Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nika009 vitam te
jestli vydrzis 14 dni, tak dostanes metal
to se fakt neda. ![]()
@daudinka v pondeli byl odber a v patek ET, takze dneska ma 7 den. 😍
A mela jste nektera uz naznak pozitivniho testu? Myslim, ze je jeste moc brzo 😕 ale to cekani me zabije
@Balamba nemusis byt nervozni
My prisli vv8 rano, chlap vyplnil nejaky papiry, sli k doktorovi, ten nam rekl co a jak. Chlap sel do cekarny, ze mu si pro nej pak prijdou, aby vykonal potrebu a me si odvedl hned na sal. Pred salem byla kabinka, tam jsem se vyslikla (jen kalhoty a kalhotky), dala navleky na nohy a hlavu a prisla dvermi z kabinky na sal. Tam se mi predstavili. Ja si lehla, napichli ni kanylu, neco pichli a pak jsem se probrala prikryta v kabince, kde u ppstele sedel chlap. Hodku jsem si polezela, sla za doktorem, rekl mi, jak to probehlo, a sla domu.
Nic to neni a potom nic neboli ![]()
@daudinka dobré ránko, tak ja se otestovala a čárka silnejší, než kontrolní. Jupí
jsem zvědavá, jaká bude hodnota HCG ![]()
@Nika009 ani bych se nedivila
ale určitě to vyjde a budeš se take radovat z // ![]()
@Kloshet Ty mi davas zase
ja si rikala, ze uz testovat nebudu a ted jsem zvedava, jestli bych mela taky silnejsi
ty jsi dnes 14.den po transferu, ze. Ja budu zitra 13.
@Nika009 mely jsme obe pozitivni. Sice dousky, ale byly videt krasne okem. I kdyz ja nemela Ovitrelle, kdyby ano, tak bych se bala testovat tak brzy, aby to jeste nebyla carka z ovitrelle. To jsi dostala 3denni embryjka?
@daudinka no to si vymyslela Ty, ze 14 den by mohla byt testovaci silnejsi nez kontrolni
Tak jsem to musela zkusit, doma se na me smal posledni test
tak sem na nej koukla, rekla mu “tak pojď, brouku, prece tady nezustanes
“ a ta carka je fakt silnejsi
ja uz bych jinak ani netestovala ![]()
@daudinka nene, 5-ti denni. No, asi ten test taky tento tyden zkusim. Musim uznat, ze me boli strasne prsa a obcas bricho, ale prijde mi, ze to s tim nema noc spolecneho, protoze je to jeste brzo
@Kloshet to me moc tesi. Holky, my to proste zvladneme vsechny!!! Zaslouzime si to
@Kloshet mozna jsem neco takovyho rikala
to je fakt a mozna i zitra jeste jeden test zkusim
uvidim, v kolik se vzbudim. Zvedava jsem hrozne
@Nika009 mne nejvic bolely prsa z utrogestanu pred transferem, pak se to tak nejak srovnalo a jen je trochu citim. A co se tyce podbrisku, nejvic jsem ho citila druhy a treti den po transferu. Ten treti asi uplne nejvic, to me jednu chvili i bolel dost. A pak to ustalo. Spis me sem tam pak pichlo, ale nic velkyho. A ted citim, ze je takovy napjaty, ale zase nic moc se nedeje.
Ahoj holky, od OPU beru amelgen čipky 1-1-1, před OPU i po něm jsem měla citlivé bradavky plus mě bolelo ze strany levé prso(stejnou bolest mívám vždy pár dní před MS, ale jinak se mi před ms bezne nezvetsuji a ta bolest je pouze při dotyku) po ET stále pokračuji s Amelgenem, bradavky postupně bolet přestaly, levé prso boli stále, ale pozoruji, že mám prsa o neco vetsi a tmavsi bradavky - pokud si to jen nenamlouvam…myslite, že to zpusobuje ten Amelgen nebo by to mohlo naznačovat, že to vyšlo? MS bych za normalnich okolnosti mela dostat za cca 2 dny. Je to týden po ET a test smim udelat az 3.7. 🙄 (pred OPU jsem mela Ovitrelle 12.6., tak asi proto)
@daudinka ted mi volali vysledek HCG. Mám tvl 5700 jednotek HCG
cekala jsem ze rekne neco kolem 1000, ale tolik jsem necekala
tak smad bude vse v poradku. Mam 13.7. Prijit na ultrazvuk
@Kloshet 5700? To vazne? Tobe ale zavadeli jen jedno embryo, ne? To je teda hodne husty.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.