Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coccinella 13 Děkuji, ono na bulíčka je 13,5 už vážně i tak krásný věk, ale kdyby nám tu měla dělat radost ještě rok a půl byla bych šťastná.
@Lamicka2016 ja taky rodila v listopadu
a ted mi proplaceli celou letosni dovcu
plus temer celou lonskou. Loni jsem totiz vybrala jen asi 5 dni ![]()
@Lamicka2016 no jenze tu na pristi rok asi nevyberes
to se asi bude muset proplatit. U nas se taky dovca nikdy neproplaci. Zkus se na to pak zeptat, az oznamis ze jsi tehu. Skoda aby ti ty penize utekly. Kdyz pozadas az po nastupu na rodicak, tak pak se to prave krati ![]()
@Coccinella 13 tak to je hezké, už jsem četla, že lze dočerpat dovolenou mezi mateřskou a rodičákem, tak to bude asi ono. Jen tam tedy nepsali, že by byl nárok na tu z následujícího roku. Tak možná je to hezké gesto Vaší firmy.
@Lamicka2016 no nase firma rozhodne nedela hezka gesta. Takze pokud by to nebylo dane zakonem, rozhodne by nam nic nedali. Naopak byvaji dost casto na hrane a nic neni navic nebo jako hezke gesto. To ze zazadas o docerpani vlastne znamena ze ti to proplati. A je to na konci matersky, takze uz pristi rok ![]()
@Lamicka2016 Držím palce, ať je bulička brzy fit
Je to hrozný, člověk k těm potvorám přilne a patnáct let uběhne jak nic. Loni mi umřel kocour a sebralo mě to úplně hrozně, hůř než jsem čekala ![]()
Jinak holky, hádejte, kdo se ode dneška nosí???
Konečně jsem se pochlapila dneska jsme s Ankou oběhaly nějaké pochůzky a nosítkový krám. Máme na týden půjčené šátkové nosítko Didymos, jediné, které opravdu sedlo i na drobka. Podle toho, jak bude vyhovovat, ho buď vyměníme za jiný model, nebo mi objednají vlastní. V krámě mi to šlo nasazovat skvěle, teď jsem pro vás chtěla udělat fotku, ale Anka už byla přetažená a vůbec mi nepomáhala. Tak doufám, že to správné nasazení nebyla jen náhoda a odpoledne mi to půjde. Bylo to úplně super, když jsme tam přicházeli (i s panem tatínkem, který chtěl být u toho), tak už byla dost mrzutá, v kočárku přes tři hodiny. A když se dala do nosítka, úplně se rozzářila, pořád se otáčela ze strany na stranu, všechno ji hrozně zajímalo
Pak jsme ji zase vyndali a fňukání bylo zpět.
@MiliKuu No nene! A jak to snáší? Myslíš, že ten včerejšek byl z toho?
@Ba-stet možné to je, už mě to taky napadlo
a snáší to v pohodě, líp než já
slintá teda jak buldog, ale to nevadí
než jsem koupila calgel, zub je tu ![]()
@MiliKuu Bylo by fajn, kdybyste si aspoň zuby nevyžrali do dna, když už Milánek tak trpí s tím zažíváním
![]()
@Ba-stet no doufám
teplotu nemá, nějaké nové bolesti taky ne
tak snad to bude v cajku
tak dej vědět, jak nosítko ![]()
@Lamicka2016 mrzi me co prozivate vy i cubinka…to jednomu trha srdce, ja bych pro ty nase obludy taky dejchala…nekdy me neskutecne stvou, ale bez nich by to vubec neslo. K te dovce myslim ze to nekrati, ja za loni oddelala 3 mesice a ted ze mi proplati 19 stare dovci a 9 dnu nove. Ale nevim kdy mi konci materska. Rp nastupuju 1.6 ![]()
Zde neumělé fotky z domácího nošení. Můžete zkouknout, jestli to mám dobře? Zatím v tom trochu bimbá hlavou, ale spíš, ze neví, na kterou stranu koukat. Nebo bych ji měla víc utáhnout? Aby pak na me nebyla uplne natlačená
Jinak jsem nadšená, za chvili jdem se psem, snad to dáme…