IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
27.2.12 20:11

If, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Ne, ne, neusnula, byli jsme ve městě na nákupech a pro další várku utrouše. Malý usnul tchýni v náručí, chuděrka malej, přijeli jsme pozdě. Tak rychle večeři, převléct do pyžamka a spinkat, ani jsme nekoupali, jak byl hotovej. Takový má rodiče, bobek.

Kaczule, jj, to jsme, kdy plánuješ testíkovat ;)? Já nejdříve příští středu, ale nevím, jestli to neodložím, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.2.12 20:13

Já tentokrát opravdu testovat nechci. Po vysazení utroše opět začnu měřit BT a kdyby neklesala, tak pak testnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.2.12 20:14

Holky, já jsem po tom víkendu ještě plně hotová, jdu si lehnout, dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
27.2.12 20:14

Malinkej je rozkošnej, nevykoupanej nevadí, oni prdelkové malý stejně krásně voní pořád, miminkovsky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
27.2.12 20:17

Kaczul, dobrou noc!! Já taky dneska asi odpadnu brzo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
27.2.12 20:29

Ivi, myslíš že můžu brát pořád dál to éčko? Mě nenapadlo se zeptat, když jsem volala do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.2.12 20:50

If, kolik mg ho denně bereš? Četla jsem, že by u těhotné ženy ta dávka měla být tak 10 mg. Myslím si, že tím nic nezkazíš, ale zase možná bude v těhu lepší, když si koupíš nějaký preparát, kde bude těch vitamínků víc. Mě tenkrát doktor doporučil Femibion, tam by mělo být vše potřebné pro mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.2.12 20:57

If a teď koukám, že já beru 100 mg denně a doporučená dávka je 8 mg 8o . Tak nevím, jestli se na to nemám vykvajznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.2.12 20:58

Kaczule, vysazvat utrogestan bys měla až když budeš určo vědět, že těhotná nejsi, pokud bys byla těhu, tak se obvykle bere do nějakého 12. týdne těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
27.2.12 22:36

Já mám taky 100 mg denně. No tak já ho asi vypustím teď na chvilku a poradím se pak s doktorkou v Caru, má mě tam skoro „protekčně“, takže mi hodně věcí vysvětluje, myslím i to co by nemusela, je to moc fajn ženská. Na tvém místě bych ho zatím brala. Podle mě tím nemůžeš nic zkazit, možná i já bych mohla a kdo ví, třeba právě to éčko mi pomohlo, nebo ten kontryhel… :think: nebo nic z toho… :think: na to už nikdy nepřijdu stejně.
Kaczul… jj Ivka má pravdu, nevysazovat dřív, Utrouš dostáváš na udržení těhotenství a bere se do 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
28.2.12 05:42

Dobré ráno,
já utroš vysazuju vždycky 25.DC a pak začnu měřit BT. Ta mi zatím vždycky spolehlivě klesla před ms, takže vím že dorazí. Kdyby neklesala, tak bych si asi udělala těhu test a kdyby byl pozitivní tak bych opět začala brát utroš. Jinak vím, že u těhotných se bere do 12 týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
28.2.12 07:09
kaczule1 píše:
Dobré ráno,
já utroš vysazuju vždycky 25.DC a pak začnu měřit BT. Ta mi zatím vždycky spolehlivě klesla před ms, takže vím že dorazí. Kdyby neklesala, tak bych si asi udělala těhu test a kdyby byl pozitivní tak bych opět začala brát utroš. Jinak vím, že u těhotných se bere do 12 týdne.

vysazený utrouš může vše pokazit :-(

• Citovat
  • Upravit
15413
28.2.12 08:27

To si taky myslím, že vysazením Utrogestanu by se mohlo vše pokazit, rozhodně bych ho nevysazovala. To ti poradili v CARu 8o ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
28.2.12 08:29

If, tak já budu teda to éčko ještě brát a včera jsem četla o tom kontryhelu a teda samá chvála, takže kdyby se to nepovedlo, tak ho až přijde menses začnu hned bumbat, aby pořádně narostla sliznice ;) . Brala jsi ještě něco kromě toho čaje, listovky a éčka? Ty už ho asi vysaď a radši si kup ten Femibion nebo nějaký jiný vitamíny pro těhulky, ale slyšela jsem, že ten Femibion by měl být nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
28.2.12 09:10

Já ten Femibion má, posledních 6 tablet, brala jsem ho než jsme začali jezdit do CARu… tak ho asi zase koupím, ale jak budu mít obří miminko, tak si tě najdu a přijedu tě kousnout! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí