Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivča78 joo ještě jsem se chtěla zeptat, jak se ti dýchá, já ujdu 5 kroků a mám pocit, že se složím, někdy stačí jen stát a funim, fuj hnus, tak jestli to mám jen já? Tď mi tlačí tak malá do žeber, že mi je snad zlomí, uplně se musím prohnout v zádech
.
Dančo, tak to už opravdu můžeš být v klidu v tomto týdnu těhotenství. Od kdy ti ty tlaky začaly? Já jsem 33+2 a mám je už tak 14 dní, poslední týden skoro pořád. Jéé, 3. 12. se mi narodil Adámek
.
Dýchá se mi celkem dobře, ale já mám astma, takže některé věci, co by jiného překvapily, mě přijdou v pohodě
. Jen teda funím, když vyjdu schody nebo menší kopeček, ale to jsem mívala kolikrát i před těhotenstvím. To víš, dýcháš za dva, tak někdo to musí být znát…
Ahoj holky tak se k Vám přidám. V sobotu jsem byla v Caru v plzni na 2 inseminaci. První skončila potratem v 7 týdnu. Měla jsem 1 folikul 17mm a sliznici 12mm. Doktor říkal, že by se to mohlo snad povést, ale já se hrozně stresuju, že to zase nevyjde. To čekání je hrůza. Dostala jsem duhprason 3× děnně vitamíny tak uvidíme. Nevím jestli mám šanci s jedním folíkem.:-)
@Ivča78 tak kolem toho 33tt mi to začalo tlačit a když mi do totho ztvrdne břicho, tak to už i bolí a je to nepříjenmé. Uplně mám pocit tlaku na velkou, ale to se mi nechce
. A už jsem měla 2× ztvrdnutí, tlak a velká bolest v podbřišku a to trvalo hodinu, dosti nepřjemné, ale vana to rozehnala, no jo no už se nám to blíží viď
.
@andyxxx jasně,že máš šanci vždyď se ti to povedlo na poprvé a teď to už dobře dopadne
.
Holky, jen jsem Vám chtěla napsat, že jsem byla včera na krvi a výsledek je 256j, takže asi dva bobánci tam nebudou, ale jeden ano. Jaké jste měli vy to HCG? Já jsem šla na krev 13den po transferu a 16dní po OPU…snad je ta hodnota dobrá…děkuji
@slunečnice81 já měla 14 den po ET 2257j, ale měla jsem 5ti denní blastu. Já myslím, že je to super hodnota, každá to máme jinak a HCG nám stoupá jinak. Hlavně, že tam je to je super
.
Já jsem byla teda od jakoby ovulace 16den, takže ty jsi byla o 7 dní později, tak to by tak souhlasilo ![]()
Mě právě zaváděli 2, jedno 8buněčné, jedno 7buněčné…tak myslím, že asi je tam jen jedno, co?? To mi právě doktorka neřekla, ale na dvě to asi nevypadá…co vy na to?? ![]()