Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coccinella 13 Tyjo, ta už je veliká
A statečná.
Anka dnes kromě toho rána celý den spí ![]()
@Coccinella 13 včera se mě ptala sestra na hexe, jestli si ho chci zvážit… nechtěla jsem
já chci žít v tom, že má osm kilo
ještě ten měsíc do půlroční prohlídky
a taky plakal jen chvilinku, aby se neřeklo
máme to ale statečné děti
@Ba-stet tak ti držím pěsti, ať se naučí pozdějc budit
mně teda už ta šestá nevadí, ale chodím spát večer s ním po té osmé no
když mě ještě x krát v noci budí na masáž, je to tak akorát ![]()
@Coccinella 13 píše:
@MiliKuu jj, obcas se to povede, tak je potreba to zdokumentovatale musím je dnes všechny pochvalit, Saška dopoledne spala tri hodky, tak jsem stihla uvarit, uklidit i vyprat a odpo dala v posteli dalsi tri hodky, kluci sli ven a ja vytuhla s ni
jsem jak znovu zrozena a migrena, ktera me trapila treti den je temer fuc
Ježíš ty se máš… Mě Vítek spal dopol v kočárku od 10-12 a pak už vůbec až v 18:20 vytuhnul 🤦
@Ba-stet píše:
@MiliKuu My taky 🙏 Anka dokonce prospala jedno krmeni, rozhodla jsem se, ze na další bez milosti budím, nakonec se po 7 hodinach (! U nás nevídano) vzbudila sama. A pak uz standardně po třech, jinak ani muk. No přesně, my taky zkouseli všechno, nakonec usnula v naší posteli, ale taky spíš vyčerpánímAkorát se nam začíná rysovat první režimová věc, a to vstavaní v šest rano.
Ja vím, že pro většinu lidí je normální, ale ja to nedávám
Jsem klasická sova. Naštěstí byla Anka v milostivé náladě, smala se a broukala, tak jsem to ještě dospala. Ale asi se to budu muset naucit…
Jo děvče, obávám se, že si budeš muset na tu 6 hod zvyknout. Většina dětí je v 6 dorůžova 🙈
@Jitule K píše:
Jo děvče, obávám se, že si budeš muset na tu 6 hod zvyknout. Většina dětí je v 6 dorůžova 🙈
Ufff, no aspoň když to bude dorůžova 🙏 ![]()
@Ba-stet Čoveče, tak puzzliky.sk jsou megarychlí
objednávku jsem dělala 7.4 odpoledne a včera večer mi došel mail, že je odesláno
na to, že jsem měla 94 položek a velká část z toho byly stuhy a gumky po metru, případně knoflíky a čičmundinky po pár kusech… no husťáci
teď to akorát bude zdržovat velikonoční volno, přitom Milánek mohl mít přes víkend minimálně leporelo, spíš i tu kostku, hotové
![]()
Edit: a to jsem 7.4 platila objednávku převodem a 8.4 psali, že platba v pořádku došla a že připravují objednávku ![]()
@MiliKuu Fakt? Tak to zni skvěle
Mně uvizla objednávka ze Stoklasy v zásilkovně, neuvědomila jsem si, že je dnes svátek
Pochlubis se pak balónem? V úterý vyšlu muže pro molitan a taky ho zkusim. Anka dnes skopala hračky na hrazdičce (ruce zatim skoro nenatahuje), tak by ho mohla ocenit ![]()
Holky, škoda ze nevyjde ta červnová ZOO. To by bylo vtipny, kdybychom se tam setkaly s rouškama. V podstate jen o fous méně anonymní než na netu
![]()
@Ba-stet balón zatím neumístěn, jelikož ve čtvrtek jsem zjistila, že policová podpěra, co je doma, je pro moje potřeby krátká a před hobbymarketem stála řada lidí snad z půlky okresu (kdo by to byl čekal, když bylo první den po karanténě otevřeno
), takže tam pojedem znova příští týden někdy dopo, manžel má volno
stát s malým hodinu ve frontě, abych se dostala pro jednu věc… no to fakt ne
jinak balon (spíš teda šišoid) držím zatím v ruce na šňůrce, když k němu přijde řada a malý ještě nepřišel na to, že se do něj dá kopat
zatím to jen potahuje ručkama a když mu zvednu nožky a kopnu, tak je hrozně zaražený s výrazem, zda už mi hráblo definitivně
ale do hrazdičky kope
třeba zoo v červnu ještě vyjde, dyť nás chtějí promořit, ne?
ale s rouškama by to šlo, i když už nebudou povinné… takové poznávací znamení u brány ![]()
@MiliKuu
Krásnej, fakt! Doufám, že se mi taky tak povede. Mám tu hrozně krásnou látku na velkou deku, máma mi slíbila, že mi s ní pomůže (a přiveze vatelín). A máme utrum. Tak jsem se rozhodla, že z ní udělám malou deku na hraní a balon, to snad zvládnu i jako začátečník ![]()
Jinak s tím promořením si nejsem jistá, po vlně nevole Prymula vycouval. Já doufám, že se to uvolní aspoň pro rodiny. U nás je velký Anka-absťák. Teď jsem ráda, že jsem aspoň nikomu neupřela návštěvu, i když mě to trochu prudilo ![]()
@Ba-stet já zas měla s nešíleným vzorem jen tuhle látku bavlněnou
jinak je to samá hodně barevná, což mi přišlo k těm stužkám nějak navíc
a děkuju
povede se určitě, na tom fakt nic není
a u nás je taky miminkoabsťák, aspoň přes skype jedem
můj taťka se sem možná letos nedostane vůbec, žije v zahraničí ![]()
@MiliKuu v unoru beru, uz mm prodlouzeny mrazeni..a fakturu mi hodili do meilu. Mela splatnost tyden.
@MiliKuu A já myslela, žes ji vybrala, abyste zimu skopali do kuličky
Tyjo, s tím tátou mě to mrzí, to by člověk nečekal, že v dnešní době může nastat takové odříznutí, co?
My jedeme fotky, u mužových rodičů, kteří žijou v docházkové vzálenosti (konkrétně 534m
), jsme to už jednou porušili a setkali se venku, s rouškami, s odstupem dvou metrů a doufaje, že Anka není tajný přenašeč
Naši se celkem drží.
Uzijte si holky velikonocni svatky, letos opravdu netradicne…🐇 🐣