IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
5.5.20 12:07

@Coccinella 13 @Payus Já jsem objednávala www.nejlevnejsikoralky.cz a www.tvoritjeradost.cz a Tvořit je radost se mi zdá lepší. Jinak moje tipy na uzlíky - přetáhnout to bezbarvým lakem na nehty, aby se nerozvázal, a na to žužlátko mít jeden korálek s větším průměrem, do kterého se uzlík schová. Já na t, o mám dřevěné korálky, ty silikonové mají většinou úzký průvlek, i když myslím, že na Tvoření mají i s širší dírkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.5.20 12:22

@Coccinella 13 @Payus @Ba-stet Tak vám pěkně děkuju, zas něco, bez čeho se neobejdu :zed: :lol: jdu objednávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.5.20 12:24

@MiliKuu Není zač :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.5.20 12:39

@MiliKuu rado se stalo :hug: @Ba-stet skvely postrehy Barco dreveny mam taky a opravdu maj vetsi durky.
Tvoreni zdar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.5.20 13:15

@Payus mrknu tam, diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.5.20 13:16

@Ba-stet diky, večer v klidu mrknu a objednam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.5.20 13:17

Jinak holky u nas dnes mrkev krome mackane i takto :mrgreen: snedla ji pulku :mrgreen: ze ja se s tim patlam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.5.20 13:28

@Coccinella 13 ta je husta mrkvickova Saska :srdce: ja to snad taky zkusim :mrgreen: hele ja prvni davku koralu poridila na swapu :mrgreen: to jsem tezce usetrila a dalsi obj na tvoreni uz byla k litru, takze clovek neusetri, ale zase si toho udelas kolik chces a tak :) nedikonceny klip, pokus asi 6ty…no jeste to predelam vickrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.5.20 13:30

@Coccinella 13 No, tak super! K večeři chleba s lučinou a zítrs k obědu kuřecí stehýnko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.5.20 13:41

@Payus To je moc hezký! A máš nejaky trik, jak to pak přidelaš k dudlíku? Já to mam se smyčkou a provlíkam ho, mohla by byt jeste o fous delší, že by se tím protočil dudlík (takhle provlíkam tu šňůru, coz taky jde, ale trochu se to chytá). Jinak jsem četla, že by to mělo byt dlouhé max 20cm, ale podle me byvh to mohla mít ještě trochu kratší, Ance se to někdy chytá pod krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.5.20 13:52

@Payus @Ba-stet teda holky jste sikulky :potlesk: budu na to taky muset mrknout ;)

Jinak s tim jidlem jsem se inspirovala metodou blw. Mrknete na to, jsem nadsena :mrgreen: neco asi pojedeme tak a neco klasika :mrgreen: budeme kombinovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.5.20 14:46

@Payus @Ba-stet jste šikulky, moc hezké to máte :kytka: @Coccinella 13 já už nad blw taky uvažovala :roll: :lol: Sašce to jde moc pěkně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
5.5.20 14:49

@MiliKuu jj, vypada to, ze na jidlo bude talent :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.5.20 14:51

@Ba-stet ty mi sedis v hlave Baru, vcera jsem udelala smycku - ocko presne na protazeni a prislo mi to kratke tak jsem to rozdelala a furt to mam nedokonceny :D ha ta delka me taky zajmala. Jeste mam spoustu takovych jako plstenych kulicek, premyslim co s tim…myslim zes z nich dalala ty ovecky ne? @Coccinella 13 hod mi odkaz prostuduju to ;) jinak k tem zubum, nevim zkoumam a nic tam nema, ani zadny nafoukly dasne nic…je to proste slimak :palec:
Ja bych rada kutila na zahrade, objednala jsem novy kere a trvalky, ale pocasi mi nedovoli se stourat v zahonech, tak jsem zacla po nocich koralovat..vcera jsem strasila do 2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
5.5.20 15:07

@Coccinella 13 Fakt na tom nic není. Když si objednáš ladící korálky, tak v podstatě nemůžeš udelat chybu. Je to hezký, když tvoříš nějaký pravidelný vzor, i když to nasázíš úplně nepravidelně, což se líbí mně…

Blw znám a líbí se mi. Ale přijde mi fajn ten kompromis, co deláš Ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí