IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
7.8.23 20:05

Ahoj holky,
Moc gratuluji všem, kterým to vyšlo a jsou těhotné. :srdce:
Jsem tu nová, momentálně jsme ve fázi genetického testování embryí. Výsledky měli volat v pátek, ale zatím se nikdo neozval. Asi tam budu muset zavolat sama. :roll:
Na genetice máme 6 embryí. Teď čekám na MS, které by mělo dojít příští týden a domluvíme termín KET.
Mám z toho trochu strach, ale když vidím Vaše pozitivní příspěvky, tak se i strašně těším. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.8.23 20:50

@majdulinka12 to me moc mrzi, ze ho mas zatim takhle nizke, drzim palce, at se jeste vytahne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.8.23 20:56

@Blackcattt dávají tomu šanci.. ono se říká že někdy je to pomalé, tak doufejme že bude růst a neztrácí se nikam jinam než má.. drž prosím palečky :)
A co jinak ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.8.23 21:29

@majdulinka12 presne to jsem nekde cetla, ze to muze byt na zacatku pomalejsi a rozjet pozdeji, musime verit :srdce: budu moc moc drzet palce!
Take jdu v patek na krev, to byl muj puvodni termin, ale rozjel se u me ohss, tak jsem dneska skoncila v caru na kapacce a mimo jine mi potvrdili tehotenstvi (HCG 78,2), je mi teda dost blbe a citim tlak + krece v brise, budu doufat, ze se mi to nezhorsi a ze na dalsi kontrole bude HCG zase vyssi 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.8.23 22:45

@Blackcattt ja mám teď taky tlaky v břiše.. a hlavně jsem začala špinit, tak doufám že to nebude něco hrozného..
Držím palečky ať je to všechno v pořádku 🙂 ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.8.23 10:25

@Blackcattt potichounku gratuluju :kytka: snad se OHHS umirni a bude vse v klidu :) preji hodne sil 🍀 🙏 ♥️ a jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.8.23 10:30

@majdulinka12 ahojky, doufam ze je vse v poradku a HCG at roste. Urcite ma jen pomalejsi rozjezd♥️ 🍀 🙏 a pak to vse pofrci 😊a jakpak ti je?

Jinak u nas bylo ted veselo…krvacela jsem bylo to jak normalni MS s tim ze ze me sly kusy a vypadalo to jak kdyz je vse spatne. Byla jsem na kontrole a odesel henatom. Ted cekame, jak se bude vyvijet situace dal ♥️mimi je v deloze 🙏 ♥️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.8.23 10:32

Holky mam na vas otazku. Od 6+3 mam zacit postupne vysazovat hormonalni lecbu. Mate to taky nekdo tak?? ja teda mela KET v umelem cyklu. Kdy Vam zacaly vysazovat hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
9.8.23 10:36
@Mattia.mattia píše:
Holky mam na vas otazku. Od 6+3 mam zacit postupne vysazovat hormonalni lecbu. Mate to taky nekdo tak?? ja teda mela KET v umelem cyklu. Kdy Vam zacaly vysazovat hormony?

Ahoj, pokud si to pamatuju dobře, začala jsem vysazovat postupně cca od 8.tydne, a vysazovala jsem měsíc. Je to ale asi individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.8.23 10:38

@Sarka81293 ahojky :) jakpak dopadly vysledky? jak vam to dopadlo? 😊urcite bude vse v pohode a za chvilku taky budes mit //na testu 🍀 ♥️ ket bude v pohode :) neni to skoro citit :) jen uvidis jak ti bublinku daji dovnitr :) krasny pocit😊 jen to cekani na vse je strasne dlouhy 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.8.23 10:41

@Rhian me to prijde prave hodne brzy 😊tak snad vedi co delaji. 🙏 🍀 ♥️ a muzu se zeptat co si vsechno brala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
9.8.23 10:43
@Mattia.mattia píše:
@Rhian me to prijde prave hodne brzy 😊tak snad vedi co delaji. 🙏 🍀 ♥️ a muzu se zeptat co si vsechno brala? :)

Brala jsem Estrofem 3×1 a Utrogestan 3×2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
9.8.23 10:46

@Rhian ja toho mam asi vic 😊tak mozna proto. Mam estrofem - 3×2 amelgen 400-2×1 a Lenzetto - 2×1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
9.8.23 10:59

@Rhian @Mattia.mattia ja mam utrogestan zacit postupne vysazovat az ted od 11tt a uplne vysadit 12tt. Ale mam jen utrogestan. Plus teda tenClexane, ale ten mam az do 16tt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
9.8.23 11:05
@Mattia.mattia píše:

ahoj, já měla čerstvé embrio a Amelgen mám brát až do 12. týdne…plus beru ještě na ředění krve - tam se musím zeptat, do kdy a pak ještě Acidum foliculum, to řikal že je spíš vitamín, že to mužu brát až do porodu…
a dnes budu volat na výsledky kontrolní krve na imunologii a tam mi řeknou, jak mam postupně vysazovat Metypred, pokud budu vysazovat tedy, ale věřím, že ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.