IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
8.5.20 21:59

@Payus Jo, taky myslím. Ale to má blbý, když se narodila do docela soudržný rodiny a hlavně otcova strana spolu brutálně drží. Přístích pár let se z toho nevyseká :mrgreen: Je mi líto, že je Ti blbě :hug: To železo by to klidně mohlo být. A asi by pomohly i vitaminy skupiny B, ne? A Tobě je z jídla blbě, nebo na to nemyslíš? Jinak existují i léky proti nechutenství, bude to asi celkem dryák, ale kdyby to mohlo nastartovat nápravu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
8.5.20 22:27

@Ba-stet no hezka navsteva :palec: ale jak pisi holky, treba jen fajt nemela naladu a priste uz bude pohoda. Asi to chce zkouset casteji ;) to ze se neuklidnila ani s tebou muze byt i tim, ze byla uz vynervovana a pretazena a proste ji to neslo. Ono toho je na ty nase prcky kolikrat moc tech podnetu a jsou „predrazdeni“ a pak se hur uklidnuji, uspavaji…

@Payus tak dulezita je vule a pak to urcite zvladnes :hug: Hlavne aby ti bylo lip a nemela jsi z toho stres… Mimochodem, nedostatek zeleza zpusobuje nepotrebu se najist? To abych ubrala na zelezu :mrgreen:

Saška dnes zvladla navstevu v pohode. Stavovala se k nasim kamaradka s manzelem a mladsi dcerou (5 let, starsi je 23 :mrgreen: ) a ta z ni byla nadšená, mala se nechala chovat, povidala si s ni… jeste pred chvili mi psala, jak je to opravdu mimco za odmenu, na ktere se vyplatilo si pockat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.5.20 23:07

@Coccinella 13 Snad opravdu neměla den 🙏 Asi máš pravdu, vytočila se a pak už jela ve spirále. Zkoušet to budem - nebýt koronaviru, tak je tu z každé rodiny návštěva aspoň jednou týdně (to zas bude hrozit hysterak mně :mrgreen: ). I proto mě to dnes trochu vyděsilo - pokud nebude aspoň trochu společenské dítě, čeká ji hezkých pár let trápení, protože babičkám a tetičkám ji ze spárů jen tak nevyrvu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
8.5.20 23:33

@Coccinella 13 no to mi rikala zase znama, s tim zelezem ze by to mohlo souviset s tim krvacenim. :nevim: @Ba-stet Ja „jen“ nemam hlad ale spatne mi z jidla neni kdyz si neco zobnu, nebo kdyz varim normal to ochutnam, cejtim se dobre vsechno. Dnes kdyz mi rekli pojd vem si, vzala jsem si, ale sama si nevzpomenu ze bych si rekla jee ja mam hlad a ted se najim..tak to teda ne..ty jo kdyz to po sobe ctu musite si myslet ze jsem magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
8.5.20 23:43

@Ba-stet to jsem chtela, Dena treba nema rad kdyz je nekdo moc hrrr. A kdyz je ospalej a nejde to a neco ho rozhodi natolik ze fakt rve…to se neuklidni ani u chlapa a i me da chvili praci ho zklidnit. To pak jeste zavzlyka klidne ze spani, vis jako ze „natahuje“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
9.5.20 06:36
@Ba-stet píše:
Tak hlásím, že dnešní návštěva byla naprostá katastrofa. Anka prořvala celou cestu a u branky se vyklidnila. Pak si ji švagrová chtěla pochovat a začal sajgon. Tři hodiny neutištitelně vřískala, nepomáhalo chování, mazlení, nešla uplatit mlíkem, nic. Pak se mi to nějak podařilo a nakonec byla svolná zůstat bokem v kočárku (na ruce mezi ostatními ani za nic) a jakmile se někdo přiblížil, aby nakouknul, začalo to nanovo. A když jsme dorazili domů, okamžitě se nám vrátilo naše dobře naladěné, neustále se usmívající miminko 8o Něco podobného, ale v mnohem menším měřítku, předvedla minulý týden, když přišla máma se ségrou. Takže je buď naprostý asociál, nebo roste v tvrdě režimové dítě, které každé vybočení trestá. Příští týden mám dva doktory já, Anka kyčle, musím podat daňové přiznání, žádost o rodičák a konečně jsem chtěla jít zkusit to nosítko. No pámbu se mnou :roll:

Ahojky, úplně to vidím mě by to přišlo k smíchu, protože to moc dobře znám, sice ne v takovém měřítku 😁 ty sis myslela jak si odpočineš, že dáš dítě dokola na chování a houby s octem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.5.20 12:12

@Jitule K Hele to ani ne. Já si od Anky ani nepotřebuju odpočinout, protože je fakt 80% času klidná a usměvavá nebo spí. Není dráždivá, ani jsme si neprožily ty vaše kolikový pekla. A muž se celkem zásadním způsobem podílí na péči. Mně spíš bylo líto, že jsou z ní všichni úplně poprdění a hrozně se na ni těšili a pak ji mohli vidět jen ze vzdálenosti nebo úhlu, kam mimino nezaostří. A taky mi přišlo blbý - i když samozřejmě vím, že to tak nikdo nebere - že přijdu na návštěvu, všichni si chtějí konečně užít společné setkání a Anka tři hodiny řve, že nikdo neslyší vlastního slova. A já ji nedokážu zpacifikovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.5.20 15:17

@Payus jsi hodná, že se ptáš :kytka: včera ráno nakonec vyšplhal na 38.1, dostal nurofen a od té doby už dobré, max 37.3 :dance: takže už to přešlo, ale fakt jsem měla nervy :oops: :( tak snad ta další dávka bude ok, i když mudra říkala, že i na dvojku mu mám dát nurofen už dopředu :zed: tak snad se bude držet v nějaké lepší hladince teplota, když už to bude podruhé :oops: tobě by na to jídlo pomohlo papat s Dendulíkem :oops: jak krmíš jeho, tak i sebe zároveň, po malých dávkách ;) a nebo ti můžu průběžně pár kilo věnovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.5.20 15:18

@Ba-stet Aninka prostě ví, že maminka je jen jedna a ostatní ať si škubnou :kytka: a nemusí ti to být blbé, dyť je malinká na nějaké ‚pacifikování‘ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.5.20 17:17

@MiliKuu Joo, ale i na maminku hodila bobek :D Navíc máme pravidlo, že se nesmí brečet v náručí a nikdy, za žádných okolností, se nepláče u prsa. Obojí bylo porušeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.5.20 18:07

@Ba-stet no jo, tak už víš, kdo je doma šéf 8) prej maminko škubni si pravidly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
9.5.20 19:49

Tak holky, Sašce vykoukl prvni zoubek! :dance: A odpoledne si dala konecne svuj trihodinovy spanek :mrgreen: asi ji chidinku tech par dni ta pusinka pekne bolela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.5.20 20:00

@Coccinella 13 oooo gratuluju k zoubečku :kytka: to už je Saška napřed oproti našemu žmoulacímu bezzubkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
9.5.20 20:05

Tyyyjo, první zub, to je velká věc! Je jasný, že na ty špalky mrkve ho potřebuje :D Tak držím palce, ať se další kloubou v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
9.5.20 20:32

@MiliKuu dekujeme :lol: no taky vas to ceka  ;)

@Ba-stet dekujeme ;) no ale mrkev dostava trosku ovarenou, takze to zvlada i bez zoubku ;)

A zoubek nasla maminka, takze maminka dostane „na saty“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital