Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet podsazena vypada ze je ok. Od kolonka ke kolinku taky mas..myslim ze M to dela takze ok
tu hlavu si vychyta ![]()
@Payus Doufám 🙏 Každopádně procházka nedopadla. Když jsem z řevu zacala omdlívat, vratila jsem se pro kočár ![]()
@Ba-stet trenujte doma kocky zatim at si zvykne a nenastve se driv nez ji o zacne fakt bavit. Ja hodne doma s nim hopsam idealni ze strany na stranu takovej polosisatej aerobik
no nesmej se pri myti nadobi a jinejch cinostech ideal. Je fakt ze kroutici se dite v nositku je dost neprijemny natoz kdyz povykuje🙈 ale vy to date, vsechno davate, tak i noseni se podda ![]()
@MiliKuu píše:
První žub je na obzoru![]()
No super
Daník už je skoro pětizubka
pátý se mi teď akorát klube. Je poměrně hodný, tak přeji, ať to máte podobný ![]()
@Ba-stet dej tomu ještě čas
ona si určitě zvykne. Mě na začátku se osvědčilo nosit fakt jen doma třeba u vaření atd a jen maximálně někde kolem baráku jít
@Payus @kocourek88 Musí se to poddat! Nosítko je zatím půjčený, ale nosicí mikinu za ranec už jsem zakoupila
Právě že doma to bylo super, tak jsem se osmělila a to teda neklaplo… Ale řekla bych, že se sešlo víc negativních faktorů, byla už unavená, tím, že jsme dopo běhaly po pochůzkách asi i trochu předrážděná a taky jí asi bylo vedro, i když oblečená byla minimálně. Budu to zkoušet zatím pomaleji, nebo brát ven nosítko i kočár… Jinak já to na doma zatím ani nepotřebuju, s jejím režimem 2 hodinu vzhůru, 3 hodiny spánku - ale musím říct, že se mi to hrozně líbilo, takové bezpracné tulení ![]()
@Ba-stet boze to spani zavidim
. Denan je slofickovej, hazi se do spanku prez den na 15ti minutovky. Jestli je jeho maximum 40 min? Spat mi tak dlouho tak mu snad merim zivotni funkce. Ale v nositku mi usne krasne… odlozim ho a do 5ti min je vzhuru. Nedavno jsem 20 min uspavala abych mu ostrihala jednu ruku??
@Payus Já taky chodím koukat, jestli dýchá
S tím stříháním mi jdeš na ruku - jak často Déčku stříháš nehty a čistíš uši? Já mám pocit, že nedělám prakticky nic jiného a Anka má každý den čerstvý škrábanec a v uších hnojník, jak by řekl pan Fajst ![]()
@Ba-stet ty ouska… uchostoury zapovezeny… Takze kazdy rano tam ma fakt kekes (kde se to bere vazne netusim??!!) a to vezmu ten papirovy obdelciek co jsem mela na pupik (to co nam primacknou na ruku po odberu) nastrikam olejickem a opatrne vytru..jinak ja nevim jestli maj ostani mrnata takovej curbes v usich
a nehty striham vetsinou po prvnim skrabanci, ale fakt to je na etapy…a to stale resime jen ruce…nohy to je uplne unikovka…ja se svejma furt ledovejma rukama probudim i mrtvolu natoz lehce spici Decko
btw a da se na ty usiska pry pouzit ta odsavacka ve tvaru vibratoru z ali..ne ta na vysavac, no nezkousela jsem to ![]()
@Payus To se mi ulevilo
Ance by se tam fakt daly sázet ředkvičky, už jsme si říkala, jak je možný, že je takový čunče. O tom, co má za ušima ani nemluvím
Já to teda vymetám dospěláckýma uchošťourama, ty dětský se mi zdaj k ničemu a s tím obdélníčkem si to taky neumím moc představit, se svejma tlustejma prstama. Čistím teda jen vnější část ucha, ale stejně. Ten olej je dobrý nápad
Nehty stříhám zaživa, ve spaní mě to nenapadlo. Taky jsem četla, že je na to super skleněný pilníček, že to ty dětský nehty obrousí rychle a když zajedeš mimo, tak nezraníš. Pilník jsem koupila, obrousila jednou a ztratila ![]()
@Ba-stet no tak super, uz taky nosite
mala si to musi „osahat“, Saška z toho zezacatku nebyla kdovi jak urvana. Ale dneska uz pohoda. Hlavně jsem zezacatku nosila vzdy jen chvili, nez ji to zacalo vadit. Pak jsem ji vzdy vymotala. Tak podavej hlaseni jak se zlepsujete
jinak co se ousek tyce, tak tam taky muzeme sazet brambory
cistim je detskyma uchostourama a nehty jsou kapitola sama o sobě. Striham snad kazdy druhy max treti den a stejne mala dost casto vypada, jak kdyby na ni vlitla smecka kocek
vzdycky ostriham a jeste zapiluju, aby to nebylo ostry. (Prvni tydny jsme na radu pani doktorky nestrihaly, ale jen pilovaly sklenenym pilnikem) Chvili dobry a za chvili nachazim dalsi a dalsi skrabance. Mam takovou teorii, ze vzdycky kdyz nehtiky trosku poporostou, tak si je zlomi jak porad nekde smatra ruckama a pak se takhle porve. A striham taky kdyz nespi. Vzdycky si musim dat bryle, zapnout celovku, podsadim si ji na klin a jdeme na to. Zrovna zitra musime ostrihat i drapky na nozkach. Dnes si pri obede kejchla a jak mela pusu plnou spenatu, tak pak ty nozky vypadaly jako by prave prisla z pole ![]()
@Coccinella 13 Jsem zvědavá, jestli to Anka taky tak vezme, budu to teda dělat pomalu. Trochu mě zmátlo, jak v obchodě byla nadšená, úplně jsem viděla, jak jí chybí se pořádně rozhlédnout. Mám úplně fóbii ze vzpřímeného nošení a i když se ji snažím co nejvíc „vysadit“ stejně mi v náruči hlavně leží.
Střihání nehtů na nohou mě teď taky čeká
Zatím jsem ustřihla slovy jeden. Jsou tak mrňavé, že tam ty nůžky ani pořádně nenasadím, Ještě že na nohách aspoň rostou pomalu. A k tomu škrábání - teď čtu román, kde hlavní hrdinka trpí tím, že je příliš krásná a rozhodne se zohyzdit struhadlem
Tak mi připadá, že se tím Anka inspirovala.
@Coccinella 13 jooo kez by me rostli nehty tak rychle jako jemu..s tem kockama me to pobavilo
presne
@Ba-stet tak na to je ten sklenenej pilnik ahaaa…ja si rikam na co ho roky mame kdyz na nase nehty je uplne k prdu a ja ho asi koupila pro Matyase kdysi
leta pane 5 me zastavil se svet…tak zase dik holky
ty jako ctes a neusinas u toho? Ja budu cist asi teda Dunanovi…snad ho Agatha Ch. bude bavit jako me…muj posledni radek byl v porodnici…od te doby ctu jen tady Vas a ukoly na Bakalarich ![]()
@Ba-stet to se podda, uvidis
ja teda Sašku nosim i vzprimene, podle me se nema nic prehanet, takze se tak obcas rozhlizi. A hlavne teda s jeji vahou to je obcas lepsi nosici poloha ![]()
@Payus ja se na cteni zatim taky porad jen chystam
![]()
@Ba-stet hele neprovokuj s pauzama, jo? ![]()
@Coccinella 13 vysvetlete mi to vzprimene? Ja mam tak Dendu asi porad
nebo jak to je mysleny? fakt tapu tedka ![]()