Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiliKuu píše:
@Coccinella 13 jo a včera přišel mail s fakturou za sněhuláčkynikdo nevolal, aby se zeptali, jestli chcem prodloužit, jen faktura a pokud nechcem, tak písemně
takže nádhera, nevyhodili je jen tak
Já se ozvala sama na výročí kdy mi ho dali do bříška a hned faktura ![]()
@Jitule K píše:
Já se ozvala sama na výročí kdy mi ho dali do bříška a hned faktura
Já jsem měla výročí 22.4. A zatím nic ![]()
@Coccinella 13 To je dobře, že neurologicky je v pořádku. Věřím, že všechna hnusná podezření vyvratite a bude to jen nějaká dobře léčitelná blbina
![]()
@Kriistyna Neboj s, že by zapomněli
Ale taky svévolně nic nezničí. Když jsem tam chodila, říkala sestra, že je to tak citlivá věc, že nelikvidují, ani když se nezaplatí. Mají tam prý osm let nějaká italska embrya, ti lidi vubec nekomunikují, a stejně jim je udržují ![]()
@Kriistyna Kristy v klídku, já měla výročí už před skoro 2měsíci
a v mailu bylo psáno, že se omlouvají, že to posílají pozdě ![]()
@Ba-stet @MiliKuu jsem zatím ticho, chci je co nejdříve vybrat, tak se mi to nechce platit
v plánu bylo, už je tam nemít no
uvidíme teď v kvetnu, nejradši už bych je měla pryč a připravovala se na nový odběr.
Holky, průzkumný dotaz - jak vysoko máte zavěšený kolotoč nad postýlku? ![]()
@Ba-stet Od matrace cca 50cm ke spodní části hraček
už máš ty ovce? 😁 fo-to-fo-to-fo-to ![]()
@MiliKuu Už to skoro mam, ale zjistila jsem, že mám malo bambulek, tak bude dnes ještě posledni dodělavaci čast. Naštěstí jdou dobře od ruky. Plus se chci ještě pokusit o psa, ale toho bych přidávala zvlášť, moc nadějně to nevidím
Ale zatim to vypada docela hezky…
@MiliKuu Pavlik na prdiky netrpel vubec, mel az problemy s kakanim jak vic jedl. No a Sašku prdiky obcas trapi, zrovna dnes to je vyzivny
takze zatim to maji kazdy jinak ![]()
Koukla jsem ted do mailu a faktura tam je taky ![]()
@Ba-stet dekuji
ja v to taky verim. Ale vis jak to je, radeji zbytecna vysetreni a vse vyvratit nez neco zanedbat a posrat to… ![]()
@Coccinella 13 No to rozhodně!!! Stejně bys neměla klid a musela na to pořád myslet… Půjdete do té nemocnice?