IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3068
20.5.20 22:11

@Ba-stet to teda. Doufam, ze ho to do rana prejde. Normalne jsem si dnes dala po dlouhe dobe panáka :mrgreen: Lip totiz snasim prudici deti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.5.20 22:13

@Coccinella 13 Nj, u dětí člověk chápe, že se neovládnou :roll: Hele, a Pavlík měl taky blbej den, nebo se to vztahovalo jen na mimina (a některé dospělé)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
20.5.20 22:15

@Ba-stet Pavlik byl taky protivnej. Ale rozhodne mene nez jeho tatinek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.5.20 23:45

@Coccinella 13 a veris mi ze se u nas dnes taky strhla vymena nazoru ale probehla tak nak jednostrane, tak jsem to vyslechla a vzteky ostrihala prerostej spendlik, moc mu to slusi :palec: Stanan by dopadl zdaleka hur :cert: takze upravuju @Ba-stet deti a muze…ja to mam takze jsem z obliga novoluni nenovoluni mam omluvenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
20.5.20 23:48

@Ba-stet Maty byl treba ok. Uklidil si pokoj, dal na zapase dva goly, do skoly ukoly ok..asi je uz v nakym slepym bode kam ta energie nesaha, a nebo se lomi na jinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.5.20 23:55

@Payus Stejně to byl divnej den 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
21.5.20 00:14

@MiliKuu Mili, jeste nez zacnes s tim jogurtem, tak me napadlo ze mi kdysi kdosi radil odvar z vlocek. Nechces to zkusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
21.5.20 00:31

@Ba-stet to teda jo. Zitra at se mame vsichni lip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
21.5.20 06:02

@Coccinella 13 zkusím cokoli :zed: nevíš, kolik vody a vloček? Na netu milion různých informací :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
21.5.20 09:41

Davala jsem tak na 0,5l vody 3 lzice ovesnych vlocek. Povarit tak 20 min a precedit. Pouziva se opravdu jen ta voda ;) necim mu to zred, treba presnidavkou, nebo z toho muzes uvarit kasi. Zkus, jsem zvedava jestli vam to pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
21.5.20 11:37

@Coccinella 13 a prosím tě, Cocci, kolik mu toho mám dát? Jako celou tu vodu, co zbyde po svaření najednou? Nebo na jak dlouho je ta jedna ‚dávka‘? Děkuju :kytka: PS: kdybys mi chtěla prozradit, jak se jmenuješ křestním, mohla bych tě i plnohodnotně oslovovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
21.5.20 12:36

@MiliKuu ja z toho Pavlikovi delala kase, ale i to trochu cucal a vim ze to nekdo pouziva treba misto vody do UM. Tu jednu „davku“ jsme meli tak behem toho dne, druhy den dalsi vareni. Jsem Vlaďka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
21.5.20 13:02

Holky, jak to dnes vypadá? U zase zavládla dobrá nálada! Teď probíhá nuda hraní a já se snažím natočit, jak se Anka přetáčí. Udělala jsem tříminutové video plné kroucení a kopání a když se konečně zase začala točit, vlezl mi do záběru pes a všechno zakryl svojí obří hlavou :mrgreen: Když jsem ho odehnala, byla zase zpět na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
21.5.20 13:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
21.5.20 13:16

@Ba-stet u nas se zda taky dobry den ;) ja byla se Saškou vyridit nejaky papiry ve meste a koupit par maličkosti a kluci jeli na kolo a vrati se asi az pozdeji odpoledne. Takze ted chystam Šušce obed, povesim pradlo a az usne tak bych si potrebovala udelat nehty (aspon jednu ruku) mam je totiz uz opravdu otresny :mrgreen: a jeste bych potrebovala uklidit. Kez by spala aspon tri hodky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí