IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
13.5.20 12:02

@Coccinella 13 Já si nějak blokla krk před měsícem a taky jsem na to málem umřela. Přesně, v noci jsem se bolestí probudila a bylo mi úplně do breku, jak to nepřechází. Mně na to tady jedna holka poradila super cvik. Bolelo to teda jen na jedné straně, od ucha k rameni, takže trochu jinak, než u Tebe, ale třeba to pomůže. Mně se po tom okamžitě, ale fakt okamžitě ulevilo, po týdnu, co jsem zkoušela psí kusy. Blbě se to popisuje, ale já to z toho asi dala:

Mirny rozkrok. Dlan ruky na zdravy strane krku :mrgreen: das na ucho na spatny strane krku, vrchem pres hlavu. Ruka na spatny strane volne podél tela. Hluboky nadech, zadrzet dech, rukou na uchu si mirne uklonis hlavu, tou dlani si do hlavy mirne tlacis, aby zustala ve stejny poloze a a hluboky vydech. Furt v ty poloze s hlavou mirne uklonenou do strany, ruka na uchu. Jak vydechnes, jak jde dolu rameno, protahuje to ten krk, ucitis to krásně.
Z pozice vydechu furt v ty samy poloze (hlava na stranu, ruka na uchu) se znova hluboce nadechnes, hlavu si se zadrzenym dechem uklonis o kousek vic a opet volny hluboky vydech. Opakujes jeste jednou, jen si tu hlavu uklonis jeste vic. Opakovat treba třikrát.

No a s tou postelí je to teda prekérní. Ale možná by pomohla taková ta tenká vrstva paměťové pěny? Někdy se to prodává na přistýlky a tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.5.20 12:14

@Payus mně včera psali, že připravují k expedici a dneska zatím taky nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.5.20 12:16

@Payus To je jasný, že budeš nervózní. Anka má na konci měsíce jen tu pitomou hexu a mám z toho osypky :oops: Ale když to doteď dobře snášel, tak to snad nebude tak hrozný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.5.20 12:18

Tohle se muze stat jenom me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.5.20 12:20
@Payus píše:
Tohle se muze stat jenom me :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
13.5.20 16:00

Screening za námi

Tak na utz vše v pořádku, ale vyšlo mi zvýšené riziko růstové retardace před 37tt a to 1:145. Je to nějaké nedostatečné vyživovani placenty. Doporučen UTZ navíc ve 28tt kvůli váhový odhadum. Jinak screening negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
13.5.20 16:03

@Lamicka2016 já tomu vůbec nerozumim, ale držím palce ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.5.20 16:17

@Lamicka2016 Hele, některé z nás to ani do 37tt nedotáhly :mrgreen: Zní to dobře, tak hezky prospivejte. A jak se Ti libila Neumannová? A cos říkala mimču? Pouštěla Ti srdicko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
13.5.20 17:30

@Ba-stet no budu doufat, že bude placenta ok a prcek nabírat :oops: Doktorka moc fajn. Já už jí měla loni v červnu v CUBE na hysteroskopii. Srdíčko pouště, ale tím, že jsem bxla na UTZ v tom 12tt, tak UTZ mi přišel hodně podobný :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.5.20 18:34

@Payus :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Lamicka2016 tak super, že screen v pořádku a ta rizika budou v pohodě, uvidíš :kytka: a jak se cítíš? :andel:

Jinak Milánek dnes (den před půlročkem) předvedl ukázkové druhé vzpřímení a kousek sám zacouval plazením :dance: už se to hýbe, miminko :mrgreen:

Jinak tímto gratuluju k zítřejším výměsíčninkám Dendulínkovi @Payus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
13.5.20 18:41

@MiliKuu děkuji. Budou mě asi více hlídat co jsem četla a snad to bude v pořádku :andel: Já se cítím stále netěhotně. Ale jak někdo píše těhu jako šťastné období já jsem pořád taková spíš jak pod šedým mrakem :oops: Asi ty hormony :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
13.5.20 18:42

@Kriistyna Mali pořád nic? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.5.20 18:58

@Lamicka2016 gratuluju zlatko a neboj se, budete v poradku oba :srdce: posilam vam pusu a at je mracek pryc a ty svitis jak slunicko. @MiliKuu dekuji za Dencu, a Milankovi k jeho pulroku jen to nejhezci milackovi, to uz je fakt dulezity milnik, mooc pusinek :hug: :* uz se chce plazit slimacek jo? Teda wauuu :kytka:

A predstavte si, dnes se dvakrat pretocil na bricho :dance: me tak stve ze sem nevlezu to video :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
13.5.20 19:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
13.5.20 19:13

@Kriistyna neves hlavu zlaticko, kamaradka ceka na mail od ni uz 14 dni…nedavno jsem nevedela ani kdo ta pani je, to je zmena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí