IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
15.5.20 22:21

@Ba-stet uvidíme jak to dopadne všechno, hlavně ze se něco deje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
15.5.20 22:30

@Kriistyna no je to šílený, vím, že nám dávali nějakou kalkulaci a celé to ivf mělo vyjít cca 70 tis. Kč (doplatek), ovšem započítáno zamražení třeba jen 3 embryí… takže bůhví, na kolik by se to vyšplhalo :roll: kdyby měl aspoň člověk tu jistotu, že to opravdu pomůže… ale třeba na něco přijdete během těch vyšetření ještě… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
15.5.20 23:08

@Payus jj, ovlada se bajecne, jsem z nej opravdu nadsena. Uz se těším, az vyrazime :mrgreen: Predni kolo jde taky zaaretovat. Pani mi k tomu dala jeste nejakou vybavu (zelenou střechu, modrou střechu, nanoznik, plastenku, rukavnik…) a neco mozna jeste poshanim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
15.5.20 23:53

@Anukk no musím doufat, ze nový odběr vyjde, ze se taky dočkáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.5.20 00:42

@Kriistyna takze mila zlata ted jsem na to kapla jo cucim tady do papiru co pisu co se narodilo prvni mimco tady „nam“ :mrgreen:..na svete je uz 5 studiinich kluku a 5 studiinich holek. Dalsi holka a kluk jsou na ceste…neda se svitit devce…2 tvy snehulaci…dalsi kluk a holka aby nam sedeli pocty…koukej tam supnout oba… a at se propadnu jestli kecam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.5.20 00:46

@Coccinella 13 a mas o zabavu postarano :mrgreen: to pujdou korale stranou :mrgreen:..hodim ti „skodolibou“ motivaci :* :hug: dobrouu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
16.5.20 08:36

@Payus :mrgreen: :mrgreen: broucku asi tě zklamu :roll: asi mam v planu mrazacky tam nechat, prodlouzit mrazení a když to pujde, tak v červnu zkusit novy odber, takže mi tam daji jen jednoho :kytka: ale tak nekdo z vas to urcite pak vyrovna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.5.20 08:51

@Kriistyna Snad Ti nove kolo stimulace sedne lip než minulé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
16.5.20 09:23

@Payus to je ale opravdu hodne škodoliba motivace :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
16.5.20 17:51
@Ba-stet píše:
@Kriistyna Snad Ti nove kolo stimulace sedne lip než minulé :hug:

No doufám, dost se toho bojím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.5.20 19:06

Holky, znáte písničku Baby shark? :dance: Kdo trpíte na celodenní prozpěvování furt dokola jedné věci, je ideální :lol: :zed: a nechci v tom být sama :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
16.5.20 20:00

@MiliKuu tak tu si s ruznymi obmenami zpivam uz nekolik let :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neboj, taky ti vydrzi dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
16.5.20 23:58

@Coccinella 13 :hug: hele Cocci nez ti dorazila Motyli krasa 💕 dali ti vedet, nebo proste jednoho krasnyho dne prislo :dance:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
17.5.20 00:03

@MiliKuu ja blba si to nasla na yt a dekuju, jsi fakt kamos :hug: :zed: kdyz zacne Mickyho klubik a pisnicka Hop hop hopiky hop to pak hopikuju cely dopoledne..baby shark mi chybel v nabidce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.5.20 06:34

@Coccinella 13 já už ji právě taky nějaký ten pátek s obměnami notuju, ale včera to byl extrém :mrgreen: @Payus nachytala, nachytala, nemáš zač :hug: :lol: :mrgreen: já zas neznám Mickeyho klubík - nemáme televizi, o tuhle ‚lahůdku‘ jsem ochuzená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí