt,estrimax a utrogestan..ale nepomohlo mi to.A teď si budu aplikovat injekce Menopuru,je tam asi o něco větší pravděpodobnost otěhotnění,ale taky ne nějaká velká,tak uvidíme..Těch injekcí Menopur je v balení 10,mělo by to balení stát kolem 1000,–,sama přesně nevím..Moc ti držím palečky,aby vše vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.4.12 14:49

danculo i ja tobe taky drrzim palecky.ja mam posledni iui z duvodu ze mi rekla ze pokud to nevyjde dalsi nema cenu pak ivf.ja mam totiz problem s folikama,vypada to ze bez prasku se ovulka nedostavi kdy zacnes pichat ten menopuru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.4.12 14:56
@hanka1120 píše:
danculo i ja tobe taky drrzim palecky.ja mam posledni iui z duvodu ze mi rekla ze pokud to nevyjde dalsi nema cenu pak ivf.ja mam totiz problem s folikama,vypada to ze bez prasku se ovulka nedostavi kdy zacnes pichat ten menopuru?

Dnes jsem byla v Pronatalu Teplicích,tak mi dnes doktorka řekla o tom Menopuru,jdu tam za 14 dní na kontrolu a to mi pak řeknou,kdy si budu aplikovat injekce,takže zatím nevím…

A to jsi podstoupila už 6.pokus IUI?

Příspěvek upraven 06.04.12 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.4.12 14:57

Mě se zase tvoří málo folikulů…no jo,je mi už taky 34,vlastně letos už 35 let :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.4.12 17:02

danculo me bude 29let bez lekunemam zadny folik a s clostikem jsem mela vzdycky jen jeden velkej dominantni.tak jsem zvedava jak to bude u injekci,jestli budou aspon dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
6.4.12 20:20

Hani, u mě pořád stejný, cystu cítím, v noci jsem se nějak blbě otočila a vzbudila mě bolest, ale přes den celkem dobrý. Tak jen doufám, že se mi ta cysta moc nezvětšila, protože před ultrazvukem mě nebolela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.4.12 13:26

ivco co menstruace uz dosla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
9.4.12 20:23

:( Ahojte holky, od středy jsem tu nebyla, byli jsme v Madarsku na Velikonoce s karavanem, bylo to super, už jsem doma a pročítám Vaše diskuze…já jsem v sobotu dostala mrchu :,( ,byla jsem 15 dní po 1 IUI, takže napoprvé nic.Akorát mě zmátlo, že mívám cyklus 28 dní a po tom Pregnylu jsem to dostala o 3 dny dříve…sakra…takže si už propočítávám, kdy půjdu na 2 IUI, doufám, že můžu hned tento měsíc.....začínám být trochu skeptická, dost jsem tomu věřila, i mě dost bolely vaječníky týden po IUI, tak jsem už myslela…ach jo…kdo nezažije, nepochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.4.12 20:39

slunecnice zcela te chapu taky u mne prvniiui nevysla.pokud neberes leky na ovulku nebo po pripade clotik tak si myslim ze muzete hned do dalsi iui.ja mivam cyklus po 28 dnech a s iui jsem mela cylus po 30dnech.taky jsem verila ze prvni iui vyjde pak jsem to obrecela.taky pokam na mrchu a hura iui ale budu pichat injekce.a je mi lito ze to nevyslo druha bude uspesna uvidis ja tom taky verim u sebe nebo spis budu se snazit verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí