Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coccinella 13 @Payus Já jsem objednávala www.nejlevnejsikoralky.cz a www.tvoritjeradost.cz a Tvořit je radost se mi zdá lepší. Jinak moje tipy na uzlíky - přetáhnout to bezbarvým lakem na nehty, aby se nerozvázal, a na to žužlátko mít jeden korálek s větším průměrem, do kterého se uzlík schová. Já na t, o mám dřevěné korálky, ty silikonové mají většinou úzký průvlek, i když myslím, že na Tvoření mají i s širší dírkou…
@Coccinella 13 @Payus @Ba-stet Tak vám pěkně děkuju, zas něco, bez čeho se neobejdu
jdu objednávat ![]()
@MiliKuu rado se stalo
@Ba-stet skvely postrehy Barco dreveny mam taky a opravdu maj vetsi durky.
Tvoreni zdar ![]()
Jinak holky u nas dnes mrkev krome mackane i takto
snedla ji pulku
ze ja se s tim patlam ![]()
@Coccinella 13 ta je husta mrkvickova Saska
ja to snad taky zkusim
hele ja prvni davku koralu poridila na swapu
to jsem tezce usetrila a dalsi obj na tvoreni uz byla k litru, takze clovek neusetri, ale zase si toho udelas kolik chces a tak
nedikonceny klip, pokus asi 6ty…no jeste to predelam vickrat ![]()
@Coccinella 13 No, tak super! K večeři chleba s lučinou a zítrs k obědu kuřecí stehýnko
![]()
@Payus To je moc hezký! A máš nejaky trik, jak to pak přidelaš k dudlíku? Já to mam se smyčkou a provlíkam ho, mohla by byt jeste o fous delší, že by se tím protočil dudlík (takhle provlíkam tu šňůru, coz taky jde, ale trochu se to chytá). Jinak jsem četla, že by to mělo byt dlouhé max 20cm, ale podle me byvh to mohla mít ještě trochu kratší, Ance se to někdy chytá pod krk.
@Payus @Ba-stet teda holky jste sikulky
budu na to taky muset mrknout ![]()
Jinak s tim jidlem jsem se inspirovala metodou blw. Mrknete na to, jsem nadsena
neco asi pojedeme tak a neco klasika
budeme kombinovat ![]()
@Payus @Ba-stet jste šikulky, moc hezké to máte
@Coccinella 13 já už nad blw taky uvažovala
Sašce to jde moc pěkně ![]()
@Ba-stet ty mi sedis v hlave Baru, vcera jsem udelala smycku - ocko presne na protazeni a prislo mi to kratke tak jsem to rozdelala a furt to mam nedokonceny
ha ta delka me taky zajmala. Jeste mam spoustu takovych jako plstenych kulicek, premyslim co s tim…myslim zes z nich dalala ty ovecky ne? @Coccinella 13 hod mi odkaz prostuduju to
jinak k tem zubum, nevim zkoumam a nic tam nema, ani zadny nafoukly dasne nic…je to proste slimak ![]()
Ja bych rada kutila na zahrade, objednala jsem novy kere a trvalky, ale pocasi mi nedovoli se stourat v zahonech, tak jsem zacla po nocich koralovat..vcera jsem strasila do 2…
@Coccinella 13 Fakt na tom nic není. Když si objednáš ladící korálky, tak v podstatě nemůžeš udelat chybu. Je to hezký, když tvoříš nějaký pravidelný vzor, i když to nasázíš úplně nepravidelně, což se líbí mně…
Blw znám a líbí se mi. Ale přijde mi fajn ten kompromis, co deláš Ty…