Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet gratulace k prohlidce
Baru hlavne ze kebuly udrzi a neni jak ty psi v autech
nas doktor paseni vubec treba nechce a neresi. A jake mate prirustky na vaze a ve vysce?
@Payus no krása aspoň něco neeee?
@Ba-stet prej má mudry v paži
jinak já dokončila puzzlák a překvapivě hodně chyb opravdu schová
akorát výběr látek byl původně zamýšlen jiný, ale v době rouškové sehnat bavlněné plátno v černobílé je prostě nemožné ![]()
@MiliKuu co to je puzlak a na co to je dobre? Potrebuju to Mili? ![]()
Mas recht, aspon neco.. Takhle Milanka dozene az v puberte ![]()
@MiliKuu Ty jo, to je super!!! A jak se Milánkovi líbí? Barvy jsou výborný, černo-bílá je pro mrňata ![]()
@Ba-stet to je taky drobek co
ale super 3 centasky
ak hura do dalsiho mesice ![]()
@Payus Mně se zdá tak velká! Za tři měsíce vyrostla nejmíň o 12 cm a přibrala skoro jednou tolik, co měla při porodu. A pak si vždycky řeknu, většina dětí se takhle rovnou narodí
Teda to jsem si říkala spíš před měsícem. Vždycky si na Tebe vzpomenu, jak jsi říkala, že větší Déčko se nosí pohodlnějí než čerstvě narozené, mám to stejně. Tak nějak hezky padne do náruče ![]()
@Ba-stet presne, taky mi prijde velikansky a pak mi reknou necelejch 6 kg a ja si rikam takovy mrne
a chlap vzdy: ten bude mit nejmin 7kg…no urcite
![]()
To mas pravdu, za tak kratky kus zivota tolik cm…Denca ma vlastne o 16cm navic a 3230g tak co si stezuju ze jo
holky dnes jsem tu pecena smazena…njn nemuzem ven a Dena chrupe…mam prostoje…
Ja Denu naferovku nosim na boku jako velkyho kluka..kdepak je to krehke miminko ![]()
@MiliKuu píše:
@Payus no krása aspoň něco neeee?@Ba-stet prej má mudry v paži
jinak já dokončila puzzlák a překvapivě hodně chyb opravdu schová
akorát výběr látek byl původně zamýšlen jiný, ale v době rouškové sehnat bavlněné plátno v černobílé je prostě nemožné
To je super…já jsem strašný střevo na takové věci 🙈
@Payus je to puzzle ball neboli úchopový míček a dá se s ním různě hrát (je lehounký a měkký) a motivovat mimčo třeba k přetáčení a dalším věcem.. nepotřebuješ, máš jiné hračky, co splní stejný účel
já jsem to šila, že ráda šiju, líbil se mi a je to pro Milánka zas něco nového
prej křehké mimčo Denda, už tě váhou dohání ![]()
@Ba-stet no hned ho ožužlal, takže prej dobré a už je jeho
@Jitule K děkuju
on fakt zakryje spoustu nedostatků ![]()
@MiliKuu jeee, Pavlik mel uplne stejny balonek a ted ho ma Saska. Dostala jsem ho od kamarádky a ani jsem nevedela že je to takovy poklad ![]()
Jinak my dnes byli venku, Pavlik jezdil s kolobezkou na rampe, Pavel ho „dozoroval“ a ja se snazila uspat Sašku. Spala asi 15 minut… ale tolik detskeho povyku kolem… no probudila se v ni zvedava zenska
![]()
@Coccinella 13 No vidíš, to je montessori poklad
a Saška je ňuňací
taková správná slečinka ![]()
@Coccinella 13 píše:
Jinak my dnes byli venku, Pavlik jezdil s kolobezkou na rampe, Pavel ho „dozoroval“ a ja se snazila uspat Sašku. Spala asi 15 minut… ale tolik detskeho povyku kolem… no probudila se v ni zvedava zenska![]()
![]()
Jeee ta je ňuňací
bych jí pusinkovala ![]()
Dala jsem si dva dny a u mě žádná změna
Payus jak dlouho trvalo Tobě než jsi si na myšlenku kluka místo holčičky zvykla? Já se za to nenávidím, ale prostě mi to nejde. Byla chyba upnout se k jednomu pohlaví, ale já to tak udělala už před mnoha lety a vůbec jsme o jiné možnosti neuvažovala ![]()