Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitule K rozumím
@Ba-stet s tím puzzlákem je dost práce a kor když malého největší zábava je teďka otočit se a začít řvát, že chce otočit zpátky
už to není ležáček no
no a taky to nemám žádnou rovnou hitparádu, jsem zvědavá, až to dám dohromady, kolik to schová nedostatků
holt Strýček Patlal zas úřaduje
já radši asi ani nechci vědět, co je pokoj podle Montessori, ptže tuším, že bych měla všechno špatně
a btw místo rska fakt nakonec kupujem hojdavak
![]()
@MiliKuu ja RS taky moc nemusim. Ale zatim ho obcas pouzivame nez dojde nositko…
@Payus jj, ty caje jsou sladsi, ale Pavlikovi jsem je delala min slabe. Jinak na nositko se tesim moc, uz tu melo davno byt. Jen jak jsou ted vsude komplikace a zmatky, tak stale nedorazilo
snad uz tento tyden.
@Jitule K Saška k nemu ma jeste saty
dostala to ted k svatku, uz se taky moc tesim az to bude nosit
stejne to desne leti, nedavno jsme je v Cube „dostali“ a uz jim je 5 mesicu ![]()
@Payus já mám též restů až hrůza a jelikož nám teď dělají střechu, tak ještě přidělávají prácu
@Coccinella 13 to je správná bábovka
krasulka ![]()
@MiliKuu Ja Denanovi davam
ted brambor dyni a kureci a pohoda, dnes kdyz pominu 4 lzicky snedl celou sklenicku. Jinak k tomu bordelu, tady sw furt neco dela..
Ale velky zasahy az navysime hypo…ikdyz stale dumam jestli se nevyplati postavit novy dum.na konci zahrady nez se patlat s rekonstrukci a zit v tom..no prachy rozhodnou.
Uka Milanka?
@Jitule K píše:
Já nosítko prodávám, malý v něm řve jak pavián, zkusila jsem to xkrat ani náhodou 🤦
Hele jak je Dena stastny nosenec i odlozenec ![]()
@Payus ukazuju
my taky valíme peníze do starého, holt má duši
to novostavba mít nebude
Denda je super nošenec i odloženec, co ty, užíváš si to? ![]()
@MiliKuu strasne moc si ro uzivam, uz aby doslo to nase aloe. Ja nas dum miluju, ale ta prace a bordel a vsechno me v kombinaci s detmi desi
ale s tou dusi mas pravdu, to je nenahraditelny ![]()
@MiliKuu Milanek je jak panenka, strasne krasny, upne takovy neznoucky ![]()
Ahoj holky tak čekáme chlapečka a druhe embryo je také kluk. Já si vysnila holčičku a te už se v životě nedočkám ![]()
@Lamicka2016 Lami, Až Olího uvidíš na prvotrimestrálním screeningu, tak Ti to bude úplně fuk
Já Tě jinak trochu chápu, ale aby Ti to nebylo líto - moje máma hrozně chtěla holky, kluka si neuměla představit. A to se jí splnilo, akorát se ségrou byly všechny možné zdravotní i výchovné komplikace. Dost často si říkala, zlatý syn ![]()
@MiliKuu Milánek je
S tou přestavbou pokoje to asi vyznělo trochu nabubřele
Ve skutečnosti jsem jen přehodila normální knihovnu za vysokou Kalax z IKEA, kterou jsem položila. V budoucnu v ní budou košíky s hračkami a prý pomůže Ance se stavěním se a obcházením, ale teď se o ni můžu pohodlně opřít, což je hlavní. Je náhoda, že mi ten nábytek takhle vyšel, máme to tam trochu každý pes, jiná ves - něco zděděného, půjčeného, z druhé ruky. Nechtělo se mi do toho moc investovat, ráda bych pak vrazila peníze do pořádné postele, stolu a tak…
A kdybys měla být Patlal, tak to se můžu jít rovnou zahrabat. Hele, tu QB budeš dělat takovou tu pokročilou? Mrkve, co se zašupujou do hlíny, bagry s pohyblivým ramenem? Nebo i něco jednoduššího? Já si říkala, že bych napoprvé zkusila menší a jednoduší - kytičku se zrcadlem, jen šustící stránku, ptáček, co má „3D“ křídlo… Že bych to na tom trochu nacvičila ![]()
@Lamicka2016
aspoň nějaké dítě
já o pohlaví radši nepremyslim, hlavně aby se povedlo a bylo zdravé ![]()
Já vím holky že je to rouhání
ale 5 let a touzeni po holčičce se nezapře a musí se to zlomit samo asi. Vím to hodinu no ![]()
@Lamicka2016 Já Ti řeknu příběh o sobě, jo. Vždycky jsem říkala, že chci jedině holku, že kluka se pokusím kdyžtak prohodit v porodnici a takový plky. A pak jsem měla hrozně živej sen, že jsem těhotná, natěšená a doktorka mi na utz říká, že je to chlapeček. Cítila jsem úplně strašný zklamání, tak strašný, že jsem se z toho probudila a chvilku jsem myslela, že je to skutečnost. A víš co? Ten pocit byl tak hnusnej, že jsem se zařekla, že nechci, aby to bylo to první, co ten tvoreček ve mně jednou ucítí…
Budeš mít vysněné dítě a bude úžasné. A víš co, nejspíš jednou bude mít i bráchu, to je přece senzační.