IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
14.5.20 08:38

@Coccinella 13 malý se včera ve vaničce chtěl otočit na bříško :roll: ještě že ho držím celou dobu, ptže to byl takový fofr, že by se parádně nalokal :zed: takhle jsem ho zachytila hned zkraje, ale i tak už byl až po nos pod vodou :zed: taky pak koukal jak vyoraná myš :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.5.20 13:20
@Jitule K píše:
Ty bláho, to je těžší než ze zad na břicho, to je sakra napřed 😱

Já bych právě řekla, že to znamená, že začíná být pozadu :think: Jsem teď odborník na správné pasení a z toho by tyhle legrácky vystřihnout nemohla. Takže to znamená, že pase blbě a bude se to muset přeučit. Což bude jistě moc zábavné :roll: Do včerejška jsem byla rozhodnutá, že proti té vojtovce budu bojovat jak lev, ale teď si říkám, že na tom možná něco bude.

Takže buď ráda, že si to Vítek neusnadňuje a do další fáze se pouští teprve tehdy, když dobře umí tu předchozí, to je nejlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.5.20 13:21

Jinak přeju Milánkovi šťastný půlrok a Dendovi výměsíčniny! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
14.5.20 13:22

@Kriistyna Tak co, zatím žádné zprávy?

@Coccinella 13 Co záda? Přežilas noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
14.5.20 14:09

@Ba-stet neee :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
14.5.20 14:17
@Ba-stet píše:
Já bych právě řekla, že to znamená, že začíná být pozadu :think: Jsem teď odborník na správné pasení a z toho by tyhle legrácky vystřihnout nemohla. Takže to znamená, že pase blbě a bude se to muset přeučit. Což bude jistě moc zábavné :roll: Do včerejška jsem byla rozhodnutá, že proti té vojtovce budu bojovat jak lev, ale teď si říkám, že na tom možná něco bude.Takže buď ráda, že si to Vítek neusnadňuje a do další fáze se pouští teprve tehdy, když dobře umí tu předchozí, to je nejlepší :hug:

No jo, ale už z toho mám deprese, každému v okolí se už mimčo přetáčí i co byla holčina se mnou na pokoji, tak její malý je ve všem takový opožděný (stejně předčasně jako já) a už taky valí sudy 😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.5.20 17:17

Korale jsou doma :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
14.5.20 19:08
@Payus píše:
Korale jsou doma :dance: :dance:

Krásné..tak teď nám vyfoť výtvor :ok_hand: 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
14.5.20 21:35

Ahoj holky, po delší době zas podávám hlášení :mavam: Naposled jsem myslím psala v době, kdy byl můj gynekolog v karanténě, nakonec i když kolovaly drby, že je pozitivní, tak ordinovat naštěstí začal… Takže jsme v dubnu absolvovaly screening v 3. trimestru, s mimi vše ok, akorát se mu nezdály průtoky v pupečníku, takže jsme si daly za týden opáčko (stejně jak při druhém screeningu :roll: ), ale naštěstí už ok, jen ta představa, že mě pošle do nemocnice mi asi stačila :mrgreen: Mezitím jsem 3. 5. nastoupila na MD, a to bez jediné návštěvy pracoviště v centru Prahy :mrgreen: A odstěhovala se z bytu, to byla teda fuška, celý auto narvaný a pak řešit, kam to nacpat do bytu, kde vše mám 8o Minulý týden kontrola po více než třech týdnech, tam mě doktor zas trochu vyděsil, že už je malá hodně natlačená dole, u mě se ale zatím nic nechystá :nevim: takže mám víc polehávat a šetřit se, aby si malá nevypustila vodu… Teď chodím na kontrolu každý týden, tenhle týden prý o něco lepší, tak uvidíme… Domluvila jsem ji snad, že musí vydržet do 17.5., to budu 36+0 a můžu rodit u nás v porodnici… Ale jak to vidím, tak nakonec budu ještě přenášet :roll:
Holky, Vám ty miminka krásně rostou :srdce:, strašně to letí, úplně mám strach, abych si to pak stihla užít to „malé miminko“ :oops:
Kristy, ty máš fakt smůlu, takovou dobu čekáš a teď další čekání a komplikace v téhle době :roll: kéž by už na něco přišla nebo aspoň přišel někdo s tím, co by vám mohlo pomoci… moc na Tebe myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
14.5.20 21:46

@Anukk ahojky,moc dekuji :hug: no hlavně na sebe dávej pozor a odpocivej :hug: držím palce a hlavně se nezapomeň pochlubit až mala přijde na svět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
14.5.20 21:58

@Kriistyna taky děkuji a určitě se pochlubím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
14.5.20 23:30

@Anukk ahoj An to jsem rada ze te „vidim“ :hug: :hug: myslela jsem na tebe ted docela casto, termin uz se blizi mam fixly 16.6. spravne? :dance: strasne se tesim na dalsi cerstvoucky miminko. Jsem rada ze se Vam holky dari, za chvili uz tu mala bude. Kam jste se stehovali? Nekam do klidu? Drzim palce a koukej se hlasit at nemame starost :srdce: super ze ses ozvala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
15.5.20 00:36

@Jitule K zatim kousatka pro holky na vzpominku. Denik ma to s hrochem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.5.20 02:02

@Payus ty to máš tak krásné :srdce: @Ba-stet Milánek děkuje :kytka: @Anukk tak tfuj tfuj tfuj, ať všechno dobře dopadne a už se těším na další mimčo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
15.5.20 06:54
@Kriistyna píše:
@Anukk ahojky,moc dekuji :hug: no hlavně na sebe dávej pozor a odpocivej :hug: držím palce a hlavně se nezapomeň pochlubit až mala přijde na svět :srdce:

Ahoj Anukk, děkujeme za zprávičky a opravdu se šetři 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital