Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ba-stet joo tak to mam spravne. Prdku podsazenou a zada do C…ja si rikala co zase delam blbe
tady se dnes od boziho rana vrze, dite nam vstalo pr*eli…njn venku je hnusne tak budeme doma koncertovat
a to bych rekla ze bude rad na dece kdyz ted furt byl v kocare…a prudi a prudi..
S Matym neni problem, snad mu to bez spoluzaku vic svedci, zadny rozrusovani poznamky ze vyrusuje
..snazi se dobre, ja hi teda hodila do vody a at plave a covece i znamky ma pekny, z angliny teda ted liznul cverec, ale tak co…asi kdyby extra chtel a byl tu nestaatnej uz tak ho poslu, jinak to dotahneme doma. Hele kdyz jsme prezili fyziku tak snad uz dame vsechno ![]()
@MiliKuu nemyslim si ale i to je mozne
prijde mi ze ma v usich castecne tu seboreu, takze mi to olejickovani prijde nejsetrnejsi zpusob jak to ocistit. Ja uchostoury nepouzivam a ani nebudu, nahodou se vrtne a ja ho dloubnu..to mam respekt proste ![]()
@Payus U nás taky
Zoufalý pláč od božího rána. Dnes je teda nejaky mezinárodní den uplakaných mimin? ![]()
@Ba-stet nakonec tu celej vykroucenej usnul na dece…tak potichu jako mysicka varim…s takovou naladou by mi tezko obedval, takze doufam ze se vyhaja do ruzova ![]()
@Payus Pusik ubohej s muchláčkem
Anka se podruhe behem hodiny pokakala (jinak to ma tak 1×3dny), pak to znovu obrecela a ted je uplne šťastná pod hrazdičkou. Tak uvidime..
@Payus @Ba-stet malý dnes taky od rána neštěstí samo, zas musela rourka zaúřadovat
ale máme nové kapky ode dneška, tak uvidíme, zda to bude k něčemu
prej tříměsíční kolika, tsssss
![]()
@MiliKuu Zrovna jsem na to tuhle myslela - že ani příkrmy, ani pul rok nezabral ![]()
@Ba-stet heleď a ty vlastně látkuješ nebo nakonec ne? Jak sem moc nestíhám chodit, tak vím prd ![]()
@MiliKuu @Ba-stet ja nejsem zvykla aby takhle vejskal…takovej pohodar jinak, ale teda dnes jede od rana ve stejnem modu…obed jsme ustali a ted pisnicka pokracuje..holky ten je tak nastvanej az se mu musim vysmat chudakovi… Mit neurol nebo neco tak mam plato v sobe
at to Anince vydrzi. snad se k vam pridame ![]()
@Payus Tak v klidu, byla to jen dvacetiminutová pauzička. Už to zas jede. Na deku NE, na bricho NE, zidlicka NE, do postýlky NEEE, na ruku - dobře, ale jen na chvíli
Taky jsem trapne nezvyklá na pláč ![]()
@Ba-stet uplne to same, probehl prujmicek pak nohy hore a chvilu klid a ted tu hopsam jak opice s nositkem a to celkem slavim uspech ale beda jestli zustanes stat matko…
@Payus Nosítko jsem zkusila jednou, pláč byl asi tak stejný jako jinde, ale nechci ji to zošklivit. Teď vytuhla při kojení, podařilo se mi ji vrazit do postýlky. Každopádně tohle není žádná přetaženost nebo blbá nálada, něco jí je. Možná břicho, ale to se obvykle projevuje jinak. A napadly mě zas zuby, že se možná něco hýbe v podloží
Byl to fakt zoufalý pláč, slintá jak bernardýn, musela jsem i převlíct body. Bylo mokřejší, než kdyby se poblila ![]()
@kocourek88 Jojo, látkuju. Začala jsem čtvercema a svrchňákama. To mi nevyhovovalo, protože jak je Anka drobná, byl to hrozný balík (musela jsem ohrnovat plenku v pase i kolem nohou, aby z kaťat nevylezla, takže to bylo fakt X vrstev), ale vyzkoušela jsem si, že na běžný provoz mi to vyhovuje víc než jednoráz, ten teda držím na noc. Teď jedu kapsové plenky a vkládačky. Občas to teda proteče, mám jednovelikostní plenky, takže hodně nařasené a někdy vykoukne vnitřní vrstva a vytáhne to ven, ale čím je větší (a dávám si na to lepší pozor), tím méně často. Jsem dost spokojená, uvidíme, jak to půjde, až budu muset víc vrstvit. Jak Ty látkuješ s příkrmy?
Holky tak u nas od rana taky slzave udoli
dnes ti pidilidi nejak nemaji svuj den. Dopoledne jsem ji uspala v kocarku na zahrade, jinak to neslo. Jen obed a nasledny cajik ji potesil. Vcera dostala flasku a dnes uz pije sama
po obede byla chvili dobra a pak zase plac. A chtela na prso, tak si trochu cucla mlíka a ted tu vytuhla. Tak se zkusim vymotat z tech jejich rucicek a pujdu uklidit po obede. Mam to v kuchyni jak po vybuchu ![]()
@Jitule K mlecna kase uz obsahuje UM, takze se micha s vodou. Nemlecna kase UM neobsahuje, takze se dela bud v MM nebo UM ![]()
@Ba-stet @Payus no a já už jsem zas jednou zralá na sebevraždu a to ještě nejsou ani tři hodiny
řev, rudohněv, jekot, k neutišení a nespí… ani v kočáře, nosítku, po kojení, posteli, hojdavaku, na ruce ani na míči ani za boha
a je to zas to bříško
já už faaaakt nevím, jak mu pomoct, po půlroce a stále nevím
fakt království za jeho úlevu ![]()
@Coccinella 13 @MiliKuu Holky, exhibuju tu ještě v jedné dlouhodobé diskusi a všechny místní děti jsou dnes taky ubrečené. Něco je ve vzduchu. Anka „spí“už hodinu, každých 15 minut se ozve vřísk a naříká ze spaní
Tohle teda vůbec neznám… Dnes jsem se po pěti měsících měla sejít s kamarádkou, už jsem to zrušila.
@MiliKuu Takže nepomáhá ani ta švestková šťáva, jo? To je hrozný
Je mi ho líto, ale ještě víc Tebe ![]()