IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
24.5.20 10:35

@Ba-stet nene bez nosítka :mrgreen: nějak takhle (foto s mojí maminkou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.5.20 11:01

@kocourek88 Aha :) Takjle ji davam odříhavat taky a muž ji někdy nosi v echt vzpřímené poloze, tím to nebude. Ještě mě napadlo, jestli jí paradoxně nevadí to stísnění. Třeba zavinuti nesnáší odmala. Ale zase v náruči se nosí ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.5.20 19:14

Tak co dneska dětičky? U nás extra mrzuté odpoledne :( bříško :zed: už jsme si poplakali i spolu, takže tak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
24.5.20 19:19
@MiliKuu píše:
Tak co dneska dětičky? U nás extra mrzuté odpoledne :( bříško :zed: už jsme si poplakali i spolu, takže tak :zed:

Ahoj, zase bříško? To je chudáček :zed: už i nás prdíky přešly, vy si to vybíráte :,( malý Vítek je v pohodě, ale příkrmy ani náhodou ani z lahvičky naředěné. Dneska mix mrkev, brambor, květák a ksichtil se jako já na koprovku :lol: tak nevím, asi bude fakt cucat do 18ti 😂 nějaká rada jak na něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.5.20 19:57

@MiliKuu U nás taky mrzuto. Dopo jsme byli na obhlídce farní zahrady kvůli afterparty po křtinách, pak u tchyně na obědě, odchod dom v pět. Takže celý den spaní i krmení jinak než obvykle. Začínám si myslet, že chaotikovi byl seslán pedant, aby ho trochu převychoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.5.20 19:58
@Jitule K píše:
Ahoj, zase bříško? To je chudáček :zed: už i nás prdíky přešly, vy si to vybíráte :,( malý Vítek je v pohodě, ale příkrmy ani náhodou ani z lahvičky naředěné. Dneska mix mrkev, brambor, květák a ksichtil se jako já na koprovku :lol: tak nevím, asi bude fakt cucat do 18ti 😂 nějaká rada jak na něj?

Já myslím, že to bude chtít jen čas :think: Vždyť kolik mu je? Korigo ukončený pátý? A co to kojení? Už se to vylepšilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.5.20 20:33

@Jitule K no jo, bříško si vybírá, zas ale rostou dva zoubky zároveň a ani nekňoukne ;) @Ba-stet je to možné :lol: otázka, zda je to dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.5.20 20:42

@MiliKuu Jako ne že bych nepotřebovala trochu usměrnit, ale to teda bude bolet. Pedanta (ale totálního) porodila moje rozevlátá švagrová. Když jsem tam kdysi byla na návštěvě a kecaly jsme, co pět minut chodil zoufalý šestiletý synovec a oznamoval: „Mami, už je pět, za hodinu vyrážíme, a ty ses ještě nezačala oblíkat!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.5.20 21:39

@MiliKuu :roll: to me mrzi Mili :hug: @Jitule K Jito a ty mu davas prikrmy v lahvicce? Ja cetla :mrgreen: no pardon jednou jsem neco nacetla tak musim :mrgreen: ze prikrmy vyhradne lzickou, o kasi teda nemluvim jo..tolik me chytre okenko :hug: @Ba-stet :mrgreen: to by me slehlo, chudak mamina :mrgreen:
U me obe deti v dobre nalade, az na dest a par malickosti to byl fajn vikend. Zelenina si ale asi vejska nad tou vlahou☔ ☔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.5.20 21:55

@Payus Jojo, je to trochu zničující :mrgreen: A déšt na kytky dobrý, ale pes už mi poslal vytýkací dopis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.5.20 22:33

@Ba-stet to mi rikej Waflinu vyhnat v desti na zachod je umeni. Pepan ten dest miluje, furt v nem blbec beha celej durch..ale pozitivni je ze to z nej splachne smrad z ryby kterou nemohl neminout :roll: dnes mi utekla Bonita, vis jak se na prd nahani hluchej pes, ikdyz ji vidim zada tak se neotci?! Ja myslela ze me slak trefi…to jedna z tech malikosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
25.5.20 00:28

@MiliKuu u nas dnes taky nic moc. Malou posledni dny taky trapi brisko, do toho asi i zoubky… ale neni to urcite takova prekerka jako u vas :hug: uz aby byl Milanek v pohodě :*

@Jitule K a mixujes mu nebo jak mu to pripravujes? Zkus treba jinou konzistenci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
25.5.20 07:29
@Ba-stet píše:
Já myslím, že to bude chtít jen čas :think: Vždyť kolik mu je? Korigo ukončený pátý? A co to kojení? Už se to vylepšilo?

Houby pátý, 27.5. mu bude 6 měsíců ukončených… Teda pořád si pletu co je korigo a co je ten druhý název… :lol: něco je ten předčasný, ne? To byl o 5 týdnů. Kojení se vůbec nezlepšilo. Cucá jen v noci jinak bez šance. Už tu odsávačku nesnáším, takový byl klid. Co času to zabere 🤦 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
25.5.20 07:32
@MiliKuu píše:
@Jitule K no jo, bříško si vybírá, zas ale rostou dva zoubky zároveň a ani nekňoukne ;) @Ba-stet je to možné :lol: otázka, zda je to dobře :lol:

Dva zoubky najednou? Jak to poznáš? Já mu koukala dneska do pusinky a nic nevidím 🤔 🤷 ale pořád jsme si mysleli, že ty prsa nechce kvůli nim. MS taky nic, tak já nevím. :zed: To bříško je peklo, upřímně vás lituju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
25.5.20 07:36
@Payus píše:
@MiliKuu :roll: to me mrzi Mili :hug: @Jitule K Jito a ty mu davas prikrmy v lahvicce? Ja cetla :mrgreen: no pardon jednou jsem neco nacetla tak musim :mrgreen: ze prikrmy vyhradne lzickou, o kasi teda nemluvim jo..tolik me chytre okenko :hug: @Ba-stet :mrgreen: to by me slehlo, chudak mamina :mrgreen:
U me obe deti v dobre nalade, az na dest a par malickosti to byl fajn vikend. Zelenina si ale asi vejska nad tou vlahou☔ ☔

Zkusila jsem jak ze skleničky lžičkou, tak domácí lžičkou… teď z lahvičky cucat že skleničky i domácí..už fakt nevím. Mamka mi říkala, že dřív začínali polívkami, kterou dali do lahvičky, abychom ochutnali chutě a až potom lžičky, ale stejně prd platný. Hned po prvním soustu že lžičky si sáhne na pusu a začne mnout očička, pak si sáhne až na hlavu (jídlo všude i v řasách) a začne strašně řvát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí