IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
2.5.20 14:58

Je to psané jak tatar, snad porozumíte, kdo chcete :oops: jinak je to pro pětiměsíční dítě se slabým krčkem, nikoli všeobecný návod ;)

Na zádech leží, tlačit ramínka dolů

• //- jedno ramínko, motivovat, aby se díval na druhou stranu

Koulet ježky (nohy ruce chycené spolu do jednoho klubka) z boku na bok hlavu dolů motivovat

Na boku boční vzpřímení ramínko tlačit dolů, ne prsty, ale celou dlaní

Na overball dopředu projet a zvedat hlavičku, motivace hračkou

Na over z jedne strany/ručky na druhou přenášet váhu

Na zádíčkách vytahovat za ručky, aby se zaťal a držet hlavičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.5.20 15:00

@Ba-stet je z chlupaté příze, ségra dělá i na zakázku různé háčkované…no vlastně cokoli :mrgreen: @Jitule K děkuju :kytka: @Payus to byl jen předvoj, ta hrůza bude až zítra :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
2.5.20 16:32

@MiliKuu no oboji je bezva. Jak hackovani, tak fyzio :mrgreen: ja neumim ani jedno :mrgreen: jj, cas mas a pak nam to hezky popis, at muzeme taky všichni cvicit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
2.5.20 20:53

@MiliKuu heh, pobavilas..pry psane jako tatar…ja chapu jako mongol takze prectu vickrat :mrgreen: Kouleni jezku jsem zvladla na prvni dobrou pochopit :palec: to pritahovani zvlada, ani se nemusim moc snazit, staci aby vnimal ruce jako „pomoc“ a jde hezky do „sedu“ a kebuly drzi je to ono vid?
Ja taky dnes mamu zvladla a abych eliminovala (moje) napeti tak jsem starsiho po gratulacich pustila ven :mrgreen: tak zitra opet tfuj tfuj tfuj Milu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.5.20 10:49

Ty jo…musim se pochlubit jak ten cas leti..dnes mame prvni vyroci od svatby.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
3.5.20 11:26

@Payus gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.5.20 11:44

@Payus Taky gratuluju. Opravdu to hrozně utíká… :)

@MiliKuu Myslím na Tebe, drž se na všerodinném sletu statečně! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
3.5.20 16:53

@Payus jste moc krásní :srdce: gratuluju k výročí :kytka: @Payus @Ba-stet já nikoho nezabila, jupí :mrgreen: a malý to snášel líp než já :lol: už jsme doma a na půl roku vystaráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.5.20 17:27

@MiliKuu No počkej, a detaily? Byla svičkova? Chodítko? Debata o nočníku? Jinak gratuluju k sebeovládání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.5.20 19:04

@Ba-stet :mrgreen: :mrgreen: svickova @MiliKuu sikovna holka, chvalim statecnost a odolnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
3.5.20 20:30

@Payus gratuluji! Teda to je nádherná fotka  :srdce:

@MiliKuu no vidis jak jsi dobra :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
3.5.20 20:33

My dnes zacaly se zeleninkou :mrgreen: tak nejak jsem mela pocit, ze je ten spravny cas ;) takze bio mrkev varena v pare, rozmackana vidlickou a par kapek bio panenskeho repkoveho oleje :jazyk: jo a taky nezbytny novy gumovy oblecek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
3.5.20 21:11

@Coccinella 13 juuu :* ta je sikovna a ten oblecek je super :potlesk: a jak chutnalo Sasence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
3.5.20 21:20

@Payus oblecek je za dvacku z Pepca :mrgreen: celkem ji chutnalo, mela teda jen par lzicek. A dala jsem ji pak i kus mrkve na zuzlani, tak byla spokojena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
3.5.20 22:30

@Coccinella 13 Šikulka! Tak hlavně, ať taky mrkev úspěšně vyjde :mrgreen: A jaký máte krásný talíř s Krtečkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí