Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet uvidíme jak to dopadne všechno, hlavně ze se něco deje ![]()
@Kriistyna no je to šílený, vím, že nám dávali nějakou kalkulaci a celé to ivf mělo vyjít cca 70 tis. Kč (doplatek), ovšem započítáno zamražení třeba jen 3 embryí… takže bůhví, na kolik by se to vyšplhalo
kdyby měl aspoň člověk tu jistotu, že to opravdu pomůže… ale třeba na něco přijdete během těch vyšetření ještě… ![]()
@Payus jj, ovlada se bajecne, jsem z nej opravdu nadsena. Uz se těším, az vyrazime
Predni kolo jde taky zaaretovat. Pani mi k tomu dala jeste nejakou vybavu (zelenou střechu, modrou střechu, nanoznik, plastenku, rukavnik…) a neco mozna jeste poshanim ![]()
@Anukk no musím doufat, ze nový odběr vyjde, ze se taky dočkáme ![]()
@Kriistyna takze mila zlata ted jsem na to kapla jo cucim tady do papiru co pisu co se narodilo prvni mimco tady „nam“
..na svete je uz 5 studiinich kluku a 5 studiinich holek. Dalsi holka a kluk jsou na ceste…neda se svitit devce…2 tvy snehulaci…dalsi kluk a holka aby nam sedeli pocty…koukej tam supnout oba… a at se propadnu jestli kecam ![]()
@Coccinella 13 a mas o zabavu postarano
to pujdou korale stranou
..hodim ti „skodolibou“ motivaci
dobrouu ![]()
@Payus
broucku asi tě zklamu
asi mam v planu mrazacky tam nechat, prodlouzit mrazení a když to pujde, tak v červnu zkusit novy odber, takže mi tam daji jen jednoho
ale tak nekdo z vas to urcite pak vyrovna ![]()
@Ba-stet píše:
@Kriistyna Snad Ti nove kolo stimulace sedne lip než minulé
No doufám, dost se toho bojím ![]()
Holky, znáte písničku Baby shark?
Kdo trpíte na celodenní prozpěvování furt dokola jedné věci, je ideální
a nechci v tom být sama
![]()
@MiliKuu tak tu si s ruznymi obmenami zpivam uz nekolik let
neboj, taky ti vydrzi dlouho ![]()
@Coccinella 13
hele Cocci nez ti dorazila Motyli krasa 💕 dali ti vedet, nebo proste jednoho krasnyho dne prislo
?
@MiliKuu ja blba si to nasla na yt a dekuju, jsi fakt kamos
kdyz zacne Mickyho klubik a pisnicka Hop hop hopiky hop to pak hopikuju cely dopoledne..baby shark mi chybel v nabidce
@Coccinella 13 já už ji právě taky nějaký ten pátek s obměnami notuju, ale včera to byl extrém
@Payus nachytala, nachytala, nemáš zač
já zas neznám Mickeyho klubík - nemáme televizi, o tuhle ‚lahůdku‘ jsem ochuzená ![]()