IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
27.4.20 12:14

@Jitule K rozumím :mrgreen: @Ba-stet s tím puzzlákem je dost práce a kor když malého největší zábava je teďka otočit se a začít řvát, že chce otočit zpátky :mrgreen: už to není ležáček no :mrgreen: no a taky to nemám žádnou rovnou hitparádu, jsem zvědavá, až to dám dohromady, kolik to schová nedostatků :lol: :oops: :zed: holt Strýček Patlal zas úřaduje :oops: :zed: já radši asi ani nechci vědět, co je pokoj podle Montessori, ptže tuším, že bych měla všechno špatně :lol: :oops: a btw místo rska fakt nakonec kupujem hojdavak :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
27.4.20 12:16

@MiliKuu ja RS taky moc nemusim. Ale zatim ho obcas pouzivame nez dojde nositko…

@Payus jj, ty caje jsou sladsi, ale Pavlikovi jsem je delala min slabe. Jinak na nositko se tesim moc, uz tu melo davno byt. Jen jak jsou ted vsude komplikace a zmatky, tak stale nedorazilo :roll: snad uz tento tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
27.4.20 12:19

@Jitule K Saška k nemu ma jeste saty :oops: dostala to ted k svatku, uz se taky moc tesim az to bude nosit :mrgreen: stejne to desne leti, nedavno jsme je v Cube „dostali“ a uz jim je 5 mesicu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
27.4.20 13:20

@Payus já mám též restů až hrůza a jelikož nám teď dělají střechu, tak ještě přidělávají prácu :zed: @Coccinella 13 to je správná bábovka :srdce: krasulka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.4.20 13:31

@MiliKuu Ja Denanovi davam
ted brambor dyni a kureci a pohoda, dnes kdyz pominu 4 lzicky snedl celou sklenicku. Jinak k tomu bordelu, tady sw furt neco dela..
Ale velky zasahy az navysime hypo…ikdyz stale dumam jestli se nevyplati postavit novy dum.na konci zahrady nez se patlat s rekonstrukci a zit v tom..no prachy rozhodnou.
Uka Milanka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.4.20 13:42
@Jitule K píše:
Já nosítko prodávám, malý v něm řve jak pavián, zkusila jsem to xkrat ani náhodou 🤦

Hele jak je Dena stastny nosenec i odlozenec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
27.4.20 14:25

@Payus ukazuju :mrgreen: my taky valíme peníze do starého, holt má duši :lol: to novostavba mít nebude :nevim: Denda je super nošenec i odloženec, co ty, užíváš si to? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.4.20 14:38

@MiliKuu strasne moc si ro uzivam, uz aby doslo to nase aloe. Ja nas dum miluju, ale ta prace a bordel a vsechno me v kombinaci s detmi desi :D ale s tou dusi mas pravdu, to je nenahraditelny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
27.4.20 14:40

@MiliKuu Milanek je jak panenka, strasne krasny, upne takovy neznoucky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
27.4.20 15:16

Ahoj holky tak čekáme chlapečka a druhe embryo je také kluk. Já si vysnila holčičku a te už se v životě nedočkám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.4.20 15:29

@Lamicka2016 Lami, Až Olího uvidíš na prvotrimestrálním screeningu, tak Ti to bude úplně fuk :hug: Já Tě jinak trochu chápu, ale aby Ti to nebylo líto - moje máma hrozně chtěla holky, kluka si neuměla představit. A to se jí splnilo, akorát se ségrou byly všechny možné zdravotní i výchovné komplikace. Dost často si říkala, zlatý syn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.4.20 15:36

@MiliKuu Milánek je :srdce: :srdce: :* :hug: S tou přestavbou pokoje to asi vyznělo trochu nabubřele :oops: Ve skutečnosti jsem jen přehodila normální knihovnu za vysokou Kalax z IKEA, kterou jsem položila. V budoucnu v ní budou košíky s hračkami a prý pomůže Ance se stavěním se a obcházením, ale teď se o ni můžu pohodlně opřít, což je hlavní. Je náhoda, že mi ten nábytek takhle vyšel, máme to tam trochu každý pes, jiná ves - něco zděděného, půjčeného, z druhé ruky. Nechtělo se mi do toho moc investovat, ráda bych pak vrazila peníze do pořádné postele, stolu a tak…

A kdybys měla být Patlal, tak to se můžu jít rovnou zahrabat. Hele, tu QB budeš dělat takovou tu pokročilou? Mrkve, co se zašupujou do hlíny, bagry s pohyblivým ramenem? Nebo i něco jednoduššího? Já si říkala, že bych napoprvé zkusila menší a jednoduší - kytičku se zrcadlem, jen šustící stránku, ptáček, co má „3D“ křídlo… Že bych to na tom trochu nacvičila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
27.4.20 16:10

@Lamicka2016 :hug: aspoň nějaké dítě :hug: já o pohlaví radši nepremyslim, hlavně aby se povedlo a bylo zdravé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
27.4.20 16:20

Já vím holky že je to rouhání :oops: ale 5 let a touzeni po holčičce se nezapře a musí se to zlomit samo asi. Vím to hodinu no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
27.4.20 16:29

@Lamicka2016 Já Ti řeknu příběh o sobě, jo. Vždycky jsem říkala, že chci jedině holku, že kluka se pokusím kdyžtak prohodit v porodnici a takový plky. A pak jsem měla hrozně živej sen, že jsem těhotná, natěšená a doktorka mi na utz říká, že je to chlapeček. Cítila jsem úplně strašný zklamání, tak strašný, že jsem se z toho probudila a chvilku jsem myslela, že je to skutečnost. A víš co? Ten pocit byl tak hnusnej, že jsem se zařekla, že nechci, aby to bylo to první, co ten tvoreček ve mně jednou ucítí…

Budeš mít vysněné dítě a bude úžasné. A víš co, nejspíš jednou bude mít i bráchu, to je přece senzační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí