IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
9.4.20 15:32

@Lamicka2016 Bez legrace, já bych asi umřela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.4.20 15:34

@Coccinella 13 Tyjo, ta už je veliká :srdce: A statečná.

Anka dnes kromě toho rána celý den spí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
9.4.20 16:27

@Ba-stet asi to vsechno dohani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.4.20 17:56

@Coccinella 13 včera se mě ptala sestra na hexe, jestli si ho chci zvážit… nechtěla jsem :lol: já chci žít v tom, že má osm kilo :mrgreen: ještě ten měsíc do půlroční prohlídky :lol: a taky plakal jen chvilinku, aby se neřeklo :mrgreen: máme to ale statečné děti :kytka: @Ba-stet tak ti držím pěsti, ať se naučí pozdějc budit :lol: mně teda už ta šestá nevadí, ale chodím spát večer s ním po té osmé no :oops: když mě ještě x krát v noci budí na masáž, je to tak akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
9.4.20 20:39
@Coccinella 13 píše:
@MiliKuu jj, obcas se to povede, tak je potreba to zdokumentovat :mrgreen: ale musím je dnes všechny pochvalit, Saška dopoledne spala tri hodky, tak jsem stihla uvarit, uklidit i vyprat a odpo dala v posteli dalsi tri hodky, kluci sli ven a ja vytuhla s ni :mrgreen: jsem jak znovu zrozena a migrena, ktera me trapila treti den je temer fuc :lol:

Ježíš ty se máš… Mě Vítek spal dopol v kočárku od 10-12 a pak už vůbec až v 18:20 vytuhnul 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
9.4.20 20:42
@Ba-stet píše:
@MiliKuu My taky 🙏 Anka dokonce prospala jedno krmeni, rozhodla jsem se, ze na další bez milosti budím, nakonec se po 7 hodinach (! U nás nevídano) vzbudila sama. A pak uz standardně po třech, jinak ani muk. No přesně, my taky zkouseli všechno, nakonec usnula v naší posteli, ale taky spíš vyčerpáním :nevim:Akorát se nam začíná rysovat první režimová věc, a to vstavaní v šest rano. :roll: Ja vím, že pro většinu lidí je normální, ale ja to nedávám :oops: Jsem klasická sova. Naštěstí byla Anka v milostivé náladě, smala se a broukala, tak jsem to ještě dospala. Ale asi se to budu muset naucit…

Jo děvče, obávám se, že si budeš muset na tu 6 hod zvyknout. Většina dětí je v 6 dorůžova 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.4.20 00:08
@Jitule K píše:
Jo děvče, obávám se, že si budeš muset na tu 6 hod zvyknout. Většina dětí je v 6 dorůžova 🙈

Ufff, no aspoň když to bude dorůžova 🙏 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.4.20 07:46

@Ba-stet Čoveče, tak puzzliky.sk jsou megarychlí 8o objednávku jsem dělala 7.4 odpoledne a včera večer mi došel mail, že je odesláno 8o na to, že jsem měla 94 položek a velká část z toho byly stuhy a gumky po metru, případně knoflíky a čičmundinky po pár kusech… no husťáci :potlesk: teď to akorát bude zdržovat velikonoční volno, přitom Milánek mohl mít přes víkend minimálně leporelo, spíš i tu kostku, hotové :oops: :lol:
Edit: a to jsem 7.4 platila objednávku převodem a 8.4 psali, že platba v pořádku došla a že připravují objednávku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.4.20 23:18

@MiliKuu Fakt? Tak to zni skvěle :palec: Mně uvizla objednávka ze Stoklasy v zásilkovně, neuvědomila jsem si, že je dnes svátek :roll: Pochlubis se pak balónem? V úterý vyšlu muže pro molitan a taky ho zkusim. Anka dnes skopala hračky na hrazdičce (ruce zatim skoro nenatahuje), tak by ho mohla ocenit :D

Holky, škoda ze nevyjde ta červnová ZOO. To by bylo vtipny, kdybychom se tam setkaly s rouškama. V podstate jen o fous méně anonymní než na netu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.4.20 11:57

@Ba-stet balón zatím neumístěn, jelikož ve čtvrtek jsem zjistila, že policová podpěra, co je doma, je pro moje potřeby krátká a před hobbymarketem stála řada lidí snad z půlky okresu (kdo by to byl čekal, když bylo první den po karanténě otevřeno :roll: ), takže tam pojedem znova příští týden někdy dopo, manžel má volno :) stát s malým hodinu ve frontě, abych se dostala pro jednu věc… no to fakt ne :mrgreen: jinak balon (spíš teda šišoid) držím zatím v ruce na šňůrce, když k němu přijde řada a malý ještě nepřišel na to, že se do něj dá kopat :oops: :lol: zatím to jen potahuje ručkama a když mu zvednu nožky a kopnu, tak je hrozně zaražený s výrazem, zda už mi hráblo definitivně :mrgreen: ale do hrazdičky kope :nevim: třeba zoo v červnu ještě vyjde, dyť nás chtějí promořit, ne? :mrgreen: ale s rouškama by to šlo, i když už nebudou povinné… takové poznávací znamení u brány :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.4.20 13:04

@MiliKuu :srdce: :srdce: Krásnej, fakt! Doufám, že se mi taky tak povede. Mám tu hrozně krásnou látku na velkou deku, máma mi slíbila, že mi s ní pomůže (a přiveze vatelín). A máme utrum. Tak jsem se rozhodla, že z ní udělám malou deku na hraní a balon, to snad zvládnu i jako začátečník :think:

Jinak s tím promořením si nejsem jistá, po vlně nevole Prymula vycouval. Já doufám, že se to uvolní aspoň pro rodiny. U nás je velký Anka-absťák. Teď jsem ráda, že jsem aspoň nikomu neupřela návštěvu, i když mě to trochu prudilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.4.20 14:28

@Ba-stet já zas měla s nešíleným vzorem jen tuhle látku bavlněnou :nevim: :oops: :lol: jinak je to samá hodně barevná, což mi přišlo k těm stužkám nějak navíc :nevim: a děkuju :mrgreen: povede se určitě, na tom fakt nic není ;) a u nás je taky miminkoabsťák, aspoň přes skype jedem :nevim: můj taťka se sem možná letos nedostane vůbec, žije v zahraničí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
11.4.20 15:26

@MiliKuu v unoru beru, uz mm prodlouzeny mrazeni..a fakturu mi hodili do meilu. Mela splatnost tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
11.4.20 15:32

@MiliKuu A já myslela, žes ji vybrala, abyste zimu skopali do kuličky :D Tyjo, s tím tátou mě to mrzí, to by člověk nečekal, že v dnešní době může nastat takové odříznutí, co? :roll: My jedeme fotky, u mužových rodičů, kteří žijou v docházkové vzálenosti (konkrétně 534m :mrgreen: ), jsme to už jednou porušili a setkali se venku, s rouškami, s odstupem dvou metrů a doufaje, že Anka není tajný přenašeč :oops: Naši se celkem drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
11.4.20 19:06

Vesele Velikonoce

Uzijte si holky velikonocni svatky, letos opravdu netradicne…🐇 🐣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...