Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiliKuu no celkem dobry, k ranu teda klasika po dvou hodinach, ale do ctyr spala. Tak aspon neco. Navic ji mela opravdu trochu, az se dohrabeme na normalni davku, tak se snad vyspime obe ![]()
@Coccinella 13 Tak to ráda slyším. Mně ani nejde o tempo nebo aby něco uměla brzo (jsem ráda, že ji najdu, kde jsem ji položila
). Spíš mě trochu stresuje, že mi furt někde čtu nebo mi někdo říká, že by se ty dovednosti měla učit ve správném pořadí, aby to navazovalo ![]()
Holky, to teda fakt všechny začínáte příkrmama před šestým měsícem, jo?
Já furt doufám, že to s kojením dotáhnem daleko. Moc se mi nechce, kojení je napohodu ![]()
Ahoj holky tak na kontrole vše ok. Dle UTZ 10+0 dle Ket 9+5. Ale představte si, že další UTZ bude až 13.5 screening. To jako vážně mám vydržet měsíc
Už teď až na tu občasnou ranní opilost mi nic není a před každou kontrolou si myslím, že uvnitř nic nenajdeme
To nedam
Za měsíc už nedodam jen obrázky ale asi i pohlaví ![]()
@Ba-stet jestli těm pár lžičkám v poledne říkáš příkrm…
vařím si sama, ale dávám si to do příkrmové skleničky z obchodu - 125g (to je ta malinká) nám stále stačí na ty tři dny, co se to má zkoušet
nějak nemá potřebu navyšovat Milánek a já ho nutit nebudu
jinak dnes jsem pokořila tu kostku z blogu a musím říct, že je to těžší, než jsem si představovala
hlavně sešívat to do kostky z rubu, když tam je nažehlený ten ronofix a nechce to moc pustit pod stroj… no, už je to hotové
teď už čekám, až se malý vzbudí, co na ni řekne ![]()
@Lamicka2016 no jo, tak to je s těmi kontrolami furt, až do posledního měsíce
jinak gratuluju, moc hezké miminko, to je vidět ![]()
@Lamicka2016 zrovna jsem ti šla psát, jak se mas
mám obrovskou radost
gratuluji, to vydrzis, teď to všechno utíká rychleji jak je krasne 🌞 🌺 ☀️️
Dávej na sebe pozor a uzivej si to ![]()
@MiliKuu @Kriistyna holky děkuji moc ![]()
27.4 jedu do CUBE na krev. A pk už to snad uteče ![]()
@Kriistyna Tynko co ty? ISCARE pořád nic?
@Lamicka2016 Nádherné Oli
To čekání je blbý, no. Teď je takové plonkové období - testy už ne a pohyby ještě ne. Kam jdeš na screening? Do Cube, nebo jinam? To už vydržíš a budeš odměněna, 1. screen byl asi můj nejhezčí zážitek z těhotenství.
@MiliKuu
To je boží!! Pak hned napiš, co Milánek na to! A co vůbec řekl na balon? Bude-li dnes Anka v milostiné náladě, střihnu na deku a na balon, ale fotky patvárků asi nedám - do takové konkurence
![]()
@Kriistyna Co Ty? Mali se furt zašívá v karanténě? ![]()
My se teď vrátily z fyzia a docela blbý. Nožka je už v pohodě, ale Anka má málo posílený břicho a záda, takže vyfásla rehabilitace a budeme cvičit něco + mou noční můru Vojtovku. Bylo to teda trochu nefér, protože Anka od pěti nespala a samozřejmě usnula cestou tam. Probudily jsme ji do mimořádně mrzuté nálady, takže nechtěla dělat nic. Pasení, který není žádný hit ani normálně, byla úplná katastrofa. Ta doktorka ji převalovala jinak než my, Anka skončila na břiše s rozpraženýma rukama a měla si je sama dát pod sebe a vzepřít se, což jsme s ní nikdy ani nedělali, vždycky ji polohujeme
Nechala ji chvilku se snažit, pak ji teda dopolohovala, ale to už Aninka vřískala domodra a nevyvinula ani minimální snahu ![]()
@Ba-stet jj jdu do CUBE a tajně doufám, že už by možná toho 13.5 mohl i muž. Ale uvidíme jak to bude. On je takovej větší cita než já
na miminka určitě.
V CUBE to dělají běžné lékařky z IVF? A nebo je tam na to doktorka speciálně?
@Lamicka2016 Dělá to Neumannová a je vážně úžasná! Budu držet palce, aby se to uvolnilo a muž mohl jít taky. Můj z toho byl úplně na větvi.
@MiliKuu klasika ryzovou, myslim od Nestle. Teda ty jsi sikula! Kostka je nadherna! V techto chvilich mi je vzdy lito, ze ja toto nezvladnu ![]()
@Ba-stet na takovy reci se vykasli, kazde dítě je jine. Treba Pavlik lezl asi jen dva dny, pak se zacal stavet, obchazet nabytek a v 9 mesicich poprve presel mistnost. Takze podle vsech tabulek spatne, protoze dostatecne dlouho nelezl… ale evidentne mu to do ted nijak nevadi
no ja chtela prikrmy taky az od 6 mesicu, zeleninove budu urcite smerovat pozdeji, jen kasi asi obcas vecer dame
s tou fyzio to je na houby, ale tak pocvicite a uvidis ze to pujde
tu rucicku zpet zkiusime se Saškou taky na mici… drzim pesti, at to jde jako po másle ![]()
@Lamicka2016 krasna fazolka
neboj to das. Zvladly jsme to vsechny
dela to mudr Neumannova, myslim ze to i vyucuje, takze je dobra
![]()