Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet ty jsi trubka, prej nikdo není rychlej jako Mili
myslíš, že já už střihla na ten menší balon, o kterém jsem mluvila?
![]()
@Payus tak super
a kolik jsi toho objednala?
Já za ‚pouhopouhých‘ 600
(a ušetřila za
poštovné
)
@MiliKuu No mám pocit, že zatímco já se ke všemu týdny chystám, tak Ty sedneš a máš! Já teda teď balon trochu odsunula, protože Anka je úplně fascinovaná tím kolotočem, takže udělám menší, jen bambulkovou verzi, nad postýlku v ložnici (od které si slibuju, že mi dá hodinu spánku navíc
) a asi zkusím ty monty tanečníky, do kterých se mi moc nechtělo. A protože začala žužlat a muchlat plínu, co mívá pod hlavou, tak snad konečně udělám toho usínáčka. Před porodem jsem ho nestihla a pak ho odložila, protože s rozměrem těla +- 30×30 by byl jen o fous menší než mimino
Ale tenhle týden toho máme docela dost, tak uvidím, jak budu stíhat.
@MiliKuu ja platila 696 myslim
brala jsem i ty dreveny kousatka asi 3, chci vyrobit i holkam z porodky. Pak poslu fotku az balicek dorazi, dnes psali ze expeduji. Strasne se uz tesim @Jitule K dopoledne jsem tam vzala hadry utokem. Ale fakt prebrano…denovi jednu bundu s mickeym a dziny. Jinak hlavne Matymu a Standovi kalhoty. A ja si udelala radost batuzkem, po nemu jsem uz dlouho koukala a nemohla si vybrat. Tak ted na me cekal posledni kus
No usetrila jsem asi 1700 rika uctenka…ale neverim, prislo mi ze ty ceny celkem napalili…vsak vime jak to chodi, cert to vem ![]()
@Payus píše:
@MiliKuu ja platila 696 myslimbrala jsem i ty dreveny kousatka asi 3, chci vyrobit i holkam z porodky. Pak poslu fotku az balicek dorazi, dnes psali ze expeduji. Strasne se uz tesim @Jitule K dopoledne jsem tam vzala hadry utokem. Ale fakt prebrano…denovi jednu bundu s mickeym a dziny. Jinak hlavne Matymu a Standovi kalhoty. A ja si udelala radost batuzkem, po nemu jsem uz dlouho koukala a nemohla si vybrat. Tak ted na me cekal posledni kus
No usetrila jsem asi 1700 rika uctenka…ale neverim, prislo mi ze ty ceny celkem napalili…vsak vime jak to chodi, cert to vem
V Tescu jsem dělala manažerku, věř mi, že se ceny uměle nezvedají. Chodí tam ČOI a kontrolují se zpětně ceny v PC. Za rozdíl 1,– je 2000,– pokuta. Já chtěla svetříky na podzim a zimu, teď máme fakt všechno, ale to neměli. Jen nějaké mikiny a jeden svetr spíš při holky. Teda na holčičky toho měli mraky, na kluky naštěstí ne 😂 koupila jsem hlavně overaly na spaní 80,86 a 2 body 80 a jedny botičky na léto maskáčové a 3 ponožky. Sobě nic a manželovi ponožky 10 párů a 3 boxerky. To jsem hodná žena ![]()
Musím říct, že hadry mám na háku. Odkoupila jsem balík od kamaradky, bylo to za pusu a mám asi do roka vystaráno (a teď prý bude další čistka skříní
). Ona navíc dcerku oblíká jak panenku, vsechno je ňuňu a minimálně nošený. Teď jsem akorat koupila sadu zavinovacich bodycek v Lidlu, kterej mam docela rada, kvůli všem těm rehabilitacím, co nás čekaj. A jestli farář potvrdí termín, budu pak shánět nejakou čelenku nebo fešný klóbrc na křtiny. Šaty uz mám ![]()
@Ba-stet mas recht, ja beru od kamosky top stav vecicky a v ramci par stovek za balik. Novy veci spocitam na prstech jedny ruky.
ale tu bundu jsem chtela uz predtim, tak jsem ji ulovila. Lidl ma fajn veci, jen vetsinu ma vyprodanou nebo nemaj velikost. Takze ted mi prodala zimni kombinezi za 80 kc…no me se nevyplati chodit do kramu ![]()
@Ba-stet já totiž narozdíl od tebe neplánuju, ale dělám, až mám čas a nápad
to pak vypadá, že je všechno hned ![]()
@Payus šikulka Dendulín ![]()
Já hadry sobě nekupuju už léta, nakoupila jsem v mládí dardu a teď mám furt plné skříně
sice nejsou IN, ale je mi to fuk
a malý má mrak věcí po někom a zbytek šitý ode mě
kupovala jsem akorát troje bodyčka v krizi spurtu, než jsem stihla ušít a v druhorukých věcech byla překvapivá mezera velikosti
a ponožky teda ![]()
@Payus píše:
@Ba-stet mas recht, ja beru od kamosky top stav vecicky a v ramci par stovek za balik. Novy veci spocitam na prstech jedny ruky.ale tu bundu jsem chtela uz predtim, tak jsem ji ulovila. Lidl ma fajn veci, jen vetsinu ma vyprodanou nebo nemaj velikost. Takze ted mi prodala zimni kombinezi za 80 kc…no me se nevyplati chodit do kramu
Taky kupuju něco z druhé ruky, ale pokud už jsou to větší velikosti, které už trochu vydrží, mám ráda i nové. Navíc balíky zase nesnáším, protože tam je třeba oblečení, které nechci oblékat. Jako mikiny přes hlavu nebo tepláky na gumu, trička…mě štvou už body přes hlavu, ale to mi ještě s mírným jekotem miláček strpí. A nacpat kopající dítě do overalu bez rozepínání je taky nadlidský výkon 😂
@Payus píše:
Jeste prehodit tu tezkou kebuli a je na brisku
Ty jo, gratuluji! Já se toho asi nedočkám ![]()
@Jitule K píše:
Taky kupuju něco z druhé ruky, ale pokud už jsou to větší velikosti, které už trochu vydrží, mám ráda i nové. Navíc balíky zase nesnáším, protože tam je třeba oblečení, které nechci oblékat. Jako mikiny přes hlavu nebo tepláky na gumu, trička…mě štvou už body přes hlavu, ale to mi ještě s mírným jekotem miláček strpí. A nacpat kopající dítě do overalu bez rozepínání je taky nadlidský výkon 😂
Jo, větší velikosti se určitě vyplatí. My zatím kupovali novou tu 46-48, to jsme v zásobě fakt neměli
a vydržela 14 dnů
Ale s tou kámoškou mám štěstí. Ona mi to osobně nabalíkovala s tím, že odstranila všechny kousky, který se blbě oblíkaj, jsou nepraktický apod. A ještě mi to vyprala. Původně jsem měla přijet a přebrat si to, ale pak to nabralo fofry, takže muž to na otočku vyzvedl a s pár nejmenšími kousky pro nás jel do porodnice
Prostě absolutní servis.