IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
20.5.20 03:42

@Coccinella 13 Nojo, ale Saška je už velká holka. A taky nejste pod drobnohledem fyzioterapeutů. U nás tak Anku někdy nosí muž a některé návštěvy (když ještě milostivě dovolila), protože nechci furt buzerovat. Ale to jako s tím, že jsem chtela, aby mi nosítko zkoukl profík, já jsem na to držení tela fakt úchyl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.5.20 03:49

@Payus Věřím, že děti do devíti měsíců by se neměly nosit vzpřímeně, tj s rovnymi zady, jako by sedely či stály. Měly by mít pořád spíš kulata záda a podsazený zadeček, jako v tom nosítku. Ale jak říká Cocci, nic se nema přehánět. Ja jsem v tomhle fakt přeplašená. Kdykoliv Anka začne dělat něco blbě, mam hned pocit, že jsem to způsobila blbým nošením. Chtela bych v tom být vic na pohodu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
20.5.20 05:33
@Ba-stet píše:
Tak hlásím návrat z první rehabilitace a jsem nadšená! Zdá se, že můžu přestat shánět Lexaurin na černém trhu. Fyzio byla absolutně skvělá. Bylo vidět, že nechce pomlouvat jiné doktory, ale řekla, že vlastně nechápe, proč tam Anku poslali a ještě v tomhle věku. Anýz začal preventivně řvát už u vchodu, v ordinaci celou dobu vřískala. Skoro nic nepředvedla, ale prý bylo vidět, že to není žádná tragedie. K ničemu ji nenutila, takže jsme si vlastně jen popovídali. Já se uvolnila a místo, abych Anku hájila, že jí to doma jde, tak jsem v klidu práskla všechny chyby, co dělá. Takže nám jen ukázala, jak ji podpořit v přetáčení, které po slibném začátku začíná dělat blbě. To jsme si nakonec v jedné světlejší chvilce zkusili, a prý hlavičku drží pěkně a otáčí se slibně. Takže nakonec není pozadu, ale trochu napřed. Za domácí úkol máme točit videa, jak jí to jde doma, přece jen mám pocit, že nějaké chybky dělá. O vojtovce nepadlo ani slovo :dance: Další rehabka za 14 dnů.

Ahoj no vidíš jak je Anička šikovná! Ona se ti už otáčí? 😱 Mě se malý otočil v pátek jednou a od té doby nic až si myslím jestli jsem si to nevsugerovala :lol: včera jsme absolvovali bexsero naštěstí bez reakce. V noci 37,3 takže ok. Řádí opět dál jak černá ruka. Taky byl včera první příkrm. Mrkvička mu chutnala, snědl 3 lžičky. Už má zažranou oranžovou do límce brindáku (plastový). Přibral skoro 500g za 3tydny :lol: necelých 6mesicu 7994 g. Tak fyzio byla dobrá, jo? A musíš jí platit nebo pokud je to od Dr, tak ne? Takže jsi odcházela jak pyšná matka místo rozcuchaná matka po bitce, jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
20.5.20 05:36
@MiliKuu píše:
@Coccinella 13 tak snad to bude dobré a Saška to zvládne levou zadní :hug:My měli dneska den :roll: kolika jako blázen, kakání snad na desetkrát, rourky, příkrm na xkrát, strašný pláč v podstatě celý den, spaní jen po pár minutách, ačkoli normálně spí 2× 2hodiny přes den a jako bonus se po dloooouhé době Milánek pozvracel :(

Copak to, snáší blbě příkrmy? To se mám na co těšit 😱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
20.5.20 05:41
@MiliKuu píše:
@Lamicka2016 ano ano, 6-8týdnů před plánovaným termínem porodu ;) a ano, dovolená se ti poměrně krátí, podle toho, kolik jí máš za rok, tak to rozpočítej po měsících ;)

Ale při mateřské ti zase poběží nová, něco ti přibude 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
20.5.20 05:46
@MiliKuu píše:
První žub je na obzoru :dance: :srdce:

Jee první žub to je velká věc 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
20.5.20 05:51
@kocourek88 píše:
No super :mrgreen: Daník už je skoro pětizubka :lol: pátý se mi teď akorát klube. Je poměrně hodný, tak přeji, ať to máte podobný :srdce:@Ba-stet dej tomu ještě čas :hug: ona si určitě zvykne. Mě na začátku se osvědčilo nosit fakt jen doma třeba u vaření atd a jen maximálně někde kolem baráku jít

5 zubka?! Prosím tě kdy se vám začal prořezávat první a jak rychle rostou další?? Samozřejmě ptám se i ostatních zubaťátek? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
20.5.20 05:54
@Payus píše:
@Ba-stet ty ouska… uchostoury zapovezeny… Takze kazdy rano tam ma fakt kekes (kde se to bere vazne netusim??!!) a to vezmu ten papirovy obdelciek co jsem mela na pupik (to co nam primacknou na ruku po odberu) nastrikam olejickem a opatrne vytru..jinak ja nevim jestli maj ostani mrnata takovej curbes v usich :nevim: a nehty striham vetsinou po prvnim skrabanci, ale fakt to je na etapy…a to stale resime jen ruce…nohy to je uplne unikovka…ja se svejma furt ledovejma rukama probudim i mrtvolu natoz lehce spici Decko :think: btw a da se na ty usiska pry pouzit ta odsavacka ve tvaru vibratoru z ali..ne ta na vysavac, no nezkousela jsem to :nevim:

Já stříhám v kočárku, když spí. Doma by se vzbudil, na vzduchu ne 😂 stříhám taky po prvním škrábanci cca 2× týdně. Uchostoury mám z lékárny s tou kuličkou a čistím cca obden. On malý ublinkava a steče mu to do ucha 🤦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
20.5.20 06:03
@kocourek88 píše:
No super :mrgreen: Daník už je skoro pětizubka :lol: pátý se mi teď akorát klube. Je poměrně hodný, tak přeji, ať to máte podobný :srdce:@Ba-stet dej tomu ještě čas :hug: ona si určitě zvykne. Mě na začátku se osvědčilo nosit fakt jen doma třeba u vaření atd a jen maximálně někde kolem baráku jít

To je miláček usměvavý 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.5.20 06:11

@Ba-stet v nosítku vypadá dobře, ono ji to začne bavit :oops: nehty stříhám cca 2× týdně, jak vidím, že už má delší, stříhám zaživa, když ho mám podsazeného na klíně, tak se mi to daří nejlíp, ve spánku vždycky procitnul :zed: :nevim: já vzpřímeně nosím na odgrknutí po jídle a pak sem tam na rychlý přenos, jinak se snažím klubíčko a koníka, tygřík je od porodnice miminkem neoblíben :D @kocourek88 děkujem :) @Payus nedělá se pak víc čurbesu v uších po tom oleji? :think: @Coccinella 13 já skleněný pilník asi neumím používat, přijde mi to pak horší než bez něj :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.5.20 06:11

@Jitule K jojo, příkrmy dělají paseku :zed: a první zub má v půlroce a pěti dnech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
20.5.20 07:41
@MiliKuu píše:
@Jitule K jojo, příkrmy dělají paseku :zed: a první zub má v půlroce a pěti dnech :)

No pěkný… Nám je za týden 6 měsíců. 🤦 Teď se mi 2 dny stalo, že absolutně odmítá prso, řev, facky (mě) něco strašného. Po odstříkání po 30 min to do něj dostanu, ale jsem z toho vysílená a vynervovaná. Cucá jen v noci. Dr se mě ptala jestli nemám MS, (ještě díky Bohu nepřišla) tak říkala, že dětem mlíko nemusí chutnat, že to můžu dostat?! Neee 😂 z těch přikrmů jsem jelen, čtu nějakou příručku, tam i kaše mléčný nemléčný, jak se v tom vyznáte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.5.20 08:03

@Jitule K Ona se otáčí uz přes měsíc, ale spíš na boky. Na bricho to dotáhla asi třikrát a vždycky si zalehla ruku a uvízla. Ja bych s ní nic necvičila, ale problém je, že ona vše dělá brzy a dobře a když je čas, aby to teda fakt uměla, tak to dela blbě :roll: o pasení jsem uz napsala romány, pretacela se původně s pokrčenýma nožkama, teď klidně udělá „most“, vzpříčí se o hlavu a patu a dotočí to švihem 8o Pyšná jsem neodcházela, spiš s úlevou, že vojtovka zmizela z pořadu dne.

Gratuluju k příkrmu. Tech možností, jak to pojmout, je evidentně strašně moc. Mne se nejvíc libily stranky, co sem před dávala Cocci.

To kojení je teda blby :? Myslíš, že je to nějaký bojkot? Nebo možná nepohoda skrz ty zuby? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
20.5.20 08:07

@Jitule K heleď malému se začaly první zuby klouzat tak před měsícem? Takže před tím 6 měsícem a jeli to po 2. Nejdřív obě spodní jedničky, pak obě horní a včera jsem objevila, že se mu prořezává spodní dvojka 8o jde to rychle, vlastně hned za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
20.5.20 08:10
@Payus píše:
@Coccinella 13 jooo kez by me rostli nehty tak rychle jako jemu..s tem kockama me to pobavilo :mrgreen: presne :mrgreen: @Ba-stet tak na to je ten sklenenej pilnik ahaaa…ja si rikam na co ho roky mame kdyz na nase nehty je uplne k prdu a ja ho asi koupila pro Matyase kdysi :mrgreen: leta pane 5 me zastavil se svet…tak zase dik holky :hug: ty jako ctes a neusinas u toho? Ja budu cist asi teda Dunanovi…snad ho Agatha Ch. bude bavit jako me…muj posledni radek byl v porodnici…od te doby ctu jen tady Vas a ukoly na Bakalarich :think:

Tyjo, to je šlic 🙈 Nojo, jak vam vlastne domškola jde? Pujde Maty do školy, nebo si ho už necháš doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí