IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
5.5.20 22:43

@Payus Je to tahle https://vanicky-a-kybliky.heureka.cz/…specifikace/#… Prý má teda jen 88cm, ale mně se zdála velká, na naplnění nestačí ani dva takové ty velké kýbly. Původně jsem nechtěla tvarovaný vnitřek, chtěla jsem látkové lehátko, že ho případně použiju i do vany, ale to hladkou vanu mi někdo vyfoukl před nosem. Každopádně jsem ráda, že jsem do toho neinvestovala víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
6.5.20 08:54

Holky děkuji, mám 168 cm a pračku máme v technické místnosti. Koupelna je bez čehokoliv na co by šla vanička dát. Takže budou muset fungovat moje záda a ruce. Jsem z domu docela zvyklá, tak pak uvidíme realitu. Sprchac klasický jsem nechtěla ač zrovna pro prcka by ta vanička byla super. My máme velky vydlazdeny a bez sprchových dveří. Takže 100% bezudrzbovy :oops:

Říkala jsem si, že začít od levelu Koupel bude nejlehčí a hned na vaně se zaseknu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.5.20 09:13

Holky, co máte prcky mladší než já (všichni krom Čiči) - dnes mi psala mudra sms o očkování meningokok B nově hrazený státem od 1.5, ALE!! musí se stihnout první dávka před ukončeným 6měsícem… kdo uvažujete očkovat, objednejte se u svých mudrů… u nás je to úspora 3× 2800,– :oops: a my na to máme týden do půlroka :think: dnes jdeme na půlročku, má dostat druhého pneumokoka, tak uvidíme, jak to zkombinujem, abychom to stihli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.5.20 10:05

@MiliKuu diky to se optam, Denis ma pristi utery druhej prevenar. Podej hlaseni to me zajima. @Lamicka2016 Lami a zidle mate? Neni nic snadnejsiho…taky prijdes na zpusob co ti bude vyhovovat, mas ranec casu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
6.5.20 10:15

@Lamicka2016 my prave taky vanicku u sprchace nemame. Prave proto ten bazenek. A rikala jsem si, ze tu chvili nez prejdeme na bazenek dam s vanickou v kuchyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
6.5.20 10:19

@MiliKuu a neni to jen pro mimca narozena po 1.12.2019? Neco takoveho jsem nekde cetla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
6.5.20 10:20

@Payus židle vlastníme :mrgreen: ale mámena zemi takovéhle kamínky, ono to tady není moc vidět, ale různě vystupují a asi by to nebylo bezpečné :think: Nicméně koupání u krbu jak tu psala Barča, nebo u tepla je taky skvělá vidina, ale tam by zase asistovalo 5 psů :lol:
No jak píšeš času dost a asi začnu od levelu spánek :mrgreen: bude snad jednodušší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.5.20 10:42

@Coccinella 13 Tak to nevím, ale dnes vědět budu :mrgreen: zas když mi mudra posílala sms, že pokud to očko chci, ať malého objednám, tak snad ví, co píše :oops: :lol: o datu narození v sms nemám nic, jen že se musí první dávka dát do ukončeného 6měsíce :oops: kdyby to bylo až od toho 1.12, to by mě mrsklo, já už se zžila s vidinou ušetřených tisíc a uteklo by to o dva týdny?! :zed: :? Noooooo, já dám vědět ;)
Edit: tak jsem si našla vyhlášku a o 1.12. tam nic není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.5.20 10:54

@MiliKuu @Coccinella 13 https://tn.nova.cz/…-zdarma.html je to od 1.6 co jsem se docetla…poslala mi odkaz znama, no neco se tam vycte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.5.20 11:00

@Payus dobře, tak konkrétně :mrgreen: snad zákon ví víc než Nova :mrgreen: (a ano, mně minulý týden posílala ségra taky od 1.6, ale uspíšili to ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.5.20 11:04

@MiliKuu urcite Mili, ja to sem hodila jen pro precteni, pro me info z novy jko by nebylo, to spis jen pro to datum jsem to sem dala…Ja volala ted sestricce a rikala ze to stihnem do 14.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
6.5.20 11:21

@MiliKuu tak super, sice jsem dnes uz s doktorkou mluvila, asi budeme Sašku objednavat na vsechna ta vysetreni do Motola, at nemusime litat porad po doktorech. Ale zavolam ji znovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
6.5.20 11:21

@Payus tak vy jste prosincovi, u vas to je uplne v cajku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
6.5.20 11:29

@Coccinella 13 no a listopadaci to musi stihnout v kvetnu. Milunka teda do 14.5 a ty do 27.5 stihate taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
6.5.20 12:03
@Coccinella 13 píše:
Jinak holky u nas dnes mrkev krome mackane i takto :mrgreen: snedla ji pulku :mrgreen: ze ja se s tim patlam :mrgreen:

Takhle na hulváta to chroupala? :lol: A nezaskočilo jí? To je šikulka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital