Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet juuupiii kdyz se dari tak se dari vid, jen tak dal holky at nositko zvitezi, mam z vas radost
hele Dundis v nem uz spinka
je nesmirne pohodlne, a ja se zamilovala a fakt ta zelena k nam jde. Jinak pravdu aloe doporucuju pro vyhubly chcipacky jako jsem ja..nikde netlaci, vsude mekoucko
a jeste tam mam rezervu kdyby nahodou
@Coccinella 13 píše:
@Ba-stet kdy budete mit krtiny? My se stale jeste nedomluvilichaotikovi pedant?
no pravda, ze deti nas maji ucit. Me treba Pavlik uci duslednosti, s tim mam velky problem
Poslední červnovou neděli, 28. Byl to trochu adrenalin, zejména v rozvětvené a akční mužově rodině se po synchronizaci diářů sešla přesně dvě data (minimální možný počet, chystá se ještě velká hromadná párty kulatin a půlkulatin). Pak do toho hodila vidle moje ségra, ale to se nějak vyřešilo. Teď už budeme muset dát dokupy seznam hostů, z toho mám trochu osypky. Ráda bych to udržela do 50 lidí, ale v podstatě 30 je rodina ![]()
@Payus No, když vidím Denise, tak Anka je v tom našem fakt jak zapadlej vlastenec. Je od dvou kil, to si teda vůbec neumím představit
A taky v něm dnes usnula, s dudlíkem v tlamce a ten plastovej střed mi pěkně zatlačila na klíční kost. Jsem prostě rozhodnutá to zlomit. Na venčení se na to asi vykašlu, to je pro obě pohodlnější kočár, ale doktoři, pochůzky, to chci! Navíc ji teď trochu trápilo bříško a na to je to super. I když teda společensky dost na hraně, první část cesty furt krkala a prděla
![]()
@Ba-stet no,noční budu muset mít, jinak bych přišla o smennost. Ale tak uvidíme, hold se nedá nic dělat ![]()
@Ba-stet ja ti chtela napsat at vydtzis, kdyby prudila v kocare taky neprestanes vozit. Proste at si zvyka devecka
ty deti musi pochopit ze to myslime pro ne dobre
i za cenu chvilkove nespokojenosti. Hele a kolik vazi kocina? Ja nevim, snad ho zvazi zitra..jdem na bexsero ![]()
@Ba-stet třeba v tom nositku nechce být proto jak je ještě malinka ![]()
@Kriistyna Kristy vsechno zly pro neco dobry..aspon zamestnas hlavu a prijdes na jiny myslenky
, nerikej mi ze ti to doma uz nelezlo na mozek
a hned jak se mrnousek zavrta tak zase budes doma kocko
a dekuju ti za pochvalu ![]()
@Payus Na posledni prohlídce vážila 5kg, v patek jdem na čtyřměsíční a prvni hexu. Tak drzim palce, ať Déčko toho meningokoka dobře stráví ![]()
@Ba-stet to drobna beruska fakt, tak to jsem zvedava na miry Baru, D mel 63cm a 5,99 kg na 4 mesicce. Dekuju, verim ze to da, musi… V patek odjizdime pryc, jasne kdyztak se to zrusi no ![]()
@Payus uzasny!!! Je nadherny!!! A jak ti sedne? Jsi spokojena? Ja doporucuju Aloe i pro tlustochy
nikde netlaci a nezarezava se ![]()
@Kriistyna vis jak se rika, ze vsechno zly je pro neco dobry? Treba nebudes mit tolik casu na premysleni o tom vsem a prave i diky tomu to klapne
neves hlavu ![]()
@Ba-stet no sikulky jste! ![]()
@Ba-stet ja bych to taky rada zvladla posledni nebo předposlední cervnovy víkend, protoze kluci (moji bratri) budou asi jeste doma. Predpokladam ze v cervenci uz budou mit nejaky ksefty (sravi stage, jeden dela svetla, druhy zvuk… takze koncerty, festaky…) stylove by bylo datum 21.6., to budeme mit 7 let od svatby
u nas moje rodina jen asi 13 dospelych plus 6 deti a od Pavla asi jen tri dospeli. Takze by to melo byt v klidu ![]()
@Coccinella 13 jsem rada ze jsem poslechla a vyhral hyril
je uzasny…mekoucky, Denan se hned „zacucnul“ do slintaku
takze schvaleno, i chlap je unesenej, ale jeste nenesl. Uz se tesim az ho provetrame venku
dekuju, podam hlasku jak to dava
dnes jsme pokorili prvne banan…fakt mu smakovat, snedl celou misku.
@Coccinella 13 @Payus jo holky, já to tak i beru.
Ale doma jsem se nenudila, bylo mi tu fajn, na zahrade je pořad co dělat, pes kočka… budu se tesit až budu těhotná a zase v klidu doma ![]()