IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
18.3.12 18:58

Přemýšlela, budu brát 8 týdnů kortikoidy, a pak půjdem na IVF (asi v červnu), ale je to strašně dlouhá doba. Nevím, jak to vydržím. I když čas letí…tak snad v té době už budeš ve 3. měsíci, Dani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.3.12 19:05

No tak to taky tajně doufám . A od kdy začneš brát kortikoidy,mě je nasadila a při tom jsem skoušela IUI,líp to utíkalo a budete mít asi kondom sexík ,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.3.12 19:09

Zítra jdu k imunoložce, tak se to všechno dozvím zítra. Asi budem mít kondom sexík. Jsem celá žhavá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
18.3.12 19:11

handi to uteče jako voda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.3.12 19:13

Neboj to rychle uteče a pak šup IVF a budeš těhulka… Dělám večeři příteli,jenom panenku s opečeným bramborem , bych se poblila jak to smrdí , vůbec nemůžu po 18:00 jíst, pak mě bolí žaludek. Jooo a konečně jsem spolkla i vitamíny , já hlava děravá :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
18.3.12 19:25

ahoj holky

Doufám, že jste si užily krásný víkend? Nám onemocněl malý a celý víkend jsem byla zavřená na kurzu kreslení- nebylo to špatný, ale asi jsem čekala něco víc.

Ivčo, tak to opravdu věřím, že u tebě je ten druhý pokus jasný :) . Mě mrzí, že jsem minulý měsíc vynechala, ale jelikož nemám žádné hormony, dávají mi jen pregnyl, tak to snad bude v pohodě. Tak ty si k tomu dáváš ještě čajík, no to bych měla taky, tak jestli nevyjde tenhle pokus, tak ho koupím a také zkusím :)

Ifka- tak to je super, to moc gratuluju a děkuju. Holky vy mi dodáváte takový optimismus, že opravdu věřím, že se IUI povede :).

Zítra razím na folikulometrii, tak jsem zvědavá na kdy mi naplánují IUI, začínám se těšít :)

Hezký zbytek neděle

• Citovat
  • Upravit
15413
18.3.12 20:12

Majdi, vítej snažilko :mavam:. Držím pěsti, aby spermio a hormonální profil dopadly na jedničku. Mohu se zeptat, čím jsi vytáhla tu sliznici na krásných 11 mm, to je opravdu super. Taky s ní mám problémy, tak proto se ptám. Já tenhle cyklus piju kontryhelový čajík.

Dani, držím snad všechno co mám, aby miminko krásně hnízdilo a brzy jsi na testíku objevila dvě čárky.

Kaczul, držím pěsti na folikulometrii, mě to čeká v úterý ráno, tak uvidíme, jestli Clostík a čajík zabraly :-).

Handi, neboj, to uteče a brzy se dočkáš, začneš stimulací před IVF a mimi tu bude co nevidět.

Hanko, držím pěsti, aby mrcha nepřišla.

Pavli, děkuju moc, kéž by :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
19.3.12 06:57

ivco uz spinim trosku vic a bolijou mne zada tak je to jasny mrcha se dneska rozjede.a poznala jsem to podle b. tepolty vcera byla 37.1 dnes 36.9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
19.3.12 07:41

Hanko, tak to mě mrzí, ach jo, zase ta červená potvora. Ale neboj se nic, miminko prostě přijde, až bude ten správný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
19.3.12 08:32

ivco ja to bru pozitivne neverim tomu ze by to vyslo samo od sebe,bez hormonu a bez iui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
19.3.12 08:51

Hani, tak to je super, že to bereš pozitivně. A kdy máte v plánu další IUI? Už tento cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
19.3.12 10:25

ivco chtela jsem tento ciklus ale do caru jdu az pristi pondeli tak nevim iui bude kazdopadne bud tento nebo pristi ciklus.zatim jen upne malinko sem tam saspinim tak uvidime.jo taky podle toho cim mi vovolaji ovulku zda zase nejakymi leky nebo injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
19.3.12 13:05

ahoj holky, tak jsem doma z caru. Folík má 14mm a ve čt jdu na IUI :) . Jinak dnes se mi opravdu utvrdilo, že každá dr. má jiný přístup a každá má nějaký svůj názor. Dnes jsem chytla opět úplně jinou dr. a ta mi řekla, že i přes to, že manžel nemá spermíky úplně nejlepší a ještě k tomu, že jsou zamražený, tak mám šanci na otěhotnění z IUI, protože já jsem v pohodě :) . Tak mi udělala radost a navíc IUI vychází na 1. jarní den, to je optimistické :lol:

Všem držím palečky a přeji příjemnou náladu v těchto slunečných dnech

Hanka1120: Kamarádka měla první dítko z IVF a teď je těhu a má to přirozeně, tak se zázraky dějí :) . Jen tomu věř. Každopádně dřív nebo později, s pomocí doktorů nebo bez přijde…

• Citovat
  • Upravit
15413
19.3.12 13:24

Hanko, tak to držím pěsti, ať se do toho brzy zase pustíte.

Pavli, tak ve čtvrtek na tebe budu myslet! Já nejspíš taky budu mít IUI ve čtvrtek, zítra jdu na folikulometrii. A kolik mm jsi měla sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
19.3.12 16:38

Holky koukám, že samé dobré zprávičky, já jsem o víkendu nezvládala dojít ale mám z vás teď radost!!!

Ve čtvrtek všem hodně štěstíčka! Budu na vás plivat těhotenské bacily!!! Tfuj tfuj tfuj!!!!! ;)

Handi, to ti vychází úplně parádně, já si vždycky přála otěhotnět v létě, abych měla jarní miminko, ti ho budu závidět! A neboj se nic, uteče to jako voda, to jen teď ti to přijde jako věčnost, pak se tomu ještě zasměješ jak jsi byla netrpělivá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí