Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kozicka87 aha tak to nevim 🤷♀️ u nas je to tak ze gyndarka mne vezme tyden pred tim krev a pak jim tam posle vysledky … vsude je to jinaci jak vidim 😁
@nikejsn ne pořad spinim..jako ne moc, ze bych měla nějak špinavé prádlo, spíše u utreni je to na toaletaku, takové hnědé jakoby
ráno to bylo více do růžova teď do hněda..
no zatím není červená, ale říkám si, jestli to není tím, ze se nehybu (mám dnes home office) a jediný pohyb byl po schodech do laborky na hcg a na postu a pracuju z gauce dnes ![]()
@nikejsn tak jsem se dnes dozvěděla, že před screeningovým vyšetřením mi udelaji testy z krve nekdy kolem 20. Si mám skočit a na ultrazvuk screeningový jdu až 5.4.a to budu 13+1tt no nechavaji mně čekat jako prase…tak snad bude na co, jsem z toho tak nervózní, že se bojím že tam přijdu a oni mi řeknou nevyvyji se, zamlkle těhotenství opět
… vím nesmím na to myslet, opravdu se snažím, ale teda je to zahul. Kdybych aspoň sla k té gyndarce dříve, ale ono ne až za tri týdny 😁mi klepne
@Kozicka87 tyjo no tři týdny je sakra dlouhá doba..to musí být nekonečné
na druhou stanu já bych to asi taky nevydržela a proste si zaplatila ultrazvuk atd., jako prohlídku navíc jako samoplatce..vesměs hodně soukromých ambulanci to nabízí..
@kamaradka32 víš to je moc dobrý nápad 😘 děkuji to mně nenapadlo zkusit ultrazvuk jinde ![]()
@Kozicka87 já si minule tehu takto i udělala ultrazvuk taky když jsem měla mezi vysetrenimi dlouho..resp. byla jsem u rodičů a začalo mě dole svedit/pálit tak jsem šla k místní gyndarce a řekla ze to jsou kvasinky, ze to je klasika u těhotných kvůli větší nabídce cukru v krvi a zároveň mi i udělala ultrazvuk zda je vše ok..
Tím chci říct, ze kamkoliv pujdes na gyndu Tě vyšetří a nemůžou vědět, jestli Te něco páli nebo bolí..a vesměs u těhotných dělají i ultrazvuk raději..alespoň takovou mám zkušenost..
Tak třeba Te taky za týden přepadnou kvasinky
![]()
@Kozicka87 každopádně naše gyn ambulance kam chodím nabízí i nadstandardní vyšetření mimo ultrazvuky hrazené pojišťovnou, tak když budeš chtít proste si to zaplatíš dle mě.. ![]()
@kamaradka32 jo já mám také tu možnost si zaplatit 5000 a budu mít nadstandart, ale přijde mi to dost, nevim jestli nebude lepší si platit jednorázově ty ultrazvuky když budu mít podezření ![]()
@Kozicka87 tak ber to pozitivne kdyz tam pujdes pozdejc tak o to bude prcek vetsi 😁 a mezitim si pro svuj klid zajdi na ultrazvuk nekam jinam 🙂
@kamaradka32 nebo muzes mit to co ja, dulezite je ze to neni jasne cervena krev a ze to z tebe nevali fest 🙂
@nikejsn no jako to ne..ale co není muže být
..zatím je to takový jakoby světle hnědý výtok ![]()
Jo a přišly mi výsledky z laborky a hcg 1708..
tak snad to spineni nic neznamená.
(Pro info: pa minuly týden 250, v pondělí 880 myslím a dnes 1708) ![]()
@nikejsn to máš pravdu, jen by člověk čekal, že se o něho a miminko budou sami více zajímat když jsem po zamlklem těhotenství ![]()
@Kozicka87 ja vim verim ti to 😕 jenze v dnesni dobe se zamlkle tehotenstvi pocita jako bezna vec protoze ho ma kazda druha tehule 😏 je to doktorka urcite vi co dela, kdyby to bypadalo spatne urcite by si te objednavala castejc na kontrolu, nestresuj se zbytecne ❤️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.