IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
18.5.20 16:54

@Ba-stet :mrgreen: :mrgreen: asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.5.20 17:28

@Ba-stet vidis jste skvely, ja to vedela..ono nekteri dr jsou fakt prehnani, ale zase nez aby zanedbali neco..da se pochopit. Mam radost jak to Anyzek dala :srdce: a tobe gratuluju ze jsi predesla zavislosti na Lexaurinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.5.20 19:56

@Coccinella 13 tak snad to bude dobré a Saška to zvládne levou zadní :hug:

My měli dneska den :roll: kolika jako blázen, kakání snad na desetkrát, rourky, příkrm na xkrát, strašný pláč v podstatě celý den, spaní jen po pár minutách, ačkoli normálně spí 2× 2hodiny přes den a jako bonus se po dloooouhé době Milánek pozvracel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.5.20 20:23

@MiliKuu Chudák malý! Takže hruškový příkrm a švestková šťáva dlouhodobě nefunguje? A z čeho to měl? :(

Já teď zase řeším, že je Anka brutálně nesocializovaná. Nebo možná nepřizpůsobivá. Za normálních okolností je klidná a celý den se směje. Ale jakmile se nějak poruší náš běžný denní režim, vypukne peklo. Návštěva u nás doma, my někde na návštěvě, jakýkoliv doktor… Celé to provříská a i když iritující podnět odezní, mrzutost se s ní pak táhne po zbytek dne… A já nevím, co s tím, jestli ji tomu spíš vystavovat, aby si zvykala, nebo ji před tím co nejvíc chránit a doufat, že z toho vyroste. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
18.5.20 22:10

@MiliKuu @Ba-stet no holky vůbec Vám to nezávidím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
18.5.20 22:12

@Kriistyna Jen počkej, do roka budeš lačnit po našich radách :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
18.5.20 22:13

@Ba-stet :lol: presne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
18.5.20 23:02

@Ba-stet zada podstatne lepsi, dekuji :hug: no u nas vsechny reakce jeste komplikuji ty zoubky. Takze si nejsem jista co je reakce na ockovani a co zuby :roll: zatim byla teplota max 37,3 tak uvidime co bude v noci. Jinak prujem pricitam spis zoubkum, mrzurost tak pul na pul, pak se taky porad propinala stylem mamo vyskocim ti z naruce, ze to vypadalo na problemy s prdikama po strasne dlouhy dobe… a uspat ji dnes byl fakt vykon :roll: nez usnula tak uz byl nahore Pavlik v pyzamku ze jde spat. Ten byl dnes jezdit na skejtu, tak byl k. o. a usnul jen co si lehnul a dal mi pusu :* uvidime jaka bude noc, asi si pujdu taky lehnout. Na dnesek se slecna budila asi po hodine :roll: vzdycky zacala fnukat nebo se zlobila… ani nechtela pit, stacilo pochovat nebo dat dudel, pohladit… jenze ja nez se nasoukam zpet do postele, tak za chvili uz kunkala znovu… :roll:

@MiliKuu jakto, ze mu dnes bylo tak ouvej? Nemohlo mu treba nesednout nejake jidlo? 8o

@Ba-stet Baru to je tezke radit. Ja bych se asi snazila ji pomaloucku a polehoucku na lidi a zmeny zvykat. Ale kdyz to nepujde tak to nepujde a budes muset chvili jet podle ni a pak to treba zase zkusit, az bude o chloupek vetsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.5.20 23:26

@Coccinella 13 myslim na vas holky :hug: davej vedet jak to Suska zvlada…Denan jde za tyden. :roll: ja to docitam tak prubezne…tak tfuj tfuj tfuj at je dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.5.20 23:33

@MiliKuu holka to me mrzi :hug: je mi ho lito bubacka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.5.20 23:44

@Ba-stet tata mi vypravel ze kdyz jsem byla mala teta mela takovej postar, kdykoliv k nim se mnou prisli tak jsem prej spustila a pak si vychytali ze kdyz uklidi polstar tak ok bylo po revu. Ono tezko rict co tem prtouskum narusuje tu jejich bublinku. Je takova nesva i v kocare? Kdyz je kolem ni hlahol? Mozna bych zkusila takovou navstevu ktera by si maly nevsimala, vis ze by se to netocilo kolem ni, treba ji fakt vadi ta prehnana pozornost, doktoru i rodiny kterou ted nemohla tak vidat a je jasny ze se na ni hned sesypou jak vosy na bonbon a prece jen neni na to zvykla a muze ji to desit (takova je moje mati - srr mami…a na Denana to pusobi presne opacne nez ona chce, a ona si mysli jak ho uklidni a to je konecna, neuklidni…nikdy ji ho nepujcim :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.5.20 06:37

@Ba-stet z čeho to měl, nevím, žádná změna ani mého ani jeho jídelníčku neproběhla :oops: :zed: tak doufám, že dnes už bude v cajku :andel: tu nepřizpůsobivost ti nazávidím, malému jsou lidi docela fuk, byl tu poprvé kolega od manžela a malý se na něj chvilku mračil, změřil si ho pohledem a pak pohoda, jako by se nechu :nevim: Takže že by Anka jen neměla náladu, to už není možná varianta? Tak snad to nějak zvládnete ukočírovat :kytka: @Kriistyna no teď si říkáš nezávidím, ale počkej za rok, jak píše Barča, budeš s mimčem vzpomínat, jak se to tu řešilo a co pomohlo ;) :lol: @Coccinella 13 nebyla žádná změna, tak nevím, kde vznikl takový problém :( jak jste přežily noc, holky? Očko v pohodě? :kytka: @Payus děkujem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.5.20 06:37

@Payus a já svojí máti taky nikdy malého bez dozoru nepůjčím :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
19.5.20 07:40

@MiliKuu je mi to jasný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
19.5.20 08:08

@Payus @MiliKuu tak u nas naopak, moje mama je jedinej clovek, kterej kdyz hlida tak ja jsem naprosto v pohode :mrgreen: dokonce i vic nez kdyz ji necham doma Pavlovi :oops:

Jinak holky noc jsme celkem prezily, Saška ma porad kolem 37, takze dobry. Ale v noci poplakavaka, coz ale nejspis bude temi zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí