IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
23.5.20 08:48

@Coccinella 13 Myslim, že Motol a Fakultka na tom budou odborně stejně, takže se můžeš rozhodnout podle pocitu. Chybu určitě neuděláš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.5.20 08:57

@Kriistyna Potkáš někoho nového :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
23.5.20 09:06

@Ba-stet no nic jiného mi nezbývá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
23.5.20 09:14

@Jitule K jj, ja mam obe deti space. Saška chtela dnes vylezt v 8.14 a ted tu se mnou „snida“ a Pavlik jeste spokojene oddychuje do perin :mrgreen:

@Jitule K @MiliKuu u nas teda batat uplne krasa, Saška si strasne mlaskala :mrgreen: ji zase neoslovila cuketa. Ale priste ji zkusim dat s bramborem. Jeste te zelene krasce dame sanci (ja je totiz zboznuju :mrgreen: )

@MiliKuu jj, vzdyt se to vari hodne dlouho ;) no byl by to gol, kdybychom se tam potkaly, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neboj, brecet budes uz celej život :mrgreen:

@Ba-stet dyne samotna u nas nic moc, v kombinaci s bramborama podstatne lepsi ;) ja mam recept na batatovy satecky, uz se na ne chystam asi tyden :lol: nakonec jsem vcera udelala spaldovy kolac :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
23.5.20 09:16

@Ba-stet ja mam prave tak nejak lepsi pocit z te fakultky. Jen tam neni jedno oddeleni, ale to bychom pripadne udelali zvlast to vysetreni. I v recenzich a ruznych diskuzich mi ta fakultka vychazi lip. A je i vstricnejsi vuci rodicum :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
23.5.20 09:17

Holky Pavlik vcera „vyhrabal“ moji paruku. Neskutečně jsme se nasmaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
23.5.20 09:19
@Ba-stet píše:
@MiliKuu @Jitule K Ty batáty jsou nejaky zakletý. A dýni kluci jedí? Ja se o víkendu chystam na batatovy noky :srdce:

Dýni zítra..my to máme nějaké zpřeházené. Dr mi nadiktovala zrychlenou verzi přikrmů, koukala jsem na ní jak blázen, že má být zelenina po 3 dnech a oba, že není na co čekat, že v 6 měsících dochází zásoba železa v tělíčku a má už ochutnat maso.

Příspěvek upraven 23.05.20 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
23.5.20 09:23
@Coccinella 13 píše:
Holky Pavlik vcera „vyhrabal“ moji paruku. Neskutečně jsme se nasmaly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pěkná holčička 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.5.20 09:32

@Ba-stet joooo dýně byla super, i cuketa, ale ten batát :roll: a samotná brokolice byla dost podobná batátu :roll: :lol: dnes vařím červenou řepu, tu ještě taky neměl, tak uvidíme :mrgreen: @Coccinella 13 já si právě říkala, kolik toho bude z půllitru, proto jsem se ptala, kolik toho dávat :oops: :roll: takhle měl půlku na dopo sváču v broskvi a druhou půlku mu šoupnu navečer a bude :mrgreen: a gól by to byl, jako bychom se už tak napotkávaly málo v Cube :mrgreen: a Pavlínka moc hezká :mrgreen: @Jitule K jojo, my taky jeli zeleninu tři dny, ovoce taky tři dny a maso taky :oops: jistota je jistota ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
23.5.20 10:54

@Ba-stet @MiliKuu @Jitule K :hug: hlasim ze u nas mrkev, brambory, bataty, dyne, brokolice, hrasek, fenykl a maso krom ryb (ty jeste nemel) probehlo na pohodu. Jediny co opravdu nechutna je mlecna kase hami, ryzi mel vcera a jak si cvachlatal. Nenutim ho, otvira pusinu a spase sklenicku k obedu a skenicku k veceri…mezitm mlikujem jak si rekne. Dundis je dobrej stravnik🍛
Chystam se na spenat a cuketu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.5.20 11:07

Mě překvapil ten odpor k batátu, protože je to v podstatě převlečená dýně :think: :D

Jinak, holky, Anka asi nebude nosítkový typ :,( Zkoušíme denně, včera ji nesl muž a byl odhodlaný to zlomit, brek záhy přešel v hysterii a vydržel přesně tak dlouho jako já první den. Dneska byla přetažená, nemohla usnout, takže jeden hysteráček plynule přecházel v druhý, v klidu byla jen na ruce. Tak jsem chtěla zkusit nosítko a prej vůbec. Zatím to v klidu proběhlo jen jeden den, kdy byla v dobré náladě. A i pak brblala, protože začala usínat a najednou ji každý můj pohyb rušil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
23.5.20 11:08

@Coccinella 13 jeee to je fesak :srdce: jak panenka :palec: Matymu za tyden dvanact..na cele prvni pupen…vitej chlapce mezi pubose, to zase jsem na mekko…kdo to tu psal??? Me to nepreslo od prvniho porodu a ten druhy tu mekkost jeste znasobil…takze pokud shabite placku na pohrby…jsem idealni adeptka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.5.20 12:01

@Ba-stet no a mě už nepřekvapuje odpor k batátu, jelikož mi dnes neprošla řepa, tak malý nebude na sladkou zeleninu :lol: a houpeš ji v tom nosítku? Já si připadám občas jak trouba - kor třeba v obchodě- kdyz se malý začne mrvit a já se ho snažím uhoupat :oops: :lol: ale pomůže to vždycky :nevim: @Payus já psala o breku :mrgreen: jsem měkkejš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
23.5.20 12:12

@MiliKuu :lol: :mavam: tesi me placka uplakana.. O vanoce nevyzpivam ani jednu koledu protoze mam slzy dojeti jen zacne hrat hudba..a to nemlucim o skolnich besidkach atd…ja probrecela i vlastne cely svatebni obrad..vubec nevim co rikal ale asi neco moc hezkyho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
23.5.20 12:13

@MiliKuu Jojo, houpu. Z nošení na ruce jsem zvyklá, že ji uklidňuje silné houpání až jemné třesení :D Ale s nosítkem je to tak, že buď se tam nechá navázat a pak celkem drží (podařilo se jednou) nebo od začátku řve a to jsme nezlomili, protože jsme vydrželi trapných deset minut ječení. V pondělí bych ho měla vrátit, asi se s paní domluvím, že si ho nechám ještě týden - když si ho od ní koupím, je to zdarma, když ne, tak asi za 300,–. A uvidím. Možná je to i tím, že ještě tak jistě nedrží hlavičku a necítí se úplně bezpečně :think: Strašně mě to štve, na nějaké pochůzky po městě, výlety, by to bylo ideální (mimochodem, vchod na naši rehabku je šikovně umístěn uprostřed příkrých schodů a myslím, že sama tam nevyjedu). Nemluvě teda o tom, že jsem koupila tu mikinu, která stála víc, než dám za zimní kabát :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí