IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
17.4.20 14:03

@MiliKuu ja je jim i syrove :jazyk: jak jabko. A co to brisko? Zuby este nic?
Mam radost z toho jidla, konecne taky jde neco i nam dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.4.20 16:03

@Payus dyť jste šikulky :kytka: zuby nic, bříško má :roll: tak napůl, takže lepší :)
@Ba-stet taky po úkonech platím, že by se to rozneslo na delší čas… no uvidím… já se jí na ten implantát ptala a říkala, že on taky nevydrží do konce života, akorát vydrží dýl než ta korunka, u každého jinak no :nevim: klasika jak cokoli jiné :nevim: proto se mi taky ještě nechce dávat, nejradši bych tyhle velké věci v hubě řešila až po dětech (množné číslo, haha) ptže během těhu mě zuby trápily x krát a nerada bych přišla o ty drahé :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.4.20 16:24

@MiliKuu Fakt? Mně naopak zubař řekl, že to do konce života je, maximálně kdyby se něco stalo, tak se vymění ta svrchní korunka (prostě to, co vypadá jako zub). A že až jednou (snad v požehnaném věku) přijdu o zuby, nasekne mi tam ještě jeden vrut a připevní mi na to protézu, že to je milionkrát lepší než klapačky :think:

A teda - jak se to zasekává do čelisti, tak se může stát, že to organismus odmítne stejně jako by se bránil transplantovanému orgánu, ale že to riziko je jen kolem 2%…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.4.20 19:01

@Ba-stet a teď realita - bolí to? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.4.20 20:11

@MiliKuu Tak Tebe by to nebolelo vůbec, když jsi zvyklá nechat si řezat půl pusy zaživa :D Ne, vážně, na všechno jsem dostala injekci na bolest (vždycky do dásně a do patra) a nebolelo to vůbec. Ani po trhání, ani cokoliv potom. Ale jak říkám, dělal mi to do absolutně zdravých dásní, bez zánětů. Vyšlo to 30tis/zub, bez pojišťovny. Platila jsem si i trhání apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.4.20 20:25

@Ba-stet tyvogo ani mi nemluv o tom řezu zaživa :zed: proto jsem taky dnes klusala pro ty atb… ještě to mám v paměti, jak jsem si myslela, že to po ibalginu přestane bolet a přes víkend jsem opuchla jak sviň :zed: normálně dostávám umrtvovák už mezi dveřma, jinak si pomalu ani nesednu do křesla :mrgreen: je teda pravda, že když mi trhala osmičky (obě vrchní asi rok po sobě), tak jsem o tom taky nevěděla už ani ten den, co to trhala… tak uvidím no, jak to dopadne :) hlavně aby to už nebolelo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
17.4.20 20:48

@MiliKuu Držím palce. Ono se říká, že vlastní zub je vždycky lepší než umělý, ale když vidím, co s tím máš trápení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.4.20 12:06

Tak holky, my dnes první masíčko se zeleninou, byl to králík s fenyklem a bramborami od hippu (zkouška :) ) a malý toho snědl tak třikrát tolik než samotné zeleniny :) prej hlavně maso, na zeleninku kašle :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.4.20 16:46

@MiliKuu To je prima. Hlavně držím palce, ať už o jde ven stejne dobre jako dovnitř :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
18.4.20 17:10
@MiliKuu píše:
Tak holky, my dnes první masíčko se zeleninou, byl to králík s fenyklem a bramborami od hippu (zkouška :) ) a malý toho snědl tak třikrát tolik než samotné zeleniny :) prej hlavně maso, na zeleninku kašle :lol: :mrgreen:

Je to kus chlapa přeci… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.4.20 18:00

@Ba-stet Baru, dneska mě napadlo na ty líné ručičky Aninky - Milánek si nejradši stejně hraje s hračkama viz fotka :nevim: v tom červeném je obyčejná malá hrkávka, jinak vycpané PES… a ty kroužky a korálky jsou jen svázané vlnou s atestem do tří let, ono to o sebe tak hezky ťuká :nevim: oboje je vyrobené během chvíle (kor ta dřevíčka :oops: :mrgreen: ) a třeba by se Ance líbilo taky a začala s těmi ručičkami kamarádit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.4.20 13:59

@MiliKuu Díky za tipy! Látkové chrastítko mam v plánu, ale asi až Anka trochu povyroste, ted bych ho neuměla udelat dost subtilní. Ale to dřevěný je super! Náhodou jsem s rounem objednala i nějaké dřevěné koralky navíc (akorat teda nevím, jestli jsem nevyplácala všechny kroužky :think: ). Ale Anka stejně o hračky zatím moc nejeví zájem. Mam to tu jak hračkářství :oops:, i pár drobnějších kousků a nic. Teď teprve začala občas žmoulat plenku, i usínáček je zatím moc robustní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.4.20 20:35

@Ba-stet to je právě ono - hraček milion (většinu dostal od návštěv) a jeho baví dřevíčko a látková hrkávka :) a s usínáčkama taky nekamarádí - dostal dva, jednoho háčkovaného a jednoho z obchodu - a toho z obchodu vezme občas na milost a usměje se na něj, když s ním hrkám… ale nesahl nikdy ani na jednoho z nich dobrovolně :oops: :lol: zato ta dřívka a hrkávka :palec: chce to asi zkoušet :nevim: já zkouším průběžně furt :mrgreen: jinak masíčko ještě nepustil ven ani kousek (prej dobrota má zůstat vevnitř) :oops: ale nijak extra ho to netrápí :lol: prdí o sto šest, ale kakanec nikde :mrgreen: a teď už chrní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
19.4.20 21:49

@MiliKuu To dřevěné určitě zkusím. Akorát mám asi 2 střední kroužky a chybí mi ten malý. Ten bych měla silikonový, to by necvakalo. Ale dneska jsem stejně úplně demotivovaná. Půl dne jsem strávila s dlouho plánovanou dekou-podložkou pod hrazdičku, na pasení apod - a bylo to peklo. Úplně jednoduchý střih a stejně jsem dělala asi 180 velkých chyb, které měly za následek mimo jiné nový nástřih jednoho dílu, dvě přešpendlení a jedno párání :oops: A nakonec jsem jeden díl stejně ukrutně doprasila (naštěstí zadní :D ). Tak nevím, jestli se na balon a spol nevykašlu :roll:

Anka dneska poprvé rukama bouchla do hrazdičky! Ale nevím, na kolik to byla náhoda a nakolik už byla vypruzená z mého přemlouvání (odborně motivování) a chtěla ode mě mít klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.4.20 05:41

@Ba-stet to dřevěné jsem si vymyslela sama :oops: takže si tam dej ty dřívka jakékoli, co máš, hlavně, ať to cvaká :lol: a s tou dekou tě lituju a zároveň chápu - to je přesně to, proč si říkám Patlal :roll: v hlavě mám představu krásné věci, jednoduché, pohoda, pustím se do toho, no a výsledek je… no, polovičatý :zed: Nevzdávej to ale, stojí to za to i tak, snaha se počítá :kytka: a gratuluju k hrazdo-bouchnutí - je vidět, že jsi výborný motivační kouč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí