IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
21.5.20 21:56
@Kriistyna píše:
@Ba-stet jo asi jo, možná mě budou nabírat znova budu v polovině cyklu, jsem rada, ze mě zase po dlouhé době zkontroluji. Buh ví, jak to teď všechno mám…

Jsem taky zvědavá. Držíš ještě nějakou tu dietu na lepší sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
21.5.20 22:04

@Ba-stet zrovna popijim vinko. :lol:
Ty semínka oříšky atd jsem zahrnula do stravy, takže to jim dal…
Jsem zvedava, co mi řekne na tom ultrazvuku.
Jsem dneska 10DC a už mě tlačí břicho zase, tak jsem zvědavá, kdy teď bude ovulka👀 min měsíc byla až 23 DC 8o Teď mi přijde, ze bude dřív :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
21.5.20 22:10

@Kriistyna pripijim na Tvoje zdravi berusko🍷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
21.5.20 22:35

@Payus dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.5.20 22:58

@Kriistyna Aha, a cyklus máš pravidelný? To je zvláštní, že se to takhle posunulo. Ale někdy se to asi stává. To jsem teda zvědavá, co Ti vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
22.5.20 01:32

@MiliKuu gratuluji k dalsimu zoubku :kytka: u nas se porad potvora nechce prorezat :roll: hele s tim Milankovym briskem to je fakt divny. Nechces zkusit nejakyho jinyho doktora? Aspon jako nezavislou konzultaci.
Jinak ja si prave dodelala nehty… takze taky na ne behem dne nenajdu cas :roll:

@Kriistyna drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.5.20 06:34

@Jitule K snaaad neeee :mrgreen: @Payus já ho používám ze zvyku přes den, když jdu něco dělat do kuchyně a malého nechávám v postýlce si hrát, že bych slyšela, kdyby se třeba zvratkama začal dusit… v noci spí se mnou bez monitoru už od malička :oops: :mrgreen: a tam strach nemám :think: :mrgreen: @Ba-stet já doufám, že už to zabírá, aspoň trošku :oops: @Coccinella 13 tady u nás je jediná dětská ta naše, další je až o 30km dál a ta má megaplno, stejně jako naše :roll: ale už jsem nad tím taky uvažovala, zkusit to jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.5.20 07:09
@Payus píše:
Cau kotata, u nas dnesek na pohodu na vsech frontach. A taky jsem snizila radsi postylku o jeden stupen, mela jsem uz divnej pocit jak se furt otaci. A za chvili asi odezni i monitoru dechu, rano bylo mimimo uplne jinde nez jsem ho ulozila…btw pouzivate ho jeste?

Používám… Jedna z naší skupiny miminek na Facebooku má známou, která našla studené dítě ráno v postýlce v 9 měsících… úplně mi je špatně…vím, že to bude vzácnější, ale nepřekáží, tak ho nechám. ( Asi do 18 let) 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.5.20 07:12
@Ba-stet píše:
@Kriistyna Aha, tak to jsem asi myslela ten hormonální profil. Nebo mám aspoň pocit, že jsi psala, že něco bude hotové docela brzy… Čekat měsíc, ach jo.

@MiliKuu :hug: Třeba začínají pomalu zabírat ty kapky. Včera byl strašný den všude :roll:

@Payus Já musím přiznat, že monitor dechu používám jen na noc. Anka operuje v denní a noční postýlce a do té denní jsem ho vždycky zapomněla přenést. Pak jsem ho přidávala v půlce dne a buď ho zapomněla zapnout nebo vypnout a pak to tu řvalo… Hlavně jsem překvapivě klidná i bez něj, to jsem nečekala…

U babičky ho používám taky jen na noc. Moc toho přes den nenaspí, v kočárku ho taky člověk vozí bez…ale na noc jsem klidnější s…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.5.20 08:12

@Ba-stet do umělého jsem ho měla docela pravidelný, teď je to ruzne. Asi to mám trochu rozhazeny. I když potom všem není asi čemu se divit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.5.20 08:12

@Coccinella 13 dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.5.20 08:30

@Payus já ho používám a tom, že malý spí krásně klidně pořád ještě v hnízdečku, tak doufám, že ho ještě nějakou dobu používat budu. Dost mě to uklidňuje, i když to nejrizikovější období by mělo být už za náma (ťuk ťuk ťuk)

@Ba-stet heleď popravdě u Dr to nikdo neřešil :think: já teda u fyzio nebyla, ale je fakt, tree v začátcích jsem malého v tom taky nenechávala pást- měli by být ideálně nazí, tak jsem se ho tak snažila dávat často. Ale k Dr chodíme s těma AIO a ty jsou skoro stejně malé na objem jako jednorázovky, takže se k tomu vůbec nevyjadřovali. Ani na neurologii, kam chodíme. Jinak svrchňáčky mám mum`s best a littles blooms. Oni to jsou vlažné kapsovky, ale to mi došlo až po nějaké době a používám je prostě jako svrchní :lol:
Teď jsem se rozšoupla a koupila i sadu nočních plen s natahovacíma svrchňáčkama, tak jsem zvědavá. Když by to fungovalo, tak bych jednoráz úplně vyřadila :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
22.5.20 09:42

@Payus u nas Saška zatim s monitorem v noci taky chrupe. Behem dne ne, to bud usne v nasi posteli nebo v kocare a nebo v postylce co mam dole a tam monitor nemam. Když byla prtava, tak jsem ho porad prenasela, ale ted uz ho pouzivame opravdu jen na noc.

@MiliKuu hele a co napsat do Prahy do fakultky? Projizdela jsem tady jednu diskuzi ohledne te Saščine nozicce a tam si jedna holka ohromne chvalila jaky tam maji pristup, sama tam psala a hned ji odpovedeli… asi bych to řešila takto ;) mam ti tam mrknout komu psala?

@Jitule K nasim znamym umrela holcicka v roce… takze taky nechavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.5.20 09:50

@Coccinella 13 můžeš kouknout, jestli to máš po ruce… děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.5.20 10:44
@Coccinella 13 píše:
@Payus u nas Saška zatim s monitorem v noci taky chrupe. Behem dne ne, to bud usne v nasi posteli nebo v kocare a nebo v postylce co mam dole a tam monitor nemam. Když byla prtava, tak jsem ho porad prenasela, ale ted uz ho pouzivame opravdu jen na noc.

@MiliKuu hele a co napsat do Prahy do fakultky? Projizdela jsem tady jednu diskuzi ohledne te Saščine nozicce a tam si jedna holka ohromne chvalila jaky tam maji pristup, sama tam psala a hned ji odpovedeli… asi bych to řešila takto ;) mam ti tam mrknout komu psala?

@Jitule K nasim znamym umrela holcicka v roce… takze taky nechavam.

Neeee to je strašný! Já s ním dřív taky spala v posteli, ale strašně jsem se bála a moc nespala, ale bylo to období největších problémů s prdíky a jinak bych nespala vůbec. Teď ho beru do postele jen od 5-6 hod na dotažení. To muselo být strašný, vůbec nechci pomyslet, bych si šla hodit mašli 😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí