IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
28.4.20 14:03

@Ba-stet gratulace k prohlidce :dance: Baru hlavne ze kebuly udrzi a neni jak ty psi v autech :mrgreen: nas doktor paseni vubec treba nechce a neresi. A jake mate prirustky na vaze a ve vysce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.4.20 15:01

@Payus no krása aspoň něco neeee? :lol: @Ba-stet prej má mudry v paži :lol: jinak já dokončila puzzlák a překvapivě hodně chyb opravdu schová :mrgreen: akorát výběr látek byl původně zamýšlen jiný, ale v době rouškové sehnat bavlněné plátno v černobílé je prostě nemožné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.4.20 15:11

@MiliKuu co to je puzlak a na co to je dobre? Potrebuju to Mili? :mrgreen:
Mas recht, aspon neco.. Takhle Milanka dozene az v puberte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.4.20 15:27

@Payus 57cm a 4,68, taky vyrostla o tri cenťák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.4.20 15:29

@MiliKuu Ty jo, to je super!!! A jak se Milánkovi líbí? Barvy jsou výborný, černo-bílá je pro mrňata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.4.20 15:37

@Ba-stet to je taky drobek co ;) ale super 3 centasky :dance: ak hura do dalsiho mesice :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
28.4.20 15:43

@Payus Mně se zdá tak velká! Za tři měsíce vyrostla nejmíň o 12 cm a přibrala skoro jednou tolik, co měla při porodu. A pak si vždycky řeknu, většina dětí se takhle rovnou narodí 8o Teda to jsem si říkala spíš před měsícem. Vždycky si na Tebe vzpomenu, jak jsi říkala, že větší Déčko se nosí pohodlnějí než čerstvě narozené, mám to stejně. Tak nějak hezky padne do náruče :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
28.4.20 16:08

@Ba-stet presne, taky mi prijde velikansky a pak mi reknou necelejch 6 kg a ja si rikam takovy mrne :mrgreen: a chlap vzdy: ten bude mit nejmin 7kg…no urcite :mrgreen: :mrgreen:
To mas pravdu, za tak kratky kus zivota tolik cm…Denca ma vlastne o 16cm navic a 3230g tak co si stezuju ze jo :lol: holky dnes jsem tu pecena smazena…njn nemuzem ven a Dena chrupe…mam prostoje…
Ja Denu naferovku nosim na boku jako velkyho kluka..kdepak je to krehke miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
28.4.20 18:57
@MiliKuu píše:
@Payus no krása aspoň něco neeee? :lol: @Ba-stet prej má mudry v paži :lol: jinak já dokončila puzzlák a překvapivě hodně chyb opravdu schová :mrgreen: akorát výběr látek byl původně zamýšlen jiný, ale v době rouškové sehnat bavlněné plátno v černobílé je prostě nemožné :zed:

To je super…já jsem strašný střevo na takové věci 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.4.20 20:28

@Payus je to puzzle ball neboli úchopový míček a dá se s ním různě hrát (je lehounký a měkký) a motivovat mimčo třeba k přetáčení a dalším věcem.. nepotřebuješ, máš jiné hračky, co splní stejný účel ;) já jsem to šila, že ráda šiju, líbil se mi a je to pro Milánka zas něco nového :) prej křehké mimčo Denda, už tě váhou dohání :mrgreen:
@Ba-stet no hned ho ožužlal, takže prej dobré a už je jeho :mrgreen: @Jitule K děkuju :kytka: on fakt zakryje spoustu nedostatků :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
28.4.20 23:42

@MiliKuu jeee, Pavlik mel uplne stejny balonek a ted ho ma Saska. Dostala jsem ho od kamarádky a ani jsem nevedela že je to takovy poklad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
28.4.20 23:45

Jinak my dnes byli venku, Pavlik jezdil s kolobezkou na rampe, Pavel ho „dozoroval“ a ja se snazila uspat Sašku. Spala asi 15 minut… ale tolik detskeho povyku kolem… no probudila se v ni zvedava zenska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.4.20 05:57

@Coccinella 13 No vidíš, to je montessori poklad :mrgreen: a Saška je ňuňací :srdce: taková správná slečinka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
29.4.20 07:43
@Coccinella 13 píše:
Jinak my dnes byli venku, Pavlik jezdil s kolobezkou na rampe, Pavel ho „dozoroval“ a ja se snazila uspat Sašku. Spala asi 15 minut… ale tolik detskeho povyku kolem… no probudila se v ni zvedava zenska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jeee ta je ňuňací :hug: bych jí pusinkovala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
29.4.20 08:30

Dala jsem si dva dny a u mě žádná změna :,( Payus jak dlouho trvalo Tobě než jsi si na myšlenku kluka místo holčičky zvykla? Já se za to nenávidím, ale prostě mi to nejde. Byla chyba upnout se k jednomu pohlaví, ale já to tak udělala už před mnoha lety a vůbec jsme o jiné možnosti neuvažovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí