Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet píše:
@MiliKuu Jako ne že bych nepotřebovala trochu usměrnit, ale to teda bude bolet. Pedanta (ale totálního) porodila moje rozevlátá švagrová. Když jsem tam kdysi byla na návštěvě a kecaly jsme, co pět minut chodil zoufalý šestiletý synovec a oznamoval: „Mami, už je pět, za hodinu vyrážíme, a ty ses ještě nezačala oblíkat!“
To je ale roztomilý chlapec
potřebovala bych ho půjčit na manžela ![]()
@Coccinella 13 píše:
@MiliKuu u nas dnes taky nic moc. Malou posledni dny taky trapi brisko, do toho asi i zoubky… ale neni to urcite takova prekerka jako u vasuz aby byl Milanek v pohodě
@Jitule K a mixujes mu nebo jak mu to pripravujes? Zkus treba jinou konzistenci
Mixují s kojeneckou vodou, aby to bylo řidší. Ale mlátí mi do lžičky…jak do ní praští, dá si ruce do očí 🤦 tak aspoň dám lžičku té delikatesy do lahvičky s větší dírkou v savičce a ještě víc naředím, batátu takhle vypil, ale včera mix zeleniny ani náhodou.
@Jitule K píše:
Houby pátý, 27.5. mu bude 6 měsíců ukončených… Teda pořád si pletu co je korigo a co je ten druhý název…něco je ten předčasný, ne? To byl o 5 týdnů. Kojení se vůbec nezlepšilo. Cucá jen v noci jinak bez šance. Už tu odsávačku nesnáším, takový byl klid. Co času to zabere 🤦 😔
Ježiš, to letí 🙊 To pardoon
Jinak u předčasných se počítá biologický věk - kolik jim je podle data narození, a korigovany - kolik by jim bylo, kdyby se narodili na termín. Ja to teda rozlišuju, zejména u doktorů, když Anka nesplní nejakou tabulku.
@Jitule K píše:
Mixují s kojeneckou vodou, aby to bylo řidší. Ale mlátí mi do lžičky…jak do ní praští, dá si ruce do očí 🤦 tak aspoň dám lžičku té delikatesy do lahvičky s větší dírkou v savičce a ještě víc naředím, batátu takhle vypil, ale včera mix zeleniny ani náhodou.
A zkouselas to ředit MM nebo treba jen rozmačkat? To je mi lito, že to u vas drhne na všech frontách, i s tím kojenim ![]()
@Ba-stet kdy budete mit krtiny? My se stale jeste nedomluvili
chaotikovi pedant?
no pravda, ze deti nas maji ucit. Me treba Pavlik uci duslednosti, s tim mam velky problem ![]()
@Jitule K píše:
Tak to zkus misto mixovani jen pomackat. A treba mu kus ovarene mrkve nebo okurky dej do rucicky, at si zuzla sam. Treba mu vadi ta „kase“
Tak a je to tady. Můj návrat do práce
Teď mi to moje plány pekne Kazi ![]()
@Ba-stet Nene,ze ani náhodou a ještě se divili, jakto, té jsem doma a hned ukončit. Ze IVF není důvod být doma.
@Kriistyna Sakraaaa
A myslíš, že domluva u vás v nemocnici by nebyla možná? Na ty denní?
@payus To je krásný
Musím říct, že se mi v té zelené líbí ještě víc, než to původní modré. Ta barva Tobě i vršku Dendovy hlavy sedne!!!
@Ba-stet no něco malo jsem si tam teď domluvila, horší je, ze to zasahuje teď do prázdnin už, je to na prd… ani nevím, kdy presne budu chybět, jak to budu snášet no načasování dobry
Já se teda musím pochlubit, že u nás dnes nosítko klaplo! Trochu to přičítám chladnému počasí, řekla bych, že Anka je po muži a nemilostivě snáší vedro, dnes bylo akorát, když jsme se zahřívaly. A vzala jsem si k srdci kocouří poznámku o nervozitě. Když trochu plakala, tak jsem ji ani neutěšovala, jen přesvědčovala, že je to bezva. Navíc jsem s sebou netáhla kočár jako záložní plán, kdyby to nešlo. Takže klasické Když musíš, můžeš
Zítra bych potřebovala vyzvednout něco na Zličíně, takže to bude druhá zátěžovka.
@Kriistyna Tak aspoň, že jste se domluvili. Je to blbý, o tom žádná. Ale zase třeba přijdeš trochu na jiný myšlenky a třeba to teď budeš snášet líp ![]()