IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
810
20.5.20 15:08
@MiliKuu píše:
@Ba-stet @Payus no a já už jsem zas jednou zralá na sebevraždu a to ještě nejsou ani tři hodiny :roll: řev, rudohněv, jekot, k neutišení a nespí… ani v kočáře, nosítku, po kojení, posteli, hojdavaku, na ruce ani na míči ani za boha :( a je to zas to bříško :( já už faaaakt nevím, jak mu pomoct, po půlroce a stále nevím :,( :oops: :zed: :cert: fakt království za jeho úlevu :(

My taky… třetí den řev kdykoliv se blíží čas jídla.. sát jen v noci. Jako začínat příkrmy v době růstu zoubků a do toho očkování…jsem dead… Ale očkování to nebude, v mezičase je andílek. Podle mě je to bříško po prvním dni začátku přikrmů spojený se zuby nebo já nevím. Jsem šílená jako, když mě pustili z porodnice 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.5.20 15:14

@Jitule K Chudáčku :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.5.20 15:21

@Ba-stet nepomáhá Baru vůbec nic, fakt už je toho zas moc :( a to víš, že za ty měsíce trápení už v tom mám praxi (no, obešla bych se) a stejně nic… prostě nic :( a mně je líto jeho, on se prostě kroutí a snaží, řve a nic z toho :( rourka pomáhá na chvilku nebo vůbec a další horší varianta už není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.5.20 15:31

@MiliKuu To je prostě příšerný :( Blbá otázka, ale fakt není žádné vyšetření, na které byste mohli jít? Jedna věc je, že na koliky prostě chlapečci trpěj, ale tady minul půlrok, hýbe se jak o život, frčí příkrmy. V životě jsem neslyšela, že by někdo zkusil tolik, co Milánek. Jsi úžasná, že to tak zvládáš, musí to být hrozné, když nemůžeš nic dělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.5.20 15:48

@Ba-stet no a mudra mi řekla, ať mu dávám lactulozu :nevim: vyřešeno :zed: a já krkavčí matka odmítám půlroční dítě zvykat na projímadla :oops: no očividně není vyšetření :nevim: ale od včera si pohrávám s myšlenkou mu dát bílý jogurt :oops: :think: na netu jsem našla, že to na kakání pomáhá :nevim: a kocourek měla dávat jogurt už před x měsíci jako první příkrm, jednou týdně, jestli si vzpomínám dobře… tak zkusit to :nevim: jinak dneska jsme začali jiné kapky (teď pár dní neměl nic) a uvidíme tak v pátek, zda se to někam pohne… do té doby rozmyslím ten jogurt :oops: Děkuju a nezvládám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.5.20 16:02

@MiliKuu No to jsi psala, že doktorka nabídla tohle „řešení“. To fakt nechápu, vždyť to by mu muselo úplně vyrabovat veškerou mikrofloru, kterou mu tam zadraho dodáváš probiotiky, a muselo by být mnohem hůř :roll: Ten bílý jogurt by mohl pomoct… A co mu teda všechno kapeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.5.20 16:21

@Ba-stet teď aktuálně ode dneška Enticon a jinak nic :mrgreen: :nevim: nemíchám ;) předtím už byl espumisan, infacol, baby calm, sab simplex, balonix med, simethicon baby… postupně teda ;) a probiotika proběhla samostatně dřív, teď jsou v těch kapkách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.5.20 16:55

@MiliKuu snad to konečně pomůže 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.5.20 18:18

@Ba-stet to už jsem si říkala tolikrát :zed: ale pokaždé doufám :oops: :lol: tomu se říká vítězství naděje nad zkušeností :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.5.20 21:08

@MiliKuu :hug: :hug: dnes na Tebe myslim kudy Denda huci…fakt nechapu, obdivuju, klanim se…jak zvladas a prezivas a proste furt jedes znovu a znovu do vycerpani vsech sil…to je proste neuveritelne sileny.
Dena se uklidnil az na vzduchu..v kocare. @Ba-stet co Baru uz Anik chrupe? Ja to ani radsi nenapisu at to nezakriknu…twl to byl den na draka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.5.20 21:18

@Payus Hlavně zajímavý je, že to tak evidentně mělo fakt hodně dětí :think: Anka nakonec spala cřyři hodiny, první dvě ještě často brečela ze spaní. Pak jsme šly se psem, první čtvrthoďku spokojeně v nosítku, pak jsem ji odložila do kočáru a byla asi hoďku spokojená, pozorovala třepotající se listy, povídala. Pak se znovu rozmrzoutila, doma střihla záchvatek, ale vyčerpání a dvě kojení ji uzemnily. Teď spí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.5.20 21:30

@Ba-stet tak ja nevim, tlak divnej? Nebo jak je na tom mesic ted? Ze by ty deti vnimali vic? Je fakt ze Denda takhle nikdy nevyvadi takze uverim asi cemukoli. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.5.20 21:33

@Payus Prý je dnes nebo zítra novoluní :nevim: Těžko říct, Anka má taky lepší a horší dny, ale tohle byl fakt extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
20.5.20 21:56

@Payus @Ba-stet u nas to bylo taky peklicko. Ale vite kdo byl uplne nejvic na ranu? Pavel Normalne jsem myslela ze ho poslu do prd..e A to mam pry svatou trpelivost. Ale dnes hucel a prudil uz od rana a pokracuje v tom vesele dal. Takze jsem ted potřetí uspala Sašku, pujdu si dat sprchu, pak uspim Pavlika a budu delat ze jsem usnula taky :mrgreen: jinak se jeste pohadame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.5.20 22:01

@Coccinella 13 Fakt jo? 8o Evidentně to působí i na dospělé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí