Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiliKuu píše:
@Ba-stet @Payus no a já už jsem zas jednou zralá na sebevraždu a to ještě nejsou ani tři hodinyřev, rudohněv, jekot, k neutišení a nespí… ani v kočáře, nosítku, po kojení, posteli, hojdavaku, na ruce ani na míči ani za boha
a je to zas to bříško
já už faaaakt nevím, jak mu pomoct, po půlroce a stále nevím
![]()
![]()
![]()
fakt království za jeho úlevu
My taky… třetí den řev kdykoliv se blíží čas jídla.. sát jen v noci. Jako začínat příkrmy v době růstu zoubků a do toho očkování…jsem dead… Ale očkování to nebude, v mezičase je andílek. Podle mě je to bříško po prvním dni začátku přikrmů spojený se zuby nebo já nevím. Jsem šílená jako, když mě pustili z porodnice 🤦
@Ba-stet nepomáhá Baru vůbec nic, fakt už je toho zas moc
a to víš, že za ty měsíce trápení už v tom mám praxi (no, obešla bych se) a stejně nic… prostě nic
a mně je líto jeho, on se prostě kroutí a snaží, řve a nic z toho
rourka pomáhá na chvilku nebo vůbec a další horší varianta už není ![]()
@MiliKuu To je prostě příšerný
Blbá otázka, ale fakt není žádné vyšetření, na které byste mohli jít? Jedna věc je, že na koliky prostě chlapečci trpěj, ale tady minul půlrok, hýbe se jak o život, frčí příkrmy. V životě jsem neslyšela, že by někdo zkusil tolik, co Milánek. Jsi úžasná, že to tak zvládáš, musí to být hrozné, když nemůžeš nic dělat ![]()
@Ba-stet no a mudra mi řekla, ať mu dávám lactulozu
vyřešeno
a já krkavčí matka odmítám půlroční dítě zvykat na projímadla
no očividně není vyšetření
ale od včera si pohrávám s myšlenkou mu dát bílý jogurt
na netu jsem našla, že to na kakání pomáhá
a kocourek měla dávat jogurt už před x měsíci jako první příkrm, jednou týdně, jestli si vzpomínám dobře… tak zkusit to
jinak dneska jsme začali jiné kapky (teď pár dní neměl nic) a uvidíme tak v pátek, zda se to někam pohne… do té doby rozmyslím ten jogurt
Děkuju a nezvládám ![]()
@MiliKuu No to jsi psala, že doktorka nabídla tohle „řešení“. To fakt nechápu, vždyť to by mu muselo úplně vyrabovat veškerou mikrofloru, kterou mu tam zadraho dodáváš probiotiky, a muselo by být mnohem hůř
Ten bílý jogurt by mohl pomoct… A co mu teda všechno kapeš?
@Ba-stet teď aktuálně ode dneška Enticon a jinak nic
nemíchám
předtím už byl espumisan, infacol, baby calm, sab simplex, balonix med, simethicon baby… postupně teda
a probiotika proběhla samostatně dřív, teď jsou v těch kapkách ![]()
@Ba-stet to už jsem si říkala tolikrát
ale pokaždé doufám
tomu se říká vítězství naděje nad zkušeností ![]()
@MiliKuu
dnes na Tebe myslim kudy Denda huci…fakt nechapu, obdivuju, klanim se…jak zvladas a prezivas a proste furt jedes znovu a znovu do vycerpani vsech sil…to je proste neuveritelne sileny.
Dena se uklidnil az na vzduchu..v kocare. @Ba-stet co Baru uz Anik chrupe? Ja to ani radsi nenapisu at to nezakriknu…twl to byl den na draka ![]()
@Payus Hlavně zajímavý je, že to tak evidentně mělo fakt hodně dětí
Anka nakonec spala cřyři hodiny, první dvě ještě často brečela ze spaní. Pak jsme šly se psem, první čtvrthoďku spokojeně v nosítku, pak jsem ji odložila do kočáru a byla asi hoďku spokojená, pozorovala třepotající se listy, povídala. Pak se znovu rozmrzoutila, doma střihla záchvatek, ale vyčerpání a dvě kojení ji uzemnily. Teď spí ![]()
@Ba-stet tak ja nevim, tlak divnej? Nebo jak je na tom mesic ted? Ze by ty deti vnimali vic? Je fakt ze Denda takhle nikdy nevyvadi takze uverim asi cemukoli. ![]()
@Payus Prý je dnes nebo zítra novoluní
Těžko říct, Anka má taky lepší a horší dny, ale tohle byl fakt extrém.
@Payus @Ba-stet u nas to bylo taky peklicko. Ale vite kdo byl uplne nejvic na ranu? Pavel Normalne jsem myslela ze ho poslu do prd..e A to mam pry svatou trpelivost. Ale dnes hucel a prudil uz od rana a pokracuje v tom vesele dal. Takze jsem ted potřetí uspala Sašku, pujdu si dat sprchu, pak uspim Pavlika a budu delat ze jsem usnula taky
jinak se jeste pohadame