Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet to teda. Doufam, ze ho to do rana prejde. Normalne jsem si dnes dala po dlouhe dobe panáka
Lip totiz snasim prudici deti ![]()
@Coccinella 13 Nj, u dětí člověk chápe, že se neovládnou
Hele, a Pavlík měl taky blbej den, nebo se to vztahovalo jen na mimina (a některé dospělé)?
@Ba-stet Pavlik byl taky protivnej. Ale rozhodne mene nez jeho tatinek
![]()
@Coccinella 13 a veris mi ze se u nas dnes taky strhla vymena nazoru ale probehla tak nak jednostrane, tak jsem to vyslechla a vzteky ostrihala prerostej spendlik, moc mu to slusi
Stanan by dopadl zdaleka hur
takze upravuju @Ba-stet deti a muze…ja to mam takze jsem z obliga novoluni nenovoluni mam omluvenku ![]()
@Ba-stet Maty byl treba ok. Uklidil si pokoj, dal na zapase dva goly, do skoly ukoly ok..asi je uz v nakym slepym bode kam ta energie nesaha, a nebo se lomi na jinou ![]()
@MiliKuu Mili, jeste nez zacnes s tim jogurtem, tak me napadlo ze mi kdysi kdosi radil odvar z vlocek. Nechces to zkusit?
@Coccinella 13 zkusím cokoli
nevíš, kolik vody a vloček? Na netu milion různých informací
![]()
Davala jsem tak na 0,5l vody 3 lzice ovesnych vlocek. Povarit tak 20 min a precedit. Pouziva se opravdu jen ta voda
necim mu to zred, treba presnidavkou, nebo z toho muzes uvarit kasi. Zkus, jsem zvedava jestli vam to pomuze
@Coccinella 13 a prosím tě, Cocci, kolik mu toho mám dát? Jako celou tu vodu, co zbyde po svaření najednou? Nebo na jak dlouho je ta jedna ‚dávka‘? Děkuju
PS: kdybys mi chtěla prozradit, jak se jmenuješ křestním, mohla bych tě i plnohodnotně oslovovat ![]()
@MiliKuu ja z toho Pavlikovi delala kase, ale i to trochu cucal a vim ze to nekdo pouziva treba misto vody do UM. Tu jednu „davku“ jsme meli tak behem toho dne, druhy den dalsi vareni. Jsem Vlaďka ![]()
Holky, jak to dnes vypadá? U zase zavládla dobrá nálada! Teď probíhá nuda hraní a já se snažím natočit, jak se Anka přetáčí. Udělala jsem tříminutové video plné kroucení a kopání a když se konečně zase začala točit, vlezl mi do záběru pes a všechno zakryl svojí obří hlavou
Když jsem ho odehnala, byla zase zpět na zádech.
@Ba-stet u nas se zda taky dobry den
ja byla se Saškou vyridit nejaky papiry ve meste a koupit par maličkosti a kluci jeli na kolo a vrati se asi az pozdeji odpoledne. Takze ted chystam Šušce obed, povesim pradlo a az usne tak bych si potrebovala udelat nehty (aspon jednu ruku) mam je totiz uz opravdu otresny
a jeste bych potrebovala uklidit. Kez by spala aspon tri hodky ![]()