Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitule K já už jsem sem nechtěla k tomuhle nic psát, aby se v tom nepokračovalo
ale já doufám, že každý pochopil, že nejde o chlapečka v bříšku, ale o touhu zažít mít v životě dceru, parťačku. Proto jsem ani nereagovala na to jestli by mi bylo líto, kdyby se tomu malému něco stalo. To je samozřejmost!
Tak už to prosím nechme být
byla prostě hloupost to sem psát. Ale ty emoce byly silné a kdyby měl člověk všechno doma chrlit na chlapa, tak by utekl
a nikdo jiný než já a muž to netuší. Jen my dva.
Příspěvek upraven 29.04.20 v 21:10
@Payus je to neuvěřitelný, jak to utíká fakt
za chvíli tu budem řešit narozeninový dorty pro prcky ![]()
Akorát tu zoo nám ten blbý covid nějak kazí co ![]()
@Payus ty už dáváš i ovocíčko?
Tak to jste teda napřed
já právě koketuju s myšlenkou dát mu zítra první ovoce - nějaké, co pomáhá kakat
už jsem to nastudovala a doma máme jabka, hrušky a broskve (a teď si hodím korunou)
a právě mi přišlo fuj to ohřát, ale prvorodička se radši blbě optá no
![]()
@Lamicka2016 píše:
@kocourek88 děkujimně do toho prostě nejvíc dostalo popravdě to druhé embryjko. Doma jsme tak byli domluveni, že když se první nepovede Olivka, tak zkusíme ještě jedno miminko. Vyhasla tím prostě ta možnost do budoucna mít holčičku. Tím, že jsme odkázání jen na IVF. Vím, že i přirozeně by druhé dítko bylo zase jen na 50%, ale ta naděje tam aspoň je a já bych si schovala nákup z Barmy a prostě tajně doufala, že ty šaty jednu užijeme
Já se třeba nemaluji, nelíbí se mi přerůžovělé věci ( jen těmhle šatům jsem na cestě neodolala), ale hrozně jsem si chtěla zažít ten vztah matky s dcerou, povídání o všem. Klučičí hry a hračky mi nic neříkají. Honí se toho v té makovici hodně
Moje ségra je třeba psí čumák a mamku nenávidí…
@MiliKuu píše:
@Ba-stet Baru, teď jsi to rozsekla a úplně mě to rozbrečeloty máš takovou pravdu
@Lamicka2016 já řeknu jen jedno - víš, jak teď musí být Týnce? Která už má za sebou x ketů, sto testů a furt nic a ty řešíš takovouhle malichernost?
prostě máš dvě možnosti- tohle i to druhé zahodit, když se ti nehodí do plánu a zkusit to jinde, ale i tak ti holku nikdo nezaručí… promiň
zkus si představit, že bys o to miminko přišla, byla bys zklamaná, když víš, že je to kluk? Nemusíš psát odpověď (po tom nám nic není), ale v hlavě si to srovnej, jestli teda jde o miminko, nebo o holku
tímhle tomu chlapečkovi fakt nepřidáváš
To jo… každá jsme si tu prošla cestu trnitou…
@Payus píše:
@Lamicka2016 trdlo, copak nectes mezi radky jak ti kazda chce pomoct? Zbytecny omluvy za odsunuti diskuze…vzdyt o to vubec nejde Lamco, snazime se ti otevrit oci. Tou vykreslenou culikatou holkou se akorat zakopavas hloubeji a hloubeji..tak holt si v tech predstavach videla holku od sousedu no, co si prisla hrat s Oliverem a spatne sis to vylozila
co kdyz je tohle vsechno zkouska jak moc o vsechno stojis aha?…
Tak se přelaď…já si třeba na malého vymyslela total chujovinu… nepadací deku (původně měla ladit s podložkou do kočárku, ale to nevyšlo) tak mě napadlo sladit tepláčky na léto…nakonec bude mít i čepičku a paní mi ušije i šortky…takže vystajlovat se dají i kluci ![]()
@kocourek88 no uvidime co bude v lete Koci, uz ted se vsechno rozvolnuje, snad nas nebudou dusit v bubline moc dlouho. A ted uz vlastne se muze sejit 10lidi…pocitali jsme se nekdy?? To se vlezem ne? Ale vis ze jsem na tebe vzpomela kdyz vydali ten zakaz…hned mi to prolitlo jaks psala ze s kocarama toho moc nenacourame ![]()
@Payus uvidíme no. Já furt doufám, že nepřijde žádná další vlna a léto bude už v klidu ![]()
@Payus @kocourek88 Jak už jsem psala, kdyz se s rouškama, bude to furt napůl anonymní
![]()
@Payus Jak vám to s těma příkrmama vlastně jde? Jde to ven lip nez Milánkovi? A jedeš podle té stranky, co jsi sem dávala?
@MiliKuu no ja jedu podle toho tristupnovyho systemu
takze kdyz uz mel brambor dyni kure tak pry uz muzu zaradit i ovoce, to pry jako posledni aby si nezvykli prvne na sladkou chut. Tkze zkouska probiha, ale nelamu to prez koleno, doktor mi rikal ze to hlavne nemam uspechat s tema prikrmama. Rekl at dam obilnou kasi na zkousku lepku..to ze uz mame vyzkouseno jsem teda radsi zatajila ( ale to nebyl zamer, ja mu dala kasi co chlap koupil v domeni ze je ryzova
) a vcera jsem zjistila ze je obilna
takze lepek taky ok.
@Payus no jo vlastně, ty to bereš podle třístupňa
tak já to zítra zkusím podle tebe - neohřeju to a uvidím
a dám mu hrušku první, ta prý umí protáhnout střívka
tak uvidíme
@Ba-stet podle všeho to Milánkovi jde líp dovnitř a Dendovi zas ven ![]()
@Ba-stet jj Baru jedu podle toho. Denca zvlada v pohode obed, ale malou sklenicku, minule dal tu velkou ve 12 a do pul 6 nechtel mliko, takze davam na obed jen malou, abych ho neochudila o to mnozstvi mlika co ma vypit vid. K vece jsem zkousela tu kasi, prvne byla moc ridka tak mu vadila, ale hustci taky sporada. Ovoce mam kupovany jablicko a na to se netvari, jestli da 5 lzicek? A ted jsem koupila merunku tak uvidime. Vcera ale treba byl jen na mliku, nestihali jsme to od doktora, tak jsem to neresila.
@MiliKuu jinak moje mati se o velikonoce desne divila ze Denda jako nebude knedlik a svickovou…no ja myslela ze ji trefim
tak podle ni jsem desne pozadu a chudak kluk ![]()
@Payus Tyjo, to už slyším po několikáté… Co ti lidi mají s knedlíkama a omáčkou u mimin?
A teď nemyslím, že to je výživově o ničem, ale jak by ten knedlík jako žužlal? Vubec si to neumím představit ![]()
@Ba-stet no ja nevim jak si prestavujou ze to ty deti jedi, leda rozpatlat na kejdu…ale je to soleny a koreneny, knedlik nadyma..tak proc jim to davat tak brzy? Ale mati mi rekne, tobe jsme to taky uz davali…to je mi argument ![]()