IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1014
12.7.23 15:13

Ahoj holky, tady jsou to same krasne zpravy! Ja jedu z CAR a pristi ctvrtek mne ceka odber delozni sliznice.. Jsem zvedava, zda toto vysetreni neco prinese. Cas hrozne rychle leti.. za chvili bude zari a muj prvni KET😊 Aktualne uzivam estrogen, estradiol a od soboty progesteron.. Hormonalni naloz.. Kdyz si vezmu, ze jsem prestala brat kdysi antikoncepci, protoze mi nedelala dobre 8) Pripadam si jako slon.. otekla, tezke nohy 🙈 Asi to dobre znate.. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
12.7.23 16:07

@Sim7
Ať to ten odběr dobře dopadne :hug:
A v září to bude určitě tutovka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
12.7.23 16:26

@Sim7 taky se pridavam :) at ti to zitra dobre dopadne a zari je za rohem :) :kytka: drzim pesticky.

Taky jsem si rikala ze ta naloz hormonu je fakt velka a strasne mi vypadavaj vlasy ale fakt ve velkem. Tak jsem si nechala ostrihat vlasy na mikado :D o 15cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
12.7.23 16:27
@Littlefool píše:
@Mattia.mattia držím palce, ať vám to klapne a máte i nějaké do zásoby.
A za pár týdnů jen a jen dobré zprávy.

Moc dekuji :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.7.23 09:33

Holky, tak naše bublinka má krásné srdíčko, bušilo jak o život, my dostali závěrečnou zprávu v car, balíček a hezké rozloučení :hug: teď už pod kontrolou mého gyndaře :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.7.23 09:50

@Kloshet jee, parada :dance: :srdce: takze je to jedna prdolka :srdce: co jsi dostala v balicku? Ja tam budu mit jeste prvni screening a mozna teda i ten druhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.7.23 10:09

@daudinka je tam jedno a krasny :mrgreen: jsem se ptala :mrgreen: doktorka se smala. Rikala ze ta hodnota hcg je v poradku. A jinak nevim co jsem dostala, uz jsme na ceste domu a je to v kufru :lol: ale mam i 4 fotecky bublinky :dance: jeji druha fotka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
13.7.23 10:49

@Kloshet jee, tak to je pekny :) ja dostala jen jednu :lol: kocham se tim, jaky to je hezky flicek :mrgreen: a jsem teda zvedava, co jsi v tom balicku dostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.7.23 11:04

@daudinka tak. Mam tam ruzne brožurky, bepanthen, seba-med, vzorek praci prasek a avivaz, antikolikovou flašku, vzorek plenky, vložky :mrgreen: a tady fotecka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.7.23 11:09

@daudinka krasna bublinka :dance: :srdce: jupi, mam takovou radost :hug: a zase to bylo cele tak emotivni. Manzel sel se mnou, byl u ramen a doktorka nam to ukazovala, a jak jsme videli bušit to sedicko, tak jsem zacala brecet, a mezi vzlykama jen rikala porad dokola “diky bohu”. Manzel me mackal a brecel taky :srdce: no tohle v nas bude dlouho. A jsem dnes 7+4 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.7.23 11:13

Gratulace!!!

Ahoj kočky moje ❤️
Nějak chytře se mi povedlo se odpojit, nechodilo mi ani upozornění do mailu, tak jsem myslela, že se tu nic neděje a nepíše se. A teď!!! Hurá holky, moc vám všem gratuluji ❤️ ❤️ ❤️ ❤️mám z vás fakt obrovskou radost, že vše vyšlo dle predstav ❤️ ❤️to jsou parádní ultrazvuky :andel: :hug: jak vám je, jak se cítíte, těhule? :P :P
Pozdravujte bubliny a těším se, jak se vše bude krásně dal vyvijet :hug:
Jinak ja zdravím ze Středočeského kraje, jsme sice každá asi odjinud, ale srazit se určitě jednou musíme!
Včerejší krev - HCG 1450. :andel: ultrazvuk 27.7. Tak se modlim, at je na správném místě.
Ale na dvojky to prý nevypadá.. Hlavně, ať je jedna zdravá bublina v děloze :( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
13.7.23 12:18

@Mattia.mattia Dekuji.. Jdu az pristi ctvrtek… Mikado uz tez mam.. musela jsem je zkratit.. Mimi je dulezitejsi.. co nadelame😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
13.7.23 12:21
@Kloshet píše:
Holky, tak naše bublinka má krásné srdíčko, bušilo jak o život, my dostali závěrečnou zprávu v car, balíček a hezké rozloučení :hug: teď už pod kontrolou mého gyndaře :dance: :hug:

Tak to je skvělé, modlím se, aby u mě za týden bylo vše v pořádku, asi sebou taky vezmu partnera jako podporu…a včera jsem už též vyfasovala foto :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.7.23 12:23

@Facelook no nekecej!!! :dance: :dance: skvela, ale skvela zprava!! :hug: :dance: No to se mi ulevilo, ja uz mela o tebe strach, jak ses neozyvala, a on jen technicky problem :mrgreen: :palec: No tak tohle nemohlo dopadnout lepe. Parada :hug: nevadi, i jedno je dulezite, stejne jsou ty dvojicky rizikovejsi a hrozi predcasny porod. Takhle mimiska v klidku donosis a muzes pak jit do dalsiho :hug: ma to tak byt :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
13.7.23 12:25

@Sim7 budu drzet pesti na pristi ctvrtek! :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.