Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coccinella 13 oooo děkuji, Vladi, jsi špica
ještě dnes a zítra nechám samostatné kapky, ať ukážou, co umí a v sobotu případně přidám ovesnou vodu
ty se máš, že si stíháš udělat nehty, já jsě ráda, když si je v průběhu týdne stihnu postupně ostříhat
Tak ať ti spinká
@Ba-stet u nás mnohem lepší než včera, brečí minimálně, zato maximálně prdí
ale zatím nekaká, tak uvidíme, co přinese odpoledne
a vidíš, jak se kamarádí Theo s Aninkou? ![]()
@MiliKuu no ja prave taky moc nestiham. Takze to vypada priserne. Vetsinou si to delam tak po dvou, ale ted uz to je tragedie a chtelo by to vzit vsechny. Jen se mala porad budi, tak se mi ta trouba nechce vytahovat. Co pak s ni, kdyz se vzbudi a ja budi mit zrovna ruce v troube
tak udelam asi jen pripravu a laky az vecer, az budou spat oba. Jdu uklízet… ![]()
Tak holky, genetika za nama a mám pozadano o převoz ⛄️⛄️ K nám do caru. Tak už nebudu patřit do CUBE týmu ![]()
@Kriistyna A mazej z diskuse
Takže první výsledky za týden? Jsem napjatá!
@Ba-stet ![]()
No z ty genetiky to asi potrvá, urco měsíc ne-li dyl
ale Ve středu tam půjdu na ultrazvuk a pro výsledky krve hormonální profil a jestli nemáme AIDS a tak ![]()
@Ba-stet heleď já už pomalu ze čtverců přešla na kalhotkovky. Jak už se Daník u toho kroutí, otáčí a bere mi to z ruky, tak už je to teda fakt mazec ho přebalit
teď teda mám nějaké kalhotkové, nějaké AIO a i nějaké SIO a tak nějak zkouším, co vyhovuje nejvíc
látkuju už vlastně čeká den, i když jdeme ven a jen na noc zatím dávám Pampersky. Ale už řeším i noční plenky, takže asi budu kupovat a zkoušet i ty
chci pokud možno jednoráz úplně odbourat ![]()
@Kriistyna tak gratuluju
@Ba-stet nevím Baru, je to jakési divné
už tomu vůbec nerozumím
zas už u nás břišní sajgon, ale narozdíl od včera jen půlden
![]()
@MiliKuu píše:
Tak Milánek nelení a už mu roste i druhý zub dole![]()
![]()
Vy to berete ve velkém teda
malý dneska taky dobrý, včera to bylo psycho. Do pusinky jsem mu nesahala, sát pořád nechce, jen v noci a v 6 ráno jinak řev. ty máš teda zubatce…to bude kojeníčko ![]()
Cau kotata, u nas dnesek na pohodu na vsech frontach. A taky jsem snizila radsi postylku o jeden stupen, mela jsem uz divnej pocit jak se furt otaci. A za chvili asi odezni i monitoru dechu, rano bylo mimimo uplne jinde nez jsem ho ulozila…btw pouzivate ho jeste?
@Kriistyna Aha, tak to jsem asi myslela ten hormonální profil. Nebo mám aspoň pocit, že jsi psala, že něco bude hotové docela brzy… Čekat měsíc, ach jo.
@MiliKuu
Třeba začínají pomalu zabírat ty kapky. Včera byl strašný den všude ![]()
@Payus Já musím přiznat, že monitor dechu používám jen na noc. Anka operuje v denní a noční postýlce a do té denní jsem ho vždycky zapomněla přenést. Pak jsem ho přidávala v půlce dne a buď ho zapomněla zapnout nebo vypnout a pak to tu řvalo… Hlavně jsem překvapivě klidná i bez něj, to jsem nečekala…
@Ba-stet jo asi jo, možná mě budou nabírat znova budu v polovině cyklu, jsem rada, ze mě zase po dlouhé době zkontroluji. Buh ví, jak to teď všechno mám…
@kocourek88 píše:
@Ba-stet heleď já už pomalu ze čtverců přešla na kalhotkovky. Jak už se Daník u toho kroutí, otáčí a bere mi to z ruky, tak už je to teda fakt mazec ho přebalitteď teda mám nějaké kalhotkové, nějaké AIO a i nějaké SIO a tak nějak zkouším, co vyhovuje nejvíc
látkuju už vlastně čeká den, i když jdeme ven a jen na noc zatím dávám Pampersky. Ale už řeším i noční plenky, takže asi budu kupovat a zkoušet i ty
chci pokud možno jednoráz úplně odbourat
A jaké kalhotkové máš? Já doufám, že odezní korona šílenství a budu moct jít na ten seminář, co nevyšel před porodem, a načerpám tam nějakou inspiraci. Zatím mi dost vyhovuje ten systém, co máme, tak nějak doufám, že to do budoucna jen posílím nějakou šikovnou vrstvou. Hele, a nemáš problém s látkováním u doktorů a tak? Já mám pocit, že to pořád musím před někým obhajovat. Fyzio na rehabce zakázala, aby s tím Anka pásla (ona se teda netvářila ani na pasení s jednorázem), takže ji teď 4× denně převlíkám, ale až začne lézt, tak už ji tu s nahým zadkem nechci
Ale snad až bude mít třeba 7-8 kg, tak ten poměr nebude tak hrozný…