Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Payus píše:Ježíš to je krásný! Já kupovala podobné za 389,– jedno
@Jitule K zatim kousatka pro holky na vzpominku. Denik ma to s hrochem.
Tak nic holky, opět nám to vyšlo 100 pro OK, žádné NK buňky nic…
@Kriistyna Cože??? 🙊 A řekla Ti k tomu neco? Proč si myslí, že to nejde?
@Ba-stet Ne. Ze prý imunologa na cestě ke gravidite nepotrebuju
@Jitule K to ja si prosla varianty a tohle mi prislo nejlepsi reseni, taky vyjdou ty koralky draz ale ne teda na takovou pecku za kousatko
Denca uz testuje.
@Kriistyna ja jsem jak jantar, omlouvam se…a co to teda pro vas znamena?/ ze jsi jako po tehle strance ok. A co teda navrhuji dal pro vas za postup? Prosim nezlob se za blby dotaz.. ![]()
@Payus
tak tato otazka by me samotnou dost zajimala Pajo, vubec se neptas blbe
![]()
@Kriistyna tak to je záhada
na jednu stranu dobře, že je vše ok, na druhou stranu je to k vzteku
znám to, byla jsem na tom stejně
u mě to nakonec byla endometrióza, kterou utz neodhalil
a jinak imuno, hemato, genetika,… všechno ok, bylo to k vzteku (a na všechno se měsíce čekalo)
tak snad to nějak pořešíte v tom novém caru
![]()
@MiliKuu no ale s tou endo ti nic nedelali ne? no toho se jeste bojim, že tam muze byt neco takoveho…a jeste je blby, že to UZ neukaze..
@Kriistyna No, jak říká Mili, na jednu stranu je to dobře, přece jen ta imulogie je docela blbá… Ale bylo by to aspoň něco. Budeš zkoušet nějakou tu kontrolu dělohy, nebo o čem jsi onehdá psala? A ten novej car by byl asi dobrej. Jak na Cube nedám dopustit, tak nějakej čerstvej pohled by se asi hodil. Ježiš, to je k vzteku! A jak to vypadá s PN?
@Anukk Ahoj, prima, žes dala vědět. A co záda, jak Tě bolela? Je to lepší? Tak se šetři a držím palce, ať to dotáhneš +- k termínu!
@Payus Kousátka super! Dej vědět, co říkaly holky. Myslím, že obdivem odpadnou. Já tu taky dvě mám, ale tu dřevěnou část mám od řezbáře a zdají se mi hodně velký, tak vyčkávám. Asi taky ještě udělám jednu objednávku, sobě na korále a nějaký kousátko a šňůru na dudlík navlíknu kamarádce, co má termín v červenci…
@Kriistyna nene, nedělali, nestihli… ono právě v té ‚naší‘ studii to díky down regulaci o třetinu zmizelo během těch 14dní, pak během stimulky o další kus… a po porodu byla fuč (teda z toho vaječníku, o kterém jsem věděla…) že ji mám na děloze jsem zjistila až při císaři
ačkoli jsem na další kontrole na gyndě říkala mudrovi, že ji tam mám, tak ji přes utz stejně nenašel
já byla i dvakrát na hysteroskopii (naposled asi tři měsíce před studií) a tam mi taky nic nenašli… prostě na tu endo to chce jít přímo na laparoskopii, ta jediná tyhle svinstva odhalí… ale jak vidíš, já i Kocourek máme endošku a i s tím lze otěhotnět (přes ivf teda, prej i přirozeně, ale osobně nikoho neznám), ale chce to dobrou medikaci
tím, že ta ‚naše‘ studie byla zaměřená na zvýšení kvality vajíček (které endometrioza ničí), tak to asi sedlo tím
teda já si to tak laicky představuju
no snad už ti brzo nějak odhalí, co vlastně mimču brání
držím pěsti, Týnko, fakt jo ![]()
@Ba-stet jak jsi vlastně dopadla s tím Ančiným pokojem? Máš to už hotové a 100% montessori?
já dnes pročetla tu knížku 60aktivit… a mám co dělat
![]()
@Ba-stet jdeme tam za chvili, jsem dost zvedava co nam reknou a jak se zachovaji…
Mali uz mi to nenabidla, tak to necham plavat…uvidime jestli mi nenabiádnou nejake vyetreni tady…hystero nebo profuky…
PN to je taky tak…musela jsem jim vyplnit profesni dotaznik…nevim k cemu jim je zakladka atd…to jsem odeslala vcera a jeste potrebuji rozsahlejsi lekarskou zpravu
takze opet nevim nic…