IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
21.5.20 14:08

@Coccinella 13 oooo děkuji, Vladi, jsi špica :palec: ještě dnes a zítra nechám samostatné kapky, ať ukážou, co umí a v sobotu případně přidám ovesnou vodu :lol: ty se máš, že si stíháš udělat nehty, já jsě ráda, když si je v průběhu týdne stihnu postupně ostříhat :oops: :lol: Tak ať ti spinká :srdce: @Ba-stet u nás mnohem lepší než včera, brečí minimálně, zato maximálně prdí :mrgreen: ale zatím nekaká, tak uvidíme, co přinese odpoledne :oops: a vidíš, jak se kamarádí Theo s Aninkou? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
21.5.20 14:39

@MiliKuu no ja prave taky moc nestiham. Takze to vypada priserne. Vetsinou si to delam tak po dvou, ale ted uz to je tragedie a chtelo by to vzit vsechny. Jen se mala porad budi, tak se mi ta trouba nechce vytahovat. Co pak s ni, kdyz se vzbudi a ja budi mit zrovna ruce v troube :mrgreen: tak udelam asi jen pripravu a laky az vecer, az budou spat oba. Jdu uklízet… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
21.5.20 15:22

Tak Milánek nelení a už mu roste i druhý zub dole :oops: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
21.5.20 15:41

Tak holky, genetika za nama a mám pozadano o převoz ⛄️⛄️ K nám do caru. Tak už nebudu patřit do CUBE týmu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.5.20 15:46

@Kriistyna A mazej z diskuse :cert: :D :hug: Takže první výsledky za týden? Jsem napjatá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.5.20 15:47

@MiliKuu No ten jede! Myslíš, že ten včerejšek byl z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
21.5.20 15:50

@Ba-stet :lol:
No z ty genetiky to asi potrvá, urco měsíc ne-li dyl :roll: ale Ve středu tam půjdu na ultrazvuk a pro výsledky krve hormonální profil a jestli nemáme AIDS a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.5.20 16:17

@Ba-stet heleď já už pomalu ze čtverců přešla na kalhotkovky. Jak už se Daník u toho kroutí, otáčí a bere mi to z ruky, tak už je to teda fakt mazec ho přebalit :lol: teď teda mám nějaké kalhotkové, nějaké AIO a i nějaké SIO a tak nějak zkouším, co vyhovuje nejvíc :mrgreen: látkuju už vlastně čeká den, i když jdeme ven a jen na noc zatím dávám Pampersky. Ale už řeším i noční plenky, takže asi budu kupovat a zkoušet i ty :think: chci pokud možno jednoráz úplně odbourat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
21.5.20 17:20

@Kriistyna tak gratuluju :kytka: @Ba-stet nevím Baru, je to jakési divné :? už tomu vůbec nerozumím :( zas už u nás břišní sajgon, ale narozdíl od včera jen půlden :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
21.5.20 20:56
@MiliKuu píše:
Tak Milánek nelení a už mu roste i druhý zub dole :oops: :lol: :dance:

Vy to berete ve velkém teda 8o malý dneska taky dobrý, včera to bylo psycho. Do pusinky jsem mu nesahala, sát pořád nechce, jen v noci a v 6 ráno jinak řev. ty máš teda zubatce…to bude kojeníčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
21.5.20 21:15

@MiliKuu dekuji,nevím jestli je čemu gratulovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
21.5.20 21:29

Cau kotata, u nas dnesek na pohodu na vsech frontach. A taky jsem snizila radsi postylku o jeden stupen, mela jsem uz divnej pocit jak se furt otaci. A za chvili asi odezni i monitoru dechu, rano bylo mimimo uplne jinde nez jsem ho ulozila…btw pouzivate ho jeste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.5.20 21:42

@Kriistyna Aha, tak to jsem asi myslela ten hormonální profil. Nebo mám aspoň pocit, že jsi psala, že něco bude hotové docela brzy… Čekat měsíc, ach jo.

@MiliKuu :hug: Třeba začínají pomalu zabírat ty kapky. Včera byl strašný den všude :roll:

@Payus Já musím přiznat, že monitor dechu používám jen na noc. Anka operuje v denní a noční postýlce a do té denní jsem ho vždycky zapomněla přenést. Pak jsem ho přidávala v půlce dne a buď ho zapomněla zapnout nebo vypnout a pak to tu řvalo… Hlavně jsem překvapivě klidná i bez něj, to jsem nečekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
21.5.20 21:46

@Ba-stet jo asi jo, možná mě budou nabírat znova budu v polovině cyklu, jsem rada, ze mě zase po dlouhé době zkontroluji. Buh ví, jak to teď všechno mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.5.20 21:54
@kocourek88 píše:
@Ba-stet heleď já už pomalu ze čtverců přešla na kalhotkovky. Jak už se Daník u toho kroutí, otáčí a bere mi to z ruky, tak už je to teda fakt mazec ho přebalit :lol: teď teda mám nějaké kalhotkové, nějaké AIO a i nějaké SIO a tak nějak zkouším, co vyhovuje nejvíc :mrgreen: látkuju už vlastně čeká den, i když jdeme ven a jen na noc zatím dávám Pampersky. Ale už řeším i noční plenky, takže asi budu kupovat a zkoušet i ty :think: chci pokud možno jednoráz úplně odbourat :)

A jaké kalhotkové máš? Já doufám, že odezní korona šílenství a budu moct jít na ten seminář, co nevyšel před porodem, a načerpám tam nějakou inspiraci. Zatím mi dost vyhovuje ten systém, co máme, tak nějak doufám, že to do budoucna jen posílím nějakou šikovnou vrstvou. Hele, a nemáš problém s látkováním u doktorů a tak? Já mám pocit, že to pořád musím před někým obhajovat. Fyzio na rehabce zakázala, aby s tím Anka pásla (ona se teda netvářila ani na pasení s jednorázem), takže ji teď 4× denně převlíkám, ale až začne lézt, tak už ji tu s nahým zadkem nechci :D Ale snad až bude mít třeba 7-8 kg, tak ten poměr nebude tak hrozný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí